Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στις 10 Ιανουαρίου θα ανακοινωθούν τα νέα πρόσωπα στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ.


Η 10η Ιανουαρίου 2019, για την οδό Πειραιώς δεν θα είναι μόνο η μέρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συμπληρώσει τρία χρόνια στην ηγεσία της κεντροδεξιάς παράταξης, αλλά και η ημερομηνία που η ΝΔ θα δώσει στη δημοσιότητα δεκάδες ονόματα υποψηφίων βουλευτών του κόμματος, οι οποίοι θα κατέλθουν στον στίβο της πολιτικής ζωής για πρώτη φορά. Με τον τρόπο αυτό, ο κ. Μητσοτάκης, όπως έλεγαν από το επιτελείο του, κάνει πράξη τη δέσμευσή του για ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού της ΝΔ.

Στην αξιωματική αντιπολίτευση θεωρούν ότι την ίδια πιθανότητα έχει το σενάριο να στηθούν κάλπες τον Μάρτιο, με εκείνο του Μαΐου ή του Οκτωβρίου του 2019 και για αυτό ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέλει να δοθεί ο χρόνος στα στελέχη αυτά να γίνουν γνωστά στις τοπικές κοινωνίες. Πιο συγκεκριμένα, στις 10 Ιανουαρίου αναμένεται να ανακοινωθούν τριάντα ονόματα γυναικών υποψηφίων αλλά και πολλοί υποψήφιοι κάτω των σαράντα ετών. Κύρια δεξαμενή θα αποτελέσει το Μητρώο Στελεχών.
Από τη συγκεκριμένη δεξαμενή είχαν λάβει προσκλήσεις και έδωσαν το «παρών», 135 πρόσωπα, στην πανηγυρική εκδήλωση στο Μουσείο Μπενάκη για τα 44α γενέθλια της Ν∆, όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ξεχωριστή αναφορά στο Μητρώο και στην ανάδειξη μιας νέας γενιάς στελεχών. Στόχος ήταν να γίνει «ώσμωση» με τα παλαιότερα στελέχη, ενώ πολλοί από αυτούς θα είναι στη λίστα που θα ανακοινωθεί σε λίγες ημέρες και θα δώσουν τη μάχη του σταυρού για την εκλογή τους στην επόμενη Βουλή.

Από την Π.Ε Πέλλας, στη λίστα των 135 ατόμων του Μητρώου Στελεχών της Ν.Δ. που προαναφέραμε, συμπεριλαμβάνονται ο δικηγόρος Στάθης Φουντουκίδης (πρόεδρος Δ.Σ. Γιαννιτσών) και η γιατρός Ειρήνη Χατζοπούλου, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι θα ανακοινωθούν και τα δύο ονόματα στις 10 Ιανουαρίου (ή θα συμμετέχουν τελικά) στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο της Πέλλας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Καρασμανης
    Φουντουκιδης
    Χατζοπουλου
    Βασιλειάδης
    Μουρατογλου
    Βαμβακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το τελευταίο όνομα πού κολλάει; Δοκιμάστηκε μετρήθηκε και βρέθηκε ελλιποβαρής. Εκτός του Καρασμάνη οι υπόλοιποι είναι νέοι υποψήφιοι

      Διαγραφή
  2. Μόνο ο Ηλίας Π μπορεί να φέρει στη Ν.Δ την πραγματική αλλαγή Και το χάος ταυτόχρονα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Αντώνιου που ειναι ρε παιδιά;ειναι σίγουρα μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ψηφοδελτιο χωρις Ηλια Πλιογκα δεν γινεται
    αν φυσικα δεχθει ο Πρόεδρος τους δυο ορους που εχει θέσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο επικράτειας Πρώτη θέση ο Ηλίας Έχει καβατζάρει

      Διαγραφή
  5. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
    ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ
    ΧΑΜΤΖΟΠΟΥΛΟΥ
    ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ
    ΤΑΠΑΖΙΔΗΣ
    ΓΙΟΥΡΟΥΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γάτσος,Γκίλας,Δεληγιάνης,Δημητρίου , Δουλγεριδης ,Ζωγράφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το Διάκο Μανουσακη αυτό ήταν το ψηφοδέλτια της Ν.Δ το 1981

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.