Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στους 20 πιο πράσινους Δήμους ο Δήμος Πέλλας


Πολίτες της χώρας βαθμολόγησαν 126 πόλεις στο αντίστοιχο πρόγραμμα του WWF και ο Δήμος Πέλλας βρέθηκε στην πρώτη εικοσάδα των κορυφαίων πράσινων Δήμων. Στο WWF GreenSpaces περισσότεροι από 8.500 πολίτες ψήφισαν και αξιολόγησαν πάνω από 1700 χώρους πρασίνου σε 126 πόλεις. 
Δείτε αναλυτικά την κατάταξη σε επίπεδο Δήμων που αφορά την έκθεση του 2017:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Τίνγκα στο πράσινο η πόλη των Γιαννιτσών!!!! Δεν μπορείς να περπατήσεις από τα πολλά δέντρα!!!! Έχουμε και γεωπόνους υπαλλήλους, είναι και γεωπόνος ο ίδιος!!! Φαντάσου να μην ήταν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δήμος Πέλλας λέει το άρθρο, αλλά εσύ είσαι το γνωστό γιουσουφάκι που περιμένεις να κράξεις Στάμκο μάλλον. Έχεις πολύ καιρό μπροστά σου να κράζεις , μη στεναχωριέσαι.

      Διαγραφή
  2. Ρουφήξτε Γιαννιτσώτες μολυσμένο αέρα από τα τζάκια τις σόμπες και τους λέβητες πετρελαίου και όταν θα βλέπετε να πεθαίνουν άνθρωποι θα αναρωτιέστε γιατί .Μέχρι τότε ασχοληθήτε με πιό σημαντικα πράγματα .... Στάμκους Καστερίδης θεοδωρίδης Α και Β Σύριζα μέρισμα σκόπια κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντάξει παιδιά και τα περίχωρα να πάρεις αν η Πέλλα είναι πράσινη όλοι η Ελλάδα είναι Αυστρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.