Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο 2ου Γυμνασίου Κρύας Βρύσης


Αισθανόμενοι ότι έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που μπορούν και αφουγκράζονται τα προβλήματα της σχολικής κοινότητας, ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης όπως η σημερινή, τόσο ο Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Κρύας Βρύσης όσο και ο σύλλογος των διδασκόντων, εκφράζουν από βάθους καρδιάς τις θερμότερες των ευχαριστιών τους προς τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την σημαντική τους οικονομική ενίσχυση για την αγορά και εγκατάσταση διαδραστικού πίνακα, βιντεοπροβολέα και ηλεκτρονικού υπολογιστή(laptop) σε αίθουσα διδασκαλίας του σχολείου μας!

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων αποτελεί τη συλλογική έκφραση της άποψης των Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών. Το σχολείο χρειάζεται και επιδιώκει τη συνεργασία του Συλλόγου για την προαγωγή του σχολικού έργου. Η ανάγκη για συμπαράσταση υλική και ηθική, σε κάθε είδους πρωτοβουλίες που προάγουν την σωστότερη διαπαιδαγώγηση, τη μόρφωση, την παράδοση, το πολιτισμό, τον αθλητισμό και το περιβάλλον προβάλλει επιτακτική.

Μπορεί τα βέλη της κρίσης να μας έχουν πλήξει όλους, όμως είμαστε πεπεισμένοι πως τα αποθεματικά της μεγαλοψυχίας των μελών του Συλλόγου μας παραμένουν αλώβητα και για μια ακόμη φορά την επέδειξαν αγογγύστως!

Για την άμεση ανταπόκρισή τους, τους ευχαριστούμε θερμώς!Γιατί ...

«Τέτοια πρέπουν στους ναούς της γνώσης, τα σχολεία!»

Για τον Σύλλογο των διδασκόντων

Ο Διευθυντής
Δημήτριος Ντίτουρας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.