Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή 2 νέων έργων στο Δήμο Πέλλας

Υπογράφηκαν την Πέμπτη 13/10/2018 στο δημαρχείο στα Γιαννιτσά από το δήμαρχο Πέλλας  κ. Γρηγόρη Στάμκο και τον εκπρόσωπο της ανάδοχης εταιρίας κ. Δημήτριο Καιρίδη δύο συμβάσεις για την εκτέλεση έργων ασφαλτοστρώσεων στο δήμο Πέλλας. 
Το πρώτο έργο αφορά σε ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού σε αγροκτήματα των τοπικών κοινοτήτων Αραβησσού, Τριφυλλίου, και Π. Μυλοτόπου και ο συμβατικός προϋπολογισμός του έργου διαμορφώθηκε στο ποσό των 107.517,52. Το δεύτερο αφορά σε ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού σε αγροκτήματα  των τοπικών κοινοτήτων Γυψοχωρίου και Αραβησσού  προϋπολογισμού 178.235,78.
Η προθεσμία ολοκλήρωσης κατασκευής των έργων, ορίζεται σε 180 ημέρες και αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής των συμβάσεων. Η πίστωση προέρχεται από το Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014 – 2020» με  συγχρηματοδότηση από το Ε.Γ.Τ.Α.Α. και  από Εθνική Δαπάνη. Ο δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος αναφερόμενος στη σημασία του έργου δήλωσε: «Πρόκειται για χρόνιο αίτημα των αγροτών των παραπάνω τοπικών κοινοτήτων για το οποίο δεσμευθήκαμε και σύντομα θα ολοκληρώσουμε. Θέτουμε ως προτεραιότητα την τόνωση της αγροτικής οικονομίας και μέσα από μια σειρά παρεμβάσεων, στηρίζουμε το αγροτικό εισόδημα και διαμορφώνουμε τις συνθήκες που θα διευκολύνουν την πρόσβαση των αγροτών στις καλλιέργειές τους». 

Γραφείο τύπου Δήμου Πέλλας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…