Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με πανηγυρικό χαρακτήρα η επετειακή εκδήλωση για τα 30 χρόνια του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών (φωτο)


Επετειακή πανηγυρική εκδήλωση για τα 30 χρόνια του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 9.00 το πρωί, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τις εισηγήσεις των διευθυντών του Ειδικού Σχολείου, του ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών και του Ειδικού Νηπιαγωγείου.
Μεταξύ άλλων, παρουσιάστηκαν θεατρικά δρώμενα, χορωδίες, ποιήματα, έγινε προβολή video και φωτογραφικών στιγμιότυπων από το σχολείο και αναφορές πρώην διευθυντών του σχολείου, αλλά και του πρώην προϊσταμένου του 2ου Γραφείου ΠΕ Γιαννιτσών, Κυριάκου Σκορδή.
Να σημειωθεί ότι παραβρέθηκαν και τιμήθηκαν όλοι οι παρευρισκόμενοι εκπαιδευτικοί, ΕΕΠ και ΕΒΠ που υπηρέτησαν στο Ειδικό Σχολείο, οι οποίοι, με την συμβολική αυτή επανένωση, προχώρησαν και σε αναμνηστική φωτογράφιση.
Στη συνέχεια ακολούθησε προβολή video του ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών, παιδικές χορωδίες και ρεμπέτικη κομπανία από μαθητές.
Στην επετειακή εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, ο βουλευτής Γιώργος Καρασμάνης, ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας Θωμάς Μπαχαράκης, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΠ Απόστολος Φάκκας κ.α.
eekpel
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.