Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αποφυλακίσθηκε ο Ριχάρδος και οι υπόλοιποι 7 για το «κύκλωμα χρυσού»


Την αποφυλάκιση και των οκτώ που κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά την απολογία τους για συμμετοχή στο αποκαλούμενο κύκλωμα του χρυσού, αποφάσισε με βούλευμά του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Στους φερόμενους ως αρχηγούς του κυκλώματος, τον ενεχυροδανειστή Ριχάρδο και τον Τουρκοσύριο συνεργάτη του οι δικαστές επέβαλλαν χρηματική εγγύηση 200.000 ευρώ στον καθένα και τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μία φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους. 

Στους υπόλοιπους έξι επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μία φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Η μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης τόσο κρατησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόσα χρόνια η Αστυνομία κάνει τη δουλειά της, πρώτη φορά πέφτει σε τέτοια γκάφα. Καλά δεν συνεργάστηκε με άλλες συναρμόδιες Αρχές; Και η Αστυνομία στην ανευθυνότητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΙΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΝΗΜΡΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ.
      ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ ΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.
      ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ;
      ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ.
      ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΑΣΤΥΝΙΜΙΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.
      ΞΥΛΑΡΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΝΤΑΝΤΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

      Διαγραφή
    2. Αργόσχολε και τα της αστυνομίας γνωρίζεις;

      Διαγραφή
  3. Φίλε μου έχεις δίκαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.