Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέα νίκη για τον ΦΟ Αριδαίας, 80-62 τον Βατανιακό στο ΔΑΚ Αριδαίας!


Με μεγάλο όπλο την καλή άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο αλλά και την πολυφωνία στην επίθεση ο ΦΟΑ επικράτησε, για τη 10η αγωνιστική της Α΄ΕΚΑΣΚΕΜ, του Βατανιακού με 80-62.

Ο ΦΟΑ ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με τους φιλοξενούμενους να παλεύουν το παιχνίδι ουσιαστικά για μισό ημίχρονο. Στο πρώτο δεκάλεπτο η αναμέτρηση πήγαινε πόντο πόντο με τις δύο ομάδες να εναλλάσονται στο σκορ και τους φιλοξενούμενους να έχουν προβάδισμα στη λήξη του με 16-17.  Οι γηπεδούχοι όσο περνούσε η ώρα ανέβαζαν την απόδοση τους και πήραν ελαφρύ προβάδισμα στο ημίχρονο με σκορ 43-36.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση ξέφυγαν στο σκορ παίζοντας όσο χρειαζόταν για να καθαρίσουν το παιχνίδι και να πάρουν άλλο ένα ροζ φύλλο στο πρωτάθλημα με τελικό σκορ 80-62. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο προπονητές έβαλαν όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεση τους στο παιχνίδι.

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν από πλευράς ΦΟΑ ο Τοπαλίδης (15π.), ενώ σε καλή μέρα ήταν και οι Αβραμίδης (14π./4τριπ.), Παπαβραάμ (14π./2τριπ.), Τζάτσης (13π./3τριπ.) και Μακρόπουλος (11π.) με διψήφιο αριθμό πόντων. Από πλευράς Βατανιακού ξεχώρισε ο Μπίσπας (13π./1τριπ.) και ο Μαρινόπουλος (12π.) που πήραν στις πλάτες τους τις περισσότερες προσπάθειες της ομάδας.

Με λάθη που δεν επηρέασαν το τελικό αποτέλεσμα ήταν η διαιτησία των Μητώνα και Ντόγκα.

Την επόμενη αγωνιστική (8/12) η ομάδα του ΦΟΑ αγωνίζεται στην Κατερίνη κόντρα στους Πάνθηρες, ενώ ο Βατανιακός θα υποδεχτεί νωρίτερα στο ίδιο γήπεδο τον Αιγινιακό.

Τα δεκάλεπτα: 16-17, 43-36, 67-46, 80-62
Διαιτητές: Ντόγκας - Μητώνας

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Αμπάρης 6, Βασίλογλου 2, Τόπκας, Τοπαλίδης 15, Υποδηματόπουλος, Μπεγλόπουλος 5(1), Παπαβραάμ 14(2), Αβραμίδης 14(4), Κληντσάρης, Μακρόπουλος 11, Τζάτσης 13(3).

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ΣΑΡΙΣΑ (Χοτοκουρίδης): Κοτσίμπελης 3, Σιαπάκας 9(2), Παππάς 3, Μπίσπας 13(1), Γιαμούζης 3(1), Ρούκας 2, Πόσιος 10, Μεσκούρης 2, Γαζέτης, Αμανατίδης 5(1), Μαρινόπουλος 12.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.