Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Μαγικά Χριστούγεννα στη Σκύδρα»: Φωταγώγηση του Δέντρου και λαμπρή έναρξη των εκδηλώσεων (βίντεο)


Παρουσία πλήθους πολιτών και σε λαμπρό εορταστικό κλίμα & περιβάλλον, έγινε χθες στις 6.00 το απόγευμα, η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Σκύδρα, από τη Δήμαρχο Κατερίνα Ιγνατιάδου.
Η φωταγώγηση του δέντρου, που έγινε υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Μπάντας του Δήμου Σκύδρας, σήμανε παράλληλα και την έναρξη των εκδηλώσεων στο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Σκύδρας (Πλατεία Δημοκρατίας) που προγραμματίστηκαν για φέτος από την δημοτική αρχή σε συνεργασία με φορείς και εθελοντές και θα διαρκέσουν μέχρι στις 2 Ιανουαρίου 2019.
Κλόουν, μουσική, εδέσματα, κρασί και δώρα για όλα τα παιδιά ήταν κάποια από τα στοιχεία που συνέθεσαν το εορταστικό σκηνικό χθες στη Σκύδρα και το οποίο υπόσχεται ανάλογη συνέχεια τις επόμενες ημέρες.
Να σημειωθεί ότι από την Δευτέρα 17 μέχρι και την Πέμπτη 20  Δεκεμβρίου θα βρίσκεται σε εξέλιξη η δράση «Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι Αγάπης» με συλλογή τροφίμων και παιχνιδιών.

Η Δήμαρχος

Στο μήνυμά της η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου, επισημαίνει τα εξής:
«Καλές γιορτές σε όλες και όλους τους συνδημότες μας, με υγεία, ευλογία, πρόοδο και ευημερία! Καλές γιορτές σ’ όλον τον κόσμο! Μένουμε Σκύδρα, γιορτάζουμε Σκύδρα, συμμετέχοντας στις ποιοτικές και αξιόλογες εκδηλώσεις μας, που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και την Πρωτοχρονιά στο Χριστουγεννιάτικο χωριό της Σκύδρας, στην πλατεία Δημοκρατίας (απέναντι από το Δημαρχείο). Κρασί, γλυκίσματα, εδέσματα για όλους, προσφορά του Δήμου Σκύδρας. Πανέμορφα παιχνίδια για όλους τους μικρούς μας φίλους. Είμαστε δίπλα σε όλους. Θέλουμε να είμαστε και θα είμαστε!».
anamski
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.