Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εξέλιξη «βόμβα»: Παραίτηση Γ. Τεκτερίδη από το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ. στην Πέλλα!


Οι λόγοι που τον οδήγησαν να μην είναι υποψήφιος βουλευτής

Την παραίτησή του από υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝ.ΑΛ.) στην Πέλλα υπέβαλλε στα αρμόδια όργανα του κόμματος ο Γαβριήλ Τεκτερίδης. 
Υπενθυμίζουμε ότι το Κίνημα Αλλαγής, πριν από 10 ημέρες περίπου, έδωσε στη δημοσιότητα - αφού τα ενέκρινε πρώτα η Κεντρική Επιτροπή - τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών στις περισσότερες περιοχές της επικράτειας, μεταξύ των οποίων και τα ονόματα πέντε υποψηφίων (από τους έξι συνολικά) στην Πέλλα. Στα ονόματα αυτά συμπεριλαμβανόταν και αυτό του πρώην δημάρχου Κύρρου, Γαβριήλ Τεκτερίδη.
Εδώ και λίγες ημέρες όμως κυκλοφορούσε στην πιάτσα και συζητούνταν στα πολιτικά πηγαδάκια η πληροφορία ότι ο Γαβριήλ Τεκτερίδης υπέβαλλε παραίτηση και τελικά δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής.


Την πληροφορία επιβεβαίωσε στην Η.Ε. karatzova.com ο ίδιος ο κ. Τεκτερίδης, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, υπογραμμίζοντας: «Είμαι πολύ δυσαρεστημένος από τις συμπεριφορές κάποιων και δήλωσα παραίτηση από το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ.».
Σύμφωνα με τον κ. Τεκτερίδη, η παραίτησή του συνδυάζεται με την αρχική πρόθεσή του να ηγηθεί ψηφοδελτίου στις αυτοδιοικητικές εκλογές στον δήμο Πέλλας, ως συνέχεια της  παράταξης της Δημοτικής Ενότητας, όπου ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος το 2014. Όμως, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο,  διαφώνησε με τους χειρισμούς που έγιναν όλο αυτό το διάστημα από τον επικεφαλής της παράταξης Νίκο Παπανικολάου αλλά και με την συμπεριφορά του ΚΙΝ.ΑΛ. απέναντι στο πρόσωπό του σχετικά με τις επικείμενες δημοτικές εκλογές. 
Ωστόσο, όπως μας είπε, θα δοθεί μετά τις γιορτές στη δημοσιότητα μια επιστολή από την πλευρά του, όπου θα ξεκαθαρίζει με λεπτομέρειες τους λόγους και το παρασκήνιο που προηγήθηκε της απόφασής του να μην είναι υποψήφιος βουλευτής.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Ο γαβριλος είναι ντόμπρος και για
    Όσους γνωρίζουν έχει φάει πολύ φιλότιμο από τους πρώην μορφωμένους συντρόφους που έστησαν συνδυασμό στην πλάτη του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδω δημοτικος συμβουλος δεν μπορεσε να βγει και παραπονιεται γιατι δεν τον επελεξαν για υποψηφιο δημαρχο; Ελα Χριστε και Παναγια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.......καληνύχτα.......

      Διαγραφή
  2. Με τέτοιες εξελίξεις όλο το βράδυ δεν μπόρεσα να κοιμηθώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν ήταν δήμαρχος όλα και όλοι δούλευαν ρολόι τώρα αν πας στην μπουγάτσα 8 το πρωί όλο το γκαράζ του Δήμου Γιαννιτσών είναι εκεί και όχι μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.