Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αστυνομικοί της Πέλλας στην Πανελλήνια Φιλική Συνάντηση του Ελληνικού Τμήματος Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (φωτο)


Πραγματοποιήθηκε από 30 Νοεμβρίου  έως και 2 Δεκεμβρίου στη Ναύπακτο η 14η  Πανελλήνια Φιλική Συνάντηση του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών [INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION], όπου παραβρέθηκαν  εκπρόσωποι των Τοπικών Διοικήσεων της Χώρας, επίσημοι προσκεκλημένοι, μέλη και φίλοι της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών,με τις οικογένειές τους.

Κατά τη διάρκεια της Φιλικής Συνάντησης πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνεδρίαση των εκπροσώπων του Εθνικού Τμήματος και των Τοπικών Διοικήσεων, η οποία διεξήχθη σε κλίμα φιλίας, αγάπης και αλληλεγγύης. Το Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Πέλλας , εκπροσώπησε ο πρόεδρος αυτής, Αστυνόμος β’ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Κώστας, ο οποίος αφού ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τις πρόσφατες δράσεις της Τ.Δ. Πέλλας, παρουσίασε πρόταση υποψηφιότητας για διεξαγωγή Πανελλήνιας Φιλικής Συνάντησης στην περιοχή μας και συγκεκριμένα για την πραγματοποίηση αυτής στο Λουτράκι του Δήμου Αλμωπίας. 


Η εν λόγω πρόταση, η οποία έγινε με χρήση οπτικοακουστικών μέσων, παρουσίασε τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της περιοχής μας ,όπως τη λουτρόπολη Λουτρακίου [Πόζαρ], την Έδεσσα [πάρκο Καταρρακτών] , την αρχαία Πέλλα με το Αρχαιολογικό μουσείο αυτής,τον ορεινό όγκο του  Βόρρα [Καϊμακτσαλάν] κ.α. , ενθουσιάζοντας τους συμμετέχοντες, οι οποίοι στο τέλος ξέσπασαν σε παρατεταμένα χειροκροτήματα , εκδηλώνοντας έτσι τη στήριξή τους στην υποψηφιότητα, για την  ανάθεση της οποίας σχετική απόφαση πρόκειται να ληφθεί κατά το επικείμενο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης, την προσεχή άνοιξη στην Πάργα. 
Επίσης με πρωτοβουλία της διοργανώτριας Τ.Δ. Αιτωλίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, συγκεντρώθηκε χρηματικό ποσό που προσέφεραν οι Τοπικές Διοικήσεις,προκειμένου αποδοθεί στον Σύλλογο Γονέων και Φίλων ΑμεΑ Ναυπακτίας και Δωρίδας «H Αλκυόνη», προς ενίσχυση του φιλανθρωπικού του έργου. 
Στο τέλος των εργασιών οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τα προσεχή Συνέδρια και Φιλικές Συναντήσεις, ανταλλάσσοντας αναμνηστικά δώρα και στέλνοντας  ευχές προς όλα μέλη και τους φίλους της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.-
                                             
SERVO PER AMIKECO
[Υπηρετώ δια της φιλίας]
                                              
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Η Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ε Α Σ
ΕΙΡΗΝΗ ΣΕΛΚΟΥ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. MΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.