Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Η συνεδρίαση της Σ.Ε. της Ολομέλειας των Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας


Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018 στην πόλη των Γιαννιτσών, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Πέλλας, η συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας και η συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του 14ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Δικηγορικών Συλλόγων.

Το γεγονός αυτό, αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή για τον Δικηγορικό Σύλλογο Γιαννιτσών, την πόλη και την ευρύτερη περιοχή και όπως τόνισε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, Στάθης Φουντουκίδης «ήταν μία καλή ευκαιρία να αναδείξουμε την ιστορία μας, τον πολιτισμό μας και τις εν γένει δυνατότητες της περιοχής μας, ιδίως στον τομέα της παραγωγής και της οικονομίας».

Η Συντονιστική Επιτροπή συζήτησε θέματα μείζονος σημασίας για τη δικηγορία και ιδίως για την ανεξαρτησία των Δικηγορικών Συλλόγων και των Δικηγόρων, που αποτελεί τη λυδία λίθο σε ένα κράτος δικαίου και ουσιώδη συνιστώσα της Ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στα Γιαννιτσά, οι Πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων επισκέφθηκαν το Μουσείο της Πέλλας, όπου ξεναγήθηκαν και θαύμασαν τα ευρήματα, που μαρτυρούν την ελληνικότητα της Μακεδονίας, ενώ παράλληλα πραγματοποίησαν και συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων. 




Από την ξενάγηση στο Μουσείο της Πέλλας:
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.