Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πώς θα φορέσετε το καφέ χρώμα στα χειμερινά σας σύνολα


Τη φετινή σεζόν, μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει ένα χρώμα που πρωταγωνιστεί σε πολλά πετυχημένα looks, και αυτό δεν είναι άλλο από το καφέ. Το χρώμα αυτό έχει έρθει να κλέψει λίγη από τη δημοτικότητα του μαύρου χρώματος, αφού μπορεί να συνδυαστεί με πολλά άλλα χρώματα, όπως το πράσινο, το μπλε, το κόκκινο, καθώς και με διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου. Καθώς λοιπόν πρόκειται για ένα τόσο δημοφιλές χρώμα, δεν έχετε παρά να ενημερωθείτε για το πώς θα το εντάξετε με επιτυχία στις χειμερινές σας εμφανίσεις.

Ένας αλάνθαστος συνδυασμός τον οποίο μπορείτε να υιοθετήσετε, είναι τα denim κομμάτια και το καφέ χρώμα. Επιλέγοντας λοιπόν το αγαπημένο σας τζιν παντελόνι ή τη τζιν φούστα σας που επίσης φοριέται πολύ αυτή την εποχή, δεν έχετε παρά να τα συνδυάσετε με ένα καφέ μπλουζάκι σε όποια απόχρωση επιθυμείτε. Το αποτέλεσμα θα είναι να δημιουργήσετε ένα πολύ ‘ζεστό’ χρωματικά σύνολο, το οποίο μπορείτε να φορέσετε από το πρωί έως το βράδυ.

Ενώ οι περισσότερες γυναίκες συνηθίζουν να αγοράζουν τα παπούτσια τους σε μαύρο χρώμα, τα καφέ γυναικεία παπούτσια είναι εξίσου στιλάτα και ευκολοφόρετα. Επιλέγοντας λοιπόν τα παπούτσια σας, όπως τα μποτάκια, σε μία καφέ απόχρωση, δημιουργείτε μία πολύ καλή βάση για ένα μοδάτο σύνολο. Παράλληλα, με την τάση που επικρατεί την εποχή αυτή, το λεγόμενο western look, τα καφέ παπούτσια σας θα συνδυαστούν τέλεια με τα κοτλέ υφάσματα και τα ζεστά πουλόβερ.

Για τον απόλυτο χρωματικό συνδυασμό, τολμήστε να φορέσετε ένα καφέ ρούχο ανοιχτόχρωμης απόχρωσης με ένα κόκκινο. Ενώ εκ πρώτης όψης μπορεί να μη σας φαίνεται ένας ενδιαφέρον συνδυασμός, δεν έχετε παρά να τα φορέσετε μαζί ώστε να δείτε πόσο ταιριάζουν. Ιδανικά, μπορείτε να φορέσετε ένα ανοιχτό καφέ ή μπεζ παλτό, μαζί με ένα κόκκινο φόρεμα ή παντελόνι και από πάνω μία λευκή ή μαύρη μπλούζα. Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε.

Ένας ακόμα αξιοπρόσεκτος συνδυασμός χρωμάτων είναι το καφέ και οι αποχρώσεις του με το πράσινο. Είτε το πράσινο είναι πιο έντονο είτε πιο σκούρο, συνδυάζεται πολύ αρμονικά με το καφέ, καθώς όλα αποτελούν γήινες αποχρώσεις. Δοκιμάστε για παράδειγμα να φορέσετε το καφέ ή μπεζ παντελόνι σας με ένα πράσινο πουλόβερ και αμέσως θα δείτε ότι είναι ένας αλάνθαστος συνδυασμός. Μπορείτε να ολοκληρώσετε το look σας αυτό με χρυσά κοσμήματα, ώστε να είναι πιο λαμπερό.

Ακόμα και κατά τη διάρκεια του χειμώνα, δε θα ήταν λάθος αν φορούσατε ένα καφέ ρούχο σας σε συνδυασμό με παστέλ ή ροζ αποχρώσεις. Μπορείτε να δοκιμάσετε να φορέσετε το καφέ πουλόβερ σας με ένα παντελόνι ή φούστα σε παστέλ απόχρωση, ενδεικτικά σε καρό μοτίβο το οποίο είναι επίσης πολύ της μόδας φέτος.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.