Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αλαβάνος: Έκανα με τον Τσίπρα το ίδιο λάθος που έκανε ο Ιησούς με τον Ιούδα


«Και ο Ιησούς έπεσε έξω με την επιλογή του Ιούδα, ήταν πλήρης αποτυχία» είπε για την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα ο Άλεκος Αλαβάνος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, προσθέτοντας ότι «αυτή την προδοσία της Αριστεράς και της κοινωνίας δεν την έχει κάνει ο χειρότερος αντίπαλος μας με τόσο μεγάλη επιτυχία».

Στη συνέχεια έκανε λόγο για ηθική απαξίωση και απώλεια του ηθικού πλεονεκτήματος προσθέτοντας ότι «όλη η παρέα Δραγασάκηδες,Φλαμπουράδηδες έχουν κάνει ένα θίασο του οποίου το παίξιμο το σκηνοθετεί ο εξωτερικός παράγοντας».

Ερωτηθείς για την υπόθεση Πετσίτη αφού αρχικά είπε ότι δεν τον γνώριζε, στη συνέχεια είπε ότι «δεν μου κάνουν εντύπωση όσα βλέπουν το φως της δημόσιότητας.

Από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να γίνει διαχειριστής της κατάστασης και ακολούθησε τον προηγούμενο και με χειρότερο τρόπο διακυβέρνησης της χώρας, ήταν φυσικό να εμφανίσει τα παθολογικά φαινόμενα με αυλές και μεσάζοντες».
Συνεχίζοντας σε υψηλούς τόνους ο Αλεκος Αλαβάνος είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «διεφθαρμένο κόμμα ως προς την πολιτική του ακεραιότητα γιατί εξαπάτησε τον ελληνικό λαό».


Μιλώντας ειδικά για το δημοψήφισμα και με αφορμή το γεγονός ότι, όπως είπε, «σε μια ημέρα η κυβέρνηση το "όχι" το έκανε "ναι"» έκανε λόγο για «ένα από τα χειρότερα πολιτικά πραξικοπήματα στη νεώτερη της ιστορία».

Στην ερώτηση, δε, πώς χαρακτηρίζεται ο επικεφαλής τότε απάντησε ότι «είναι ένας πραξικοπηματίας πολιτικός».

Υπογράμμισε, επίσης, ότι «μου κάνει εντύπωση η σιωπή και η μη αντίδραση του Προέδρου της Δημοκρατίας».

Μιλώντας, τέλος, για την παραχώρηση της δημόσιας περιουσίας αναρωτήθηκε «ποια κυβέρνηση το έκανε αυτό; Μια κυβέρνηση Μεταξά; Μια κυβέρνηση Βενιζέλου; Μόνο η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου και γι' αυτό λέω ότι αυτοτοποθετήθηκε πιο δεξιά και από τη Νέα Δημοκρατία».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΑΛΑΒΑΝΕ;
    Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
    ΕΣΥ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕΣ;
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΙΧΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΚΙΖΑΣ, ΤΟ ΒΡΟΜΙΚΟ ΄89 ;
    ΓΙΑ ΝΑ ¨¨ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ¨¨ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ Κ.Λ.Π ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ;
    ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αργόσχολε δεν δουλεύεις;Κάθεσαι δεκα και μισή το πρωί οταν τελειώσουν τα πρωινάδικα κα γράφεις ότι σου κατέβει απο το κεφάλι!!!Νομίζοντας ότι λες κάτι σημαντικό και καινοτομό.Βγες λίγο έξω να μιλήσεις με κάποιον άνθρωπο!!!

      Διαγραφή
    2. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΒΛΕΠΩ.
      ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΕΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
      ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ , ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΤΥΧΟΣ;
      1. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΛΟΓΟ ΦΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ.
      2. ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥ , ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΩΣ ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΑΡΑΧΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ.
      ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΤΙ;

      ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΩ

      Διαγραφή
    3. Προς 4:59 Μιλάς για επιχειρήματα .Να σχολιάσω ότι λυπάσαι για το βρώμικο 89 ,άρα είσαι αυριανιστής , την βάρκιζα που αφοπλίστηκαν οι αριστεροί άρα είσαι αριστερός , την συμφωνία των πρεσπών άρα είσαι ψευτομακεδομονάχος.Ασυναρτισίες στην νιοστή.Μάλλον ψάχνεις κάποιον να ασχοληθεί μαζί σου, παρέα να πεις μια κουβέντα.

      Διαγραφή
  2. Αλαβάνε ατυχές το παράδειγμα αλλά σε καταλαβαίνω. Θα σου πω μια παροιμία που λέμε στο χωριό μας. Τάισε τον σκύλο να σε δαγκώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε αλαβανε από λάθη τίποτε άλλο! κάνα σωστό έκανες;
    μας έχεις κατσικωθεί εδώ και χρόνια με τις θεωρίες σου,
    γιαλαντζί αριστερέ άντε τραβάτε από εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενώ εσύ 307 σκοτώνεσαι στη δουλειά, βλέπεις ακούς μιλάς και τα μαθαίνεις όλα. Καημένο τσιπράκι. βολεμένε, ευκαιριακέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. nomizame oti i megaliteri katastrofi itan kai ypirxe me ton andrea ton aimnisto...kai to pasok! alla profanos itan gataki o andreas enanti tou tsipra! i megaliteri ethniki katastrofi olon ton epohon!krima...paei i elladitsa mas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.