Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πώς θα βρείτε το κατάλληλο συμπλήρωμα διατροφής για εσάς


Η διατροφή παίζει για όλους μας έναν πολύ σημαντικό ρόλο, όχι μόνο για τη διατήρηση του σωστού σωματικού βάρους αλλά και για την υγεία και  ευεξία του οργανισμού μας. Συχνά οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας δε μας αφήνουν να κάνουμε τις σωστές επιλογές λαμβάνοντας τα στοιχεία που πρέπει. Σε αυτό έρχονται να μας βοηθήσουν τα συμπληρώματα διατροφής. Τα τελευταία έχουν έρθει στη ζωή μας και για πολλούς αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους. Αποτελούν σκευάσματα τα οποία έχουν βιταμίνες, μέταλλα και άλλα απαραίτητα για τον οργανισμό στοιχεία, και πρέπει πάντα να λαμβάνονται με μέτρο και παράλληλα με μία ισορροπημένη διατροφή.  

Φυσικά, ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και έχει τις δικές του ανάγκες. Τα συμπληρώματα διατροφής μπορούν να ενισχύσουν τη διατροφή σας και να πάρετε από αυτά αυτό που χρειάζεστε. Ανάλογα λοιπόν με τις ανάγκες σας θα πρέπει να επιλέξετε το κατάλληλο. Εάν θέλετε να προστατευτείτε από την οστεοπόρωση, θα πρέπει να πάρετε βιταμίνη D και ασβέστιο, τα οποία θα σας προστατέψουν από αυτή και παράλληλα ωφελούν τα δόντια και τα οστά. Στην περίπτωση που θέλετε να βελτιώσετε τη νοητική σας επίδοση, να τονώσετε το νευρικό σας σύστημα και παράλληλα να ωφελήσετε τα μαλλιά και το δέρμα σας, θα πρέπει να πάρετε βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Εάν χρειάζεστε να καταπολεμήσετε την αδυναμία και την κούραση, καλό θα είναι να λάβετε σίδηρο. Το ginkgo biloba αν και δεν είναι τόσο διαδεδομένο, θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε πνευματική διαύγεια, και να έχετε καλύτερη μνήμη και συγκέντρωση. Τα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα θα τα πάρετε εάν θέλετε να ωφελήσουν την καρδιά και τον εγκέφαλό σας, καθώς και την όραση και την υγεία του δέρματός σας. 
Η βιταμίνη Α θα σας χρειαστεί εάν θέλετε να βελτιώσετε την όρασή σας και να διατηρήσετε το δέρμα σας υγειές, ενώ η βιταμίνη Ε συμβάλει επίσης στην υγεία του δέρματος αλλά και των αγγείων και των μυών σας, καθώς και προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία. Εάν έχετε την ανάγκη να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα θα πρέπει να σκεφτείτε τον ψευδάργυρο, ο οποίος επίσης θα σας βοηθήσει στην ενίσχυση των αισθήσεων της όρασης, της γεύσης και της όσφρησης, και θα ενισχύσει τη γονιμότητά σας. 
Η βιταμίνη C η οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής θα τονώσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα και θα σας προστατεύσει από κρυολογήματα, παρέχοντάς σας ταυτόχρονα αντιοξειδωτική δράση. Εάν νιώθετε την ανάγκη να χάσετε βάρος, η λεκιθίνη θα σας βοηθήσει σε αυτό, καθώς επίσης έχει την ιδιότητα να προλαμβάνει τις καρδιαγγειακές παθήσεις. Τέλος, τα πολυβιταμινούχα συμπληρώματα καλύπτουν τις ανάγκες των μεγαλύτερων σε ηλικία ανθρώπων και όσων παρουσιάζουν αρκετές ελλείψεις σε βιταμίνες. 

Αυτό που έχετε να κάνετε λοιπόν είναι να αναζητήσετε το κατάλληλο συμπλήρωμα διατροφής για εσάς, ώστε παράλληλα με μία σωστή διατροφή να αποκτήσετε τα οφέλη του.

Δείτε περισσότερα στο e-shop για άνδρες Men's care

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.