Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σγουρίδης για συμφωνία των Πρεσπών: Μπορεί να υπάρξει θερμό επεισόδιο και να καθυστερήσει να έρθει στη Βουλή


Στο ενδεχόμενο να καθυστερήσει να έρθει προς ψήφιση στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών, αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Σγουρίδης.

Ο κ. Σγουρίδης μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6  υποστήριξε ότι «μπορεί να συμβούν γεγονότα». Στην ερώτηση, «τι θα μπορούσε να συμβεί;» ο κ. Σγουρίδης απάντησε «ένα θερμό επεισόδιο. Το απεύχομαι αλλά όλα μπορούν να συμβούν. Κατηγορηματικά δεν επενδύω σε κάτι τέτοιο».

Ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε επίσης ότι «το πότε θα εισαχθεί έχει ένα δρόμο. Δεν ξέρω τι γεγονότα μπορεί να υπάρξουν. Μπορεί να υπάρξουν γεγονότα απρόβλεπτα και η συμφωνία να μην έρθει ποτέ στο κοινοβούλιο και αυτό δεν έχει να κάνει με την εγχώρια πολιτική σκηνή».

«Κανονικώς εχόντων των πραγμάτων μέχρι τον Μάρτιο-Μάιο υπολογίζω ότι μπορεί να έρθει η Συμφωνία και θα χρειαστεί μια επεξεργασία. Δεν σημαίνει ότι από τη στιγμή που η συμφωνία κυρωθεί στο σκοπιανό κοινοβούλιο τότε αυτομάτως θα εισαχθεί προς έγκριση στο ελληνικό κοινοβούλιο».

Διευκρίνισε, επίσης ότι «καθυστέρηση μπορεί να είναι και 2 μήνες και 1 μήνας στο χρόνο από τη στιγμή που κυρώνεται στο σκοπιανό κοινοβούλιο».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. μάλλον έχει γεροντική άννοια ο τύπος.Φαντάσου τι άτομα είχαμε στο πασοκ ΚΑΙ ΔΕΝ το ξέραμε...έλεος ρε φίλε..πάνε Χρυσή Αυγή να γουστάρεις γιατί μας παιδεύεις με ντρίμπλες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο ανόητοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ εξελίσσεστε. Όταν δεν έχετε να απαντήσετε σε όσους διαφωνούν μαζί σας, μόνιμη επωδός αυτοί είναι χρυσαυγίτες. Δεν υπάρχει ντροπή πια. Ότι έγινε με τον τσόπρα εγώ δεν συμφωνώ, ειμαι κακός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορει να γινει και η δευτερα παρουσια.....τι παπαριες ακουμε απο δαυτους που μας φορτωσαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.