Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου με τον Πρόεδρο της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κώστα Δέρβο



Τον Πρόεδρο της Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας (Ο.Ν.ΝΕ.Δ.) Κώστα Δέρβο υποδέχθηκε η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου με συνεργάτες της.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Σκύδρας, το Σάββατο 9  Δεκεμβρίου 2018.
Η Δήμαρχος Σκύδρας καλωσόρισε τον Πρόεδρο της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. που τον συνόδευαν: ο Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης Μπάμπης Τσιανάκας,  ο Τομεάρχης Τοπικής Αυτοδιοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας Μάκης Δημητριάδης, ο Πρόεδρος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Σκύδρας Γιώργος Γάτσος, το Μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σκύδρας Στράτος Λέρος, ο  Πρόεδρος Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Έδεσσας Άκης Αργυρός, ο  πρώην Βουλευτής Πέλλας - Πολιτευτής  Διονύσης Σταμενίτης και Μέλη της Νέας Δημοκρατίας.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης και του διαλόγου η Δήμαρχος, αφού υπογράμμισε και επαίνεσε τη δράση και την απήχηση που έχουν στην τοπική κοινωνία οι νέοι άνθρωποι που παρίστανται στη συνάντηση, έθεσε και συζητήθηκαν κυρίως θέματα σχετικά με την τοπική αυτοδιοίκηση (Συνέδριο Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Αθήνα 3- 5 Δεκεμβρίου 2018, Πρόγραμμα «Κλεισθένης»), με την τοπική ανάπτυξη  μ΄έμφαση στα αγροτικά ζητήματα και στην επιχειρηματικότητα, με ζητήματα που αφορούν τη νεολαία και την κοινωνία (παιδεία, απασχόληση, συμμετοχή στα κοινά, πολιτισμός ) και με θέματα όπως  η Συμφωνία των Πρεσπών κ.α. 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Έτσι κάνει μια ανοιχτόμυαλη Δήμαρχος.Τους συναντάει όλους από όλα τα κόμματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nαι και χαιρόμαστε για αυτό. Πραγματικά γελάμε..

      Διαγραφή
  2. Ποιές είναι οι θέσεις της Ιγνατιάδου; Για μια με το ΣΥΡΙΖΑ πάει, μια με τη Νέα Δημοκρατία. Τυχοδιωκτικα και καιροσκοπικα βλέπει την πολιτική. Αλήθεια σήμερα που θα είναι στο Πάλε με τον Τσιπρα ή στο Λευκο Πυργο με τους ακροδεξιους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι σχέση έχει η Τοπική Αυτοδιοίκηση ρε φίλε με όλα αυτά που λες;Ήπιες;

      Διαγραφή
  3. Τζάκρη καλά κάνεις και ενδιαφέρεσαι. Σε χαλάει όμως το κόμμα που υποστηρίζεις. ΦΎΓΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. Διφορετικά θα σε βρίζουν όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.