Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Τέσσερα αθλητικά έργα της Πέλλας στο Πρόγραμμα Φιλόδημος για τις αθλητικές εγκαταστάσεις που ξεκινά σήμερα


Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι, όπως ενημερώθηκε η βουλευτής από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη και θα ανακοινωθεί σε κοινή συνέντευξη τύπου του ιδίου με τον Υπουργό Εσωτερικών που θα δοθεί σήμερα, αρχίζει η εφαρμογή του Προγράμματος «Φιλόδημος» για τις αθλητικές εγκαταστάσεις. 

Στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού θα ενταχθούν προς χρηματοδότηση τα εξής αθλητικά έργα  που έχουν συμφωνηθεί μεταξύ της κ. Τζάκρη και του κ. Βασιλειάδη:

Στον Δήμο Έδεσσας: 

1. Το έργο «Κατασκευή  γυμναστήριου - προπονητηρίου στο σχολικό συγκρότημα του Γυμνασίου - Λυκείου της Άρνισσας», προϋπολογισμού 520.000 ευρώ. Το έργο αυτό θα ενταχθεί στο Πρόγραμμα «Φιλόδημος» μετά από πρόταση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, με συμμετοχή του Δήμου Έδεσσας σε ποσοστό 25% επί του προϋπολογισμού. Η τεχνική μελέτη του έργου εκπονήθηκε από τον Δήμο Έδεσσας και κατατέθηκε μαζί με τα τεύχη δημοπράτησης από την κ. Τζάκρη στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γιώργου Βασιλειάδη τον Δεκέμβριο του 2017.
2. Το έργο «Ανακατασκευή χλοοτάπητα στο υφιστάμενο δημοτικό στάδιο της Έδεσσας», προϋπολογισμού 84.000 ευρώ, που αποτελεί και την  έδρα του ιστορικού Ποδοσφαιρικού Σωματείου «Εδεσσαϊκός», μετά από πρόταση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Η σχετική πρόταση και το Τεχνικό Δελτίο έχουν  κατατεθεί εντός του 2018 από τον Δήμο Έδεσσας στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.


Στον Δήμο Αλμωπίας:

3. Το έργο «Ανακατασκευή Γηπέδου Αριδαίας με φυσικό χλοοτάπητα», προϋπολογισμού 84.000 ευρώ, το οποίο αναμένεται να βελτιώσει σημαντικά τις συνθήκες λειτουργίας του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου Αριδαίας που αποτελεί και την έδρα του ιστορικού Ποδοσφαιρικού Σωματείου «Αλμωπός». Η κ. Τζάκρη παρέδωσε στον κ. Βασιλειάδη Τεχνική Μελέτη και Τεχνικό Δελτίο Έργου (Τ.Δ.Ε.) που εκπόνησε η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας του Δήμου Αλμωπίας τον Γενάρη του 2018.

4. Το έργο «Κατασκευή κερκίδας στο γήπεδο της Σωσάνδρας», προϋπολογισμού 80.000 ευρώ, για το οποίο η κ. Τζάκρη έχει καταθέσει τεχνικό δελτίο και τεχνική μελέτη της προηγούμενες ημέρες.

Όπως ενημέρωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού την κ. Τζάκρη, οι προσκλήσεις στους Δήμους για την ένταξη στο Πρόγραμμα «Φιλόδημος» των παραπάνω αθλητικών έργων θα είναι ονομαστικές και οι διαδικασίες για την ένταξη των έργων θα είναι ταχύτερες αυτών του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, ώστε  τα έργα να χρηματοδοτηθούν άμεσα και να υλοποιηθούν το συντομότερο δυνατόν.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Τα εργα αυτα αποφασιστηκαν σε κοινη συσκεψη με τον Υφυπουργο Αθλητισμου των βουλευτων ΣΥΡΙΖΑ Πελλας πριν ενα μηνα, βγηκαν και σχετικα δελτια τυπου.
    Ποτε κ.Τζακρη θα καταλαβετε οτι δεν περνα πια στον κοσμο το ακραιο παραγοντιλικι χωρις ουσια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας δουλεύεις ρε Θοδωρα, ακους εκεί τα συμφωνησε. Τι είσαι δηλαδή; Χειροτερη και από τον Μαυρογιαλουρο, αυτό είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού αυτή μόνο τρέχει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά ρε δήμαρχε η Έδεσσα δεν θα κάνει καινούργιο γήπεδο στο πασά τσαίρ; Τι κάνει η ντόρκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.