Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας με φάρμακα

Η στυτική δυσλειτουργία είναι μία κατάσταση που αντιμετωπίζουν αρκετοί άνδρες σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό. Η σημαντικότερη κίνηση που πρέπει να κάνουν στην περίπτωση που αυτό γίνει μία συνηθισμένη κατάσταση, είναι να επισκεφθούν το γιατρό τους ώστε να τους προτείνει τον κατάλληλο τρόπο αντιμετώπισης. Ένας τρόπος που αρκετοί άνδρες προτιμούν να αντιμετωπίζουν τη στυτική δυσλειτουργία, χωρίς πολλές φορές να απευθυνθούν σε ειδικό, είναι με τη λήψη χαπιών. Για αυτά θα μιλήσουμε αμέσως τώρα.

Όταν η δυσλειτουργία αυτή αφορά σε οργανικά αίτια, μία πολύ καλή λύση είναι η λήψη χαπιών, τα οποία αποτελούνται συνήθως από τέσσερις ουσίες: αβαναφίλη, βαρδεναφίλη, ταδαλαφίλη ή σιλδεναφίλη. Από την τελευταία ουσία αποτελείται το γνωστότερο όλων που είναι το Viagra. Ο γιατρός σας θα σας συμβουλεύσει σε κάθε περίπτωση για το ποια χάπια είναι τα πιο κατάλληλα για εσάς, καθώς και για τη συνιστώμενη δοσολογία.

Τα χάπια αυτά άρχισαν να κυκλοφορούν σταδιακά πριν από 20 χρόνια και από τότε έχουν χρησιμοποιηθεί από 200 εκατομμύρια άνδρες παγκοσμίως. Αυτό οφείλεται στην αποτελεσματικότητά τους στις περισσότερες περιπτώσεις σε μεγάλο βαθμό, ανάλογα βέβαια με τη σοβαρότητα της κάθε περίστασης. Παράλληλα, τα χάπια που αποτελούνται από τις ουσίες αυτές έχει αποδειχθεί ότι είναι απολύτως ασφαλή, όμως δεν πρέπει να λαμβάνονται παράλληλα με φάρμακα που στοχεύουν στη θεραπεία της στηθάγχης. Όλα αυτά τα χάπια έχει προκύψει ότι καλό είναι να χρησιμοποιούνται μία με δύο ώρες πριν από την επαφή, εκτός από την αβαναφίλη η οποία μπορεί να ληφθεί και μισή ώρα νωρίτερα. Η διάρκειά τους ποικίλει από 4 έως 36 ώρες, ανάλογα τη δραστική ουσία στην οποία βασίζονται.

Στην περίπτωση που αντιμετωπίζετε στυτική δυσλειτουργία, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς κυκλοφορούν αρκετά φάρμακα τα οποία διαφημίζονται ως λύση στο πρόβλημα αυτό. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να συμβουλευθείτε το γιατρό σας ώστε να σας δώσει την κατάλληλη θεραπεία για εσάς. Παράλληλα, υπάρχουν και φυτικά φάρμακα τα οποία θα δείτε συνήθως στα φαρμακεία, τα οποία προτείνουν μία πιο φυσική

λύση, χωρίς όμως να υποστηρίζονται από προηγούμενες μελέτες για την απόδοσή τους. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δώσετε επίσης στα χάπια που κυκλοφορούν στο internet, και να τα αποφύγετε οπωσδήποτε. Έχει παρατηρηθεί πως δεν είναι ασφαλή, καθώς συχνά δεν περιέχουν τις ουσίες που αναγράφονται στις συσκευασίες τους ή ενώ έχουν την ίδια συσκευασία με αντίστοιχα επίσημα χάπια, συχνά δεν είναι τα ίδια που περιέχονται στη συσκευασία.

Τέλος, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο να μη λαμβάνετε τα χάπια αυτά χωρίς να έχετε πρόβλημα, για λόγους ενίσχυσης της στύσης, επιδόσεων ή lifestyle, όπως κάνουν πολλοί άνδρες. Τα χάπια αυτά δεν πρέπει να καταναλώνονται χωρίς λόγο και τη συνταγή γιατρού, καθώς κάτι τέτοιο αποτελεί κατάχρηση και επιβάρυνση της υγείας σας άνευ αιτίας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…