Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κοινωνία Πολιτών Γιαννιτσών: Χριστούγεννα με σκουπίδια



Δυστυχώς σήμερα το πρωί γίναμε μάρτυρες μια πολύ άσχημης κατάστασης στην πόλη μας. Μια εικόνα που δεν της αρμόζει ειδικότερα τέτοιες ημέρες και με δεκάδες επισκέπτες να βρίσκονται για τις εκδηλώσεις της πετυχημένης Παραμυθούπολης. Ας αναλάβει κάποιος τις ευθύνες για αυτή την κατάσταση.




Κοινωνία Πολιτών Γιαννιτσών

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΙΣ ΠΛΑΚΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ .ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευρώπη...
    Θέλουμε και επισκέπτες τρομάρα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ή σε διαφορετική πόλη ζει ο αρθρογράφος ή εθελοτυφλεί τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου. Δεν εξηγείται διαφορετικά το σχόλιο του.

    Δυστυχώς η συγκεκριμένη εικόνα είναι καθημερινή κι επαναλαμβανόμενη και κανείς δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται να την αλλάξει. Τις πιο σοβαρές ευθύνες τις έχουν οι "επαγγελματίες" της περιοχής και κυρίως του κέντρου. Οι επιχειρηματίες καταστημάτων εστίασης, ένδυσης, υπόδησης, λοιπών καταστημάτων, αλλά και οι υπεύθυνοι των super markets.

    Η αποκομιδή απορριμμάτων είναι γνωστό ποιες ώρες της ημέρας πραγματοποιείται, ενώ αυτό συμβαίνει τις 6 από τις 7 ημέρες της εβδομάδος.

    Για να απολαμβάνουμε μια καθαρή ευρωπαϊκή πόλη, επιβάλλεται πρώτοι εμείς να συμβάλλουμε προς την κατεύθυνση αυτή. Να μεριμνούμε για την ορθή τοποθέτηση απορριμμάτων ΜΕΣΑ στους ανάλογους κάδους. Απορρίμματα κλεισμένα σε σακούλες καλά δεμένες. Χαρτοκιβώτια διπλωμένα ή και κομμένα σε μικρότερα μεγέθη, ώστε να χωρούν στους μπλε κάδους. Αυτοκίνητα παρκαρισμένα νόμιμα κι όχι μπροστά από κάδους ή κολλημένα σε αυτούς. Ανοιχτές δίοδοι πρόσβασης σε όλες τις οδούς σαν να πρόκειται ανά πάσα στιγμή να διέλθει από αυτές ένα μεγάλο όχημα (απορριμματοφόρο, πυροσβεστικό, φορτηγό κλπ.).

    Για το συγκεκριμένο χάλι ας κοιτάξει πρώτα ο καθένας στον καθρέπτη του σπιτιού του, ας κάνει ουσιαστική και ειλικρινή αυτοκριτική κι έπειτα ας επικοινωνήσει με τις εκάστοτε αρμόδιες αρχές ώστε, επιτέλους, να μπει μια τάξη σε αυτήν την πόλη.

    Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.