Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νίκη με ανατροπή για τον Αλμωπό Αριδαίας


Νίκη με ανατροπή για τον Αλμωπό Αριδαίας απέναντι στον αξιόμαχο Ολυμπιακό Κυμίνων με σκορ 3-1 για τη 11η αγωνιστική της Football League 2. Ο Αλμωπός χρειαζόταν πάση θυσία τη νίκη ώστε να ανασάνει βαθμολογικά, να επιστρέψει στις νίκες και να αναρριχηθεί στις υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας. Έτσι, μπήκε αποφασισμένος από το 1ο λεπτό της αναμέτρησης όπου πριν καν συμπληρωθεί αυτό έγραψε 2 πολύ μεγάλες ευκαιρίες με τον Κυριακίδη από σουτ και τον Μούλα από κεφαλιά. Με τον αγώνα να εξελίσσεται στο ίδιο τέμπο και τον Αλμωπό να είναι αρκετά πιεστικός φτάσαμε στη λήξη του 1ου ημιχρόνου όπου η ομάδα της Αριδαίας δε κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες της σε γκολ. 

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου η ομάδα από τα Κύμινα αιφνιδίασε τον Αλμωπό όπου στο 59ο λεπτό ο Θεοδωρίδης έγραψε το 0-1 κόντρα στη ροή του 1ου ημιχρόνου. Ήταν αρκετό για να “ξυπνήσει” τους παίκτες του Αλμωπού όπου μετά το 0-1 πίεσαν και σχεδόν άμεσα ισόφάρισαν σε 1-1 με τον Κάρτζιο 8 λεπτά αργότερα. Λίγα λεπτά μετά ο Αλμωπός έφτασε στην ολική ανατροπή του αγώνα με εξαιρετική κεφαλιά του Αλέξη Μεντή από σέντρα του Τσαβάρι. Στη σεμνή τελετή έδωσε τέλος ο Τσαβάρι ο οποίος ευστόχησε σε πέναλτυ που κέρδισε ο Λάζαρος Ελευθεριάδης στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης.
Διαιτητές: Σουλίδης, Δράγος, Δούμτσης.


Οι συνθέσεις:

Αλμωπός Αριδαίας: Μένιος, Κυριακίδης (68’ Νικολίτσας), Μούλας, Σαμαρόπουλος, Μεντής, Ελευθεριάδης Γ., Ασλαμπάλογλου, Ελευθεριάδης Λ., Τσαβάρι (86’ Στογιαννίδης), Μεντί (80’ Ξόμπλιος), Κάρτζιος (68’ Αργυρίου).

Ολυμπιακός Κυμίνων: Μπαϊμάκης, Τοπαλίδης, Τρικαλινός, Τσακίρης, Μεσιάρης (46’ Τσελεπής), Αυγέρος, Μαραντίδης, Ρακαβίνας, Θεοδωρίδης (52’ Αμανατίδης), Καράμπελας (76’ Γιάντσης), Κλαπής (81’ Γανωτάκης).

Επόμενος και τελευταίος αγώνας πριν τη διακοπή των εορτών για την ομάδα του Αλμωπού εκτός έδρας με το Αγροτικό Αστέρα στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 16/12/2018 στις 15:00.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.