Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήρια επιστολή προς το ΚΕΚΠΑ Αλμωπίας


Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον τέως πρόεδρο του ΚΕΚΠΑ Αλμωπίας κ. Χ. Δόντσο, τον νυν κ. Γ. Χατζηγιαννίδη καθώς και την Δ/ντρια του ΚΕΚΠΑ κα. Β. Τότσα για την ιδιαίτερη ευαισθησία και άμεση ανταπόκρισή τους στην ικανοποίηση των αιτημάτων μας, τα οποία αφορούσαν στον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού και στη βελτίωση της προσβασιμότητας σε ηλικιωμένους και άτομα με αναπηρία των εγκαταστάσεων του κυλικείου του ΚΑΠΗ Αριδαίας. Από τους προαναφερθέντες, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την κυρία Β. Τότσα, η οποία ήταν και είναι  δίπλα μας από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη λειτουργία του κυλικείου, προσπαθώντας να βρίσκει άμεσα λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζουμε. 

Επίσης, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δ. Μπίνο που με τις αποφάσεις του απέδειξε εμπράκτως το ενδιαφέρον του Δήμου στα άτομα τρίτης ηλικίας. 
Τέλος, να διευκρινίσουμε ότι τους όρους της διακήρυξης εκμίσθωσης, που αναφέρονται στην λειτουργία του κυλικείου του ΚΑΠΗ, καθώς επίσης και τους όρους του μισθωτηρίου συμβολαίου, τους έχει καθορίσει με αποφάσεις του το Δημοτικό Συμβούλιο και το Δ.Σ. του ΚΕΚΠΑ Αλμωπίας κι εμείς τηρώντας κατά γράμμα αυτούς τους όρους, διαβεβαιώνουμε ότι το κυλικείο του ΚΑΠΗ θα εξακολουθήσει να βελτιώνει συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες του προς τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας με κύριο στόχο την ψυχαγωγία τους και την κοινωνική συναναστροφή για την παραμονή τους στην κοινότητα και την αποφυγή του ιδρυματισμού. 
Βασιζόμενοι πάντοτε στην αρωγή του Δήμου Αλμωπίας. 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
ΕΛΕΝΗ ΜΗΝΟΥ & ΘΩΜΑΣ ΜΗΝΟΥ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.