Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Φ.Ο. Αριδαίας σας προσκαλεί σε ένα σεμινάριο ΖΩΗΣ!


O Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ στα πλαίσια των εκδηλώσεων που πραγματοποιεί για τον εορτασμό των 40 χρόνων, διοργανώνει ένα σεμινάριο με τη βοήθεια του ανθρωπιστικού οργανισμού Kids Save Lives – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές - σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας, με σκοπό την εκπαίδευση αθλητών, προπονητών και γονέων στη βασική υποστήριξη ζωής! 

Γιατί να μάθετε κι εσείς πρώτες βοήθειες; Αφού υπάρχει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, έχουμε γιατρούς, διασώστες, ασθενοφόρα...

Η θλιβερή απάντηση... αποδεικνύεται πως η χώρα μας έχει την τελευταία θέση στην Ευρώπη σε ανθρώπους που επιβιώνουν μετά από εξωνοσοκομειακή καρδιακή ανακοπή.

Η λύση: Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ γιατί τα ασθενοφόρα δεν μπορούν να πετάξουν. Δεν απαιτείται να είσαι υγειονομικός υπεύθυνος ή ενήλικος το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι άνθρωπος για να μάθεις να βοηθάς τον άγνωστο συνάνθρωπό σου ή τους αγαπημένους σου.

Σας προσκαλούμε στο αρχικό σκαλοπάτι εκμάθησης των πρώτων βοηθειών με σκοπό, στο εγγύς μέλλον, να αποκτήσουμε τον ΠΡΩΤΟ φορητό απινιδωτή της πόλης μας και να εκπαιδευτούν όλο και περισσότεροι πολίτες.

Ο Φ.Ο.Αριδαίας σας προσκαλεί σε ένα σεμινάριο ΖΩΗΣ! Παρασκευή 14.12.2018 και ώρα 5:00 μ.μ. στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο.

Το εθνικό πρόγραμμα εκπαίδευσης μαθητών KIDS SAVE LIVES έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.