Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΝΟΔΕ Πέλλας: Ο Τσίπρας είναι ο πιο συνεπής μνημονιακός Πρωθυπουργός


Στις πρόσφατες δηλώσεις του ο κ. Τσίπρας στην Βουλή ανέφερε ότι μόλις τώρα συμπληρώνει 100 μέρες στην εξουσία και ότι γι’ αυτόν ο χρόνος της διακυβέρνησης μετρά από τότε που δήθεν έβγαλε την χώρα από τα Μνημόνια. 
Πραγματικά για άλλη μια φορά απογοητεύει. Προφανώς δεν το κατάλαβε καν, αλλά ομολόγησε την παταγώδη αποτυχία του. 
Ο κ. Τσίπρας είναι ο πιο συνεπής μνημονιακός Πρωθυπουργός. Δυστυχώς για την Ελλάδα, μετράει τέσσερα χρόνια στην Κυβέρνηση και όχι 100 μέρες. Αυτά τα χρόνια τα πληρώσαμε ακριβά σε φτώχεια, αλλά και σε φόρους.
Οι πολίτες δεν πρόκειται να ξεχάσουν, όσο κι αν ο κύριος Τσίπρας προσπαθεί, το πρώτο εξάμηνο του 2015 και τα ψέματα που έφεραν τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.  Φυσικά ούτε μπορούν να ξεχάσουν,  ότι ήταν αυτός που πήγε τη χώρα στο χείλος το γκρεμού, διέλυσε τις τράπεζες, επέβαλε  capital controls, οργάνωσε ένα δημοψήφισμα-παρωδία και έπειτα υπέγραψε  το τρίτο Μνημόνιο, επιβάλλοντας 10 δις. ευρώ πρόσθετα μέτρα. 

Επίσης, δεν λησμονούν ότι ο κ. Τσίπρας δέσμευσε τη χώρα σε υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα,  υποθήκευσε τη δημόσια περιουσία και κρατά την Ελλάδα σήμερα εκτός αγορών. Η οικονομία παραμένει καθηλωμένη, οι  επενδύσεις έχουν πιάσει πάτο, οι μισθοί μειώνονται και οι νέοι μας συνεχίζουν να αναζητούν ελπίδα στο εξωτερικό.
Η κυβερνητική θριαμβολογία περί ανάκαμψης της οικονομίας διαψεύδεται καθημερινά. Οι Έλληνες γνωρίζουν ότι δεν έχουν τίποτα πια να περιμένουν από αυτή την Κυβέρνηση.  Το κεφάλαιο της παρακμής πρέπει να κλείσει και η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει μπροστά με υγιή και βιώσιμο τρόπο.

Κετικίδης Ιωάννης Υπ.επικοινωνίας social media ΝΟΔΕ Πέλλας
Ουραηλίδης Θεοδόσιος Πρόεδρος ΝΟΔΕ Πέλλας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ Ν.Δ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.