Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πονηριές μέσα στη Συμφωνία των Πρεσπών


Του Χαράλαμπου Παπαδόπουλου

Νομίζω ότι οι περισσότεροι Έλληνες έχουμε τη γνώμη ότι η Συμφωνία των Πρεσπών με το να παραχωρεί το όνομα Μακεδονία στο κράτος των Σκοπίων, με το να παραχωρεί μακεδονική γλώσσα, ιθαγένεια, ταυτότητα θα δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον για την εδαφική ακεραιότητα της Ελληνικής Μακεδονίας. Βέβαια ένα μικρό μέρος Ελλήνων εμπιστεύονται την κυβέρνηση που εγγυάται ότι όχι μόνο δεν ισχύει αυτό, αλλά αντίθετα, με τη Συμφωνία ενισχύονται η δημοκρατία, η ελευθερία και η ειρήνη σε όλα τα Βαλκάνια.
Δηλαδή οι πολιτικοί μας υπέγραψαν Συμφωνία που είναι εθνικά συμφέρουσα για την Ελλάδα ; Αυτό είναι μια έκπληξη γιατί είναι γνωστό από την ιστορία ότι «οι Έλληνες όσα κερδίζουν στα πεδία των μαχών, τα χάνουν στα τραπέζια των διαπραγματεύσεων». Και όπως έγραφε ο αμερικανός πρόξενος στην Σμύρνη το 1922 Τζώρτζ  Χόρτον στο εμπιστευτικό σημείωμά του προς την κυβέρνηση των ΗΠΑ :«οι έλληνες πολιτικοί είναι τρελοί, δεν φαντάζεστε πόσο είναι τρελοί».


Και πιστεύει αυτό το μικρό μέρος των Ελλήνων ότι τώρα λέει αλήθεια αυτή η κυβέρνηση που ξεπέρασε στα ψέματα και στα στριφογυρίσματα κάθε κυβέρνηση που είχαμε τα τελευταία 40 χρόνια ;  Όποιος αμφιβάλλει ας θυμηθεί το Δημοψήφισμα του 2015.
Ποιος Έλληνας διαφωνεί ότι το παραμύθι ότι είναι Μακεδόνες το ξεκίνησε ο Τίτο το 1944 ; Επειδή δηλαδή από τότε ξεκίνησαν την μεγάλη τους προπαγάνδα με την βοήθεια των Δυτικών που χρειαζόντουσαν τον Τίτο και έπεισαν όλο τον κόσμο για το ψέμα ότι είναι Μακεδόνες θα το δεχθούμε και οι Έλληνες ; Άρα είχε δίκιο ο Γκαίμπελς, υπεύθυνος προπαγάνδας του Χίτλερ, που έλεγε : « πέστε ψέματα, πέστε ψέματα, στο τέλος κάτι θα μείνει». Ναι κύριοι πολιτικοί αυτό λέτε, αφού όλος ο κόσμος δέχθηκε (το ψέμα) και τους ονομάζει Μακεδονία, δεν μπορούμε να μην το δεχθούμε.
Το άρθρο 7 της Συμφωνίας γράφει ότι και το κράτος των Σκοπίων θα λέγεται Μακεδονία και η περιφέρεια της Ελλάδας θα λέγεται Μακεδονία αλλά θα ξέρουμε ότι έχουν άλλη ιστορία, κουλτούρα, πολιτισμό. Δηλαδή ποια ιστορία, κουλτούρα, πολιτισμό έχει κάθε Μακεδονία ; Γιατί δεν το έγραψαν στη Συμφωνία; 

Γιατί η Συμφωνία κάνει το λάθος να ονομάσει μακεδονική μια γλώσσα που είναι ένα σερβοβουλγαρικό ιδίωμα ; Γιατί η Συμφωνία δεν κάνει ξεκάθαρο ότι οι Μακεδόνες του Μεγάλου Αλεξάνδρου μιλούσαν την ελληνική γλώσσα; ‘Όποιος Έλληνας αμφιβάλλει ας έρθει στη Μακεδονία και θα δει με τα μάτια του ότι όλες οι επιγραφές στην Πέλλα, Βεργίνα, Δίον και παντού στη Μακεδονία είναι στην ελληνική γλώσσα. 

Πριν λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη ο κ. Τσίπρας είπε : « Η συμφωνία των Πρεσπών, βάζει τέλος στην παραχάραξη της ιστορίας μας. Κλείνει οριστικά και αμετάκλητα, την προσβλητική οικειοποίηση της Αρχαίας Ελληνικής Μακεδονίας». Δυστυχώς όμως αυτά είναι λόγια του αέρα αφού δεν έγραψαν δυο σειρές για το ποια είναι η ιστορία των Σκοπιανών και ποια της Ελληνικής Μακεδονίας. Και όταν μετά από χρόνια πουν οι Σκοπιανοί ότι είναι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου, θα τους θυμίσουμε τα λόγια του κ. Τσίπρα ; 

Στην ίδια ομιλία ο κ. Τσίπρας είπε : « Μόνο σε μια συγκέντρωση δημοκρατικής δύναμης θα μπορούσαν να έρθουν κάποιοι που έχουν διαφορετική άποψη, είμαστε δημοκράτες πολίτες με διάθεση για διάλογο». Στην ομιλία αυτή ήθελε να πάει ένας συνάδελφός μου, τον ρώτησαν στην είσοδο «από πού είστε» τους απάντησε «από την Μακεδονία» και του απαγόρεψαν την είσοδο λέγοντάς του «για να περάσεις πρέπει να έχεις πρόσκληση, φύγε για να μην βρεις τον μπελά σου». Αυτή είναι η συμπεριφορά της «δημοκρατικής» δύναμης ;
Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια θολή Συμφωνία. Και δεν θα μπορούσε να μην είναι θολή, γιατί το ψέμα μέσα στη θολούρα μπορεί να κρύβεται. Πριν λίγους μήνες δεν ήταν που ένας σύμβουλος του πρωθυπουργού μας είπε ότι οι Σκοπιανοί δεν σφετερίζονται την ιστορία της Ελληνικής Μακεδονίας, αλλά είναι αλήθεια αυτά που λένε; Αγνοεί όμως ο κ. σύμβουλος ότι στην απογραφή της Γιουγκοσλαβίας το 1921 ούτε ένας κάτοικος δεν δήλωσε ότι είναι Μακεδόνας και ούτε ένας δεν δήλωσε ότι μιλάει τη μακεδονική γλώσσα (βιβλίο NGL Hammond). 

Ναι, θέλουμε να είμαστε φίλοι με όλους τους γείτονές μας. Θεμέλιο όμως της φιλίας είναι η αλήθεια. «Φίλος μεν Πλάτων, φιλτάτη δε αλήθεια» έλεγαν και οι πρόγονοί μας. Βέβαια οι προηγούμενοι «δημοκράτες» επειδή «έχουν διάθεση για διάλογο» αυτούς που λένε την αλήθεια τους ονομάζουν φασίστες και εθνικιστές. Που είναι το παράξενο, εδώ στην πρώην Σοβιετική Ένωση σκότωσαν πάνω από 100 εκατομμύρια πολίτες με την κατηγορία ότι είναι φασίστες. 

Οι Σκοπιανοί εδώ και 70 χρόνια κλέβουν την ιστορία μας. Αδίστακτα γέμισαν ψέματα όλο τον κόσμο και τον έπεισαν για τα ψέματά τους. Και εμείς τώρα είμαστε περήφανοι που κάναμε μαζί τους μια «ειλικρινή» Συμφωνία; Το μόνο που καταφέραμε είναι ότι θα μας καταριούνται τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας που προδώσαμε την μία και μόνο μία ΕΛΛΗΝΙΚΗ Μακεδονία. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

23 comments:

  1. τα Καίσαρος Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ .
    Τώρα και εξωτερική πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει να γνωρίζετε οτι οι Χριστιανοί έχουμε και Πατρίδα και μας ενδιαφέρει αυτή η Πατρίδα νά έχει όσο γίνεται ειρήνη και ελευθερία. Η Συμφωνία των Πρεσπών πως βάζει τέλος στην παραχάραξη της ιστορίας αφου φρόντισαν πονηρά να μην γράψουν ποια ειναι η ιστορία κάθε Μακεδονίας ; Δεν θα υπερισχύσει το κράτος Μακεδονία απο την περιφέρεια Μακεδονία αφού στην Συμφωνία δεν έκαναν σαφές σε τι ακριβώς διαφέρουν; Όταν μια κυβέρνηση ξεπουλάει μια περιφέρεια της Ελλάδας θεωρείται οτι κάνει εξωτερική πολιτική ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η εθνικότητα του είναι Μακεδονική της Βορείου Μακεδονίας που δεν έχει σχέση με αρχαική περίοδο.Η γλώσσα είναι Μακεδονική και ανήκει στην ομάδα των σλαβικών.Είναι κρίμα να χρησιμοποιείτε εκφράσεις όπως ξεπούλημα κλπ.

      Διαγραφή
    2. Ποσα θες να μας τρελάνεις?
      εθνικότητα μακεδονική της βόρειου Μακεδονίας.
      Και εμείς εδώ τι είμαστε ??
      Εθνικά έλληνες της νοτίου Μακεδονίας??
      Η γλώσσα είναι τί??
      Μακεδονική και ανήκει στις σλάβικες???
      Λυπάμαι
      Αλλά δεν υπάρχει σωτηρία.
      Σε προκαλώ να πας μια βόλτα στην Βουλγαρία και στα Σκόπια.
      Στον πεζόδρομο του Σαντάνσκι ας πούμε που έχει αρχαία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ερείπια απο κτίσματα και κατασκευές που απ οτι έλεγε και μια επιγραφη χρονολογούνται απο την εποχή του Μ Αλεξάνδρου.
      Οι δε επιγραφές εκεί ηταν στα ελληνικά.
      Δεν υπάρχει μακεδονική γλώσσα.
      Δεν καμια αρχαία επιγραφή να λέει Σό Πράις .
      Ομοίως και στα Σκόπια πουθενά καμια επιγραφή αρχαίων μνημείων δεν σχετίζεται με αυτό που μιλάνε και που εσύ και οι όμοιοι σου υποστηρίζεται οτι και αυτοί.
      Δεν υπάρχει στα αρχαία ευρήματα στα Σκόπια κάτι που να συνδέεται με τους τωρινούς κατοίκους της περιοχής δεν λέει πουθενά ουτε νταβαγιεμπαμ ουτε τίποτε ανάλογο.
      Αρα αφού δεν υπάρχουν τεκμήρια και αποδείξεις οτι έχουν σχέση με τους αρχαίους Μακεδόνες και την αρχαία ελληνική γραφή και ομιλία.
      Θα μιλάμε για ξεπούλημα γιατί αυτό κάνετε.
      Απόδειξε μου το αντίθετο

      Διαγραφή
    3. Προς 12:00.Οι ίδιοι τους και στην συμφωνία αναγνωρίζουν ότι δεν έχουν σχέση με την Αρχαία Μακεδονία , άρα μην κουράζεις επαναλαμβάνοντας τα ίδια.Γεωγραφικός είναι ο όρος .Επειδή ζουν σε εδώ και 1400χρόνια σε μέρος της Μακεδονίας.

      Διαγραφή
    4. ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΧΕΙΣ.ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ;

      Διαγραφή
  3. Στέρεψαν και τα τελευταία επιχειρήματα του μίσους...με την τροπολογία που κατατέθηκε στο σύνταγμα της ΠΓΔΜ ότι η συμφωνία των Πρεσπών δεν καθορίζει, ούτε προδικάζει εθνότητα παρά μόνον υπηκοότητα...
    Γιά την γλώσσα, που την είχαν δεχτεί σκέτο Μακεδονική από το 1977 στον ΟΗΕ χωρίς καμιά αντίσταση της Ελλάδας, η συμφωνία την λέει νοτιοσλαβική.
    Πρώτη φορά αποδέχονται οι γείτονες ότι είναι Σλάβοι και καμιά σχέση δεν έχουν με την Αρχαία Ελληνική Μακεδονία, το αστέρι της Βεργίνας θα φύγει από την σημαία τους όταν ισχύσει η συμφωνία των Πρεσπών.
    Όποιος παλεύει αυτή την συμφωνία θέλει να μείνουν τα πράγματα όπως έχουν, δηλαδή να λέγονται σκέτο Μακεδόνες...
    Κανένα επιχείρημα μίσους και διχασμού δεν έμεινε όρθιο πιά στους λίγους επαγγελματίες πατριδοκάπηλους, το δηλητήριο που θέλησαν να ποτίσουν την κοινωνία θα το πιούν οι ίδιοι μέχρι σταγόνα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιο αστέρι της Βεργίνας θα φύγει απο την σημαία τους; Αυτό έγινε πολλά χρόνια πριν! Hellooooo!

      Διαγραφή
  4. Τελικά τι είδους χριστιανοί είστε μερικοί ειείν να απορεις.. και στα σκΣκόπ οι παπάδες λένε τα ιδιί με τον Άνθιμο και τον Αμβρόσιο.. λοιπόν πάρτε και τα εξαπτέρυγα σας και βαρατε ο ένας τον άλλο.. αυτή την αγάπη δίδαξε ο Χριστός κύριε Παπαδόπουλε; Αυτό είναι το αγαπάτε αλλήλους.. τέλος πάντων.. όσο κάποιοι δεν βλέπουν ότι ο πραγματικός εχθρός είναι στα ανατολικά μας κι όχι στο βορρά κι ότι πρέπει να αποκλείσουμε τους Τούρκους από το να έρθουν απο πάνω μας, τοτε είμαστε άξιοι της μοίρας μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι εχθροί είναι παντού.
      Όπου επιβουλεύονται ελληνικά εδάφη.
      Ήπειρος / Τσαμουριά
      Σκοπιά / Μακεδονία
      Όχι μονο η Τουρκία

      Διαγραφή
  5. Θα περίμενα αυτή την κρύα νύχτα του Δεκεμβρή κ. Καθηγητά να σας αποσχολεί η ποιότητα του αέρα που εισπνέουμε!!!Τα τζάκια , οιξυλόσομπες , οί λέβητες πετρελαίου κλπ δημιουργούν αποπνικτική και πολύ επικίνδυνη ατμόσφαιρα. Θα ήσασταν πιο χρήσιμος λόγο της ειδικότητας να αναδείξετε αυτό το τεράστιο πρόβλημα.Οσο για την συμφωνία των Πρεσπών σεβαστές οι απόψεις σας άλλά οι γνώσεις σας τελειώνουν στα σχολικά εγχειρίδια εντελώς ανίδεος από ορθολογιστική εξωτερική πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ''ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ'' ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΒΟΡΕΙΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ?.ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΚΕΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ[ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ],ΚΑΙ ΘΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ[ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ].ΑΡΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ 140 ΧΩΡΕΣ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ? ΘΑ ΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΛΑΩΝ,ΜΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΩΦΕΛΕΙΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΖΙΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ?.ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΣΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ[ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΕΔΩ ΕΛΕΟ ΣΗΜΙΤΗ] ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ?.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ[ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ] ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ,Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΞΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ[ΟΠΩΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ].ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ,Σ'ΑΥΤΗΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ,ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΧΑΝΕΙ.ΤΟ ΠΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΣΟΒΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΠΡΩΧΩΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ.ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ..............................

      Διαγραφή
    2. Μάλιστα
      Σύμφωνα με την ορθολογιστική εξωτερική σας πολιτική.
      Τα αναχρονιστικά σχολικά εγχειρίδια προσφέρουν περιορισμένες γνώσεις.
      Για αυτό και αφαιρούνται αναφορές για τον Παύλο Μελά και τον μακεδονικό αγώνα.
      Όσο για την ατμόσφαιρα απο τα ξυλα κλπ.
      Φταίνε αυτοι που μας κυβερνανε που μας οδήγησαν εκεί.
      Και εγώ καποτε είχα πετρέλαιο και τώρα ξυλολεβητα και δεν είμαι ο μόνος.
      Ουτε το εκανα γιατί με ευχαριστεί

      Διαγραφή
    3. Προς 11:34 Αυτους δεν ενδιαφέρει πως θα τους ονομάσουμε αλλα να επιτρέψουμε την είσοδο τους στο ΝΑΤΟ και ΕΕ.Αφου οι Αμερικανοί και Ευρωπαίοι αποφάσισαν να τους εντάξουν εμείς δεν θα μπορούμε να το εμποδιζουμε επ άπειρον.Αλλωστε το Σέβερνα (βόρεια) είναι προτιμότερα απο το σκέτο Μακεδονία.Δυστυχώς τα ταμπού και η πολιτική εκμετάλλευση μας οδήγησαν στο σκέτο Μακεδινία.Πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού και όχι του επιθυμητού.

      Διαγραφή
    4. Προς 11:34 Παρόλο που με τον φανατισμό που δείχνεις δεν άξιζες απάντηση σου λέω μόνο αυτό.Οσο ήταν φασίστες αυτοί που συμμετείχαν στα συλλαλητήρια τό προδότες είναι αυτοί που συμφωνούν με την συμφωνία τον Πρεσπών.

      Διαγραφή
    5. ΤΟ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ''ΜΙΚΡΟΣ'' ΕΦΙΑΛΤΗΣ?

      Διαγραφή
  6. Το γράσο του μίσους για την πατρίδα σας, δεν σας επιτρέπει να δείτε τον κίνδυνο που διατρέχει αυτή και σεις οι ίδιοι από μια τέτοια επικίνδυνη εξωτερική πολιτική του κόμματός σας, έρμαια του οποίου φτάνετε να είστε κάθε μέρα.Αλλά βολεμένοι ψευτοκουλτουριάριδες θα δείτε σύντομα τι μεγάλο κακό έγινε στη χώρα μας με τους ανεύθυνους τσίπριδες και κοτζιάδες. Κοντά είναι το κακό. Και τότε ρε καλοπερασάκιδες της μπριζόλας και του μπιφτεκιού να σας δω πόσο πατριώτες θα είστε, πρώτα για να πολεμήσετε και ύστερα για να φτύσετε, όλους αυτούς που σας κορόιδεψαν και τώρα τους υποστηρίζετε. ΥΓ Ένας φασίστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φασίστα μπορεί όλοι να σε χρησιμοποιούν αλλά στο τέλος ολοι θα σε απαρνηθούν!!!

      Διαγραφή
    2. Ν'ΑΓΙΑΣΗ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ,ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ

      Διαγραφή
  7. Κυριε παπαδοπουλε δεν σας γνωριζω αλλα δεν εχει σημασια,αναφερετε παραπανω και επιτρεψτε μου να εχω αντιθετη αποψη απο αυτα που γραφετε.Σε μια μαχη οταν κερδιζεις κατι σημαινει οτι δεν ηταν δικο σου και σε μια διαπραγματευση μπορει και να το ξαναχασεις.Οσο για τους πολιτικους συμφωνω απολυτως.Ερχομαι τωρα στο παραμυθι του Τιτο απο ελληνικης πλευρας, εσεις μαλλον πρεπει να ειστε προσφυγας και πρεπει να σας ενεταξαν και να σας αποδεχτηκαν ως Ελληνες το 1940 και μετα για αυτο και δεν γνωριζετε οτι μακεδονες υπηρχαν και θα υπαρχουν πριν το Τιτο και μετα τον Τιτο και αν εχετε αμφιβολια ελατε στην Πλατανη να σας δειξουμε συμβολαιο του χωριου με σφραγιδα του συμβολαιογραφου απο την Εδεσσα Κωνσταντινου Σταφυλα 28 Μαιου 1923 α και οσο για τον γκαιμπελς ωχρια μπροστα στο Ελληνικο κρατος.Στην Γιουγκοσλαβια το 1921 το σερβικο τμημα τους δηλωνε σερβους αλλα δεν λετε για το ελληνικο κρατος που το 1923 ειχε αναγνωριση τους μακεδονες με την εκδοιση του ABECEDAR η μηπως δεν το γνωριζετε και αυτο.Και τελος σταματηστε το παραμυθι της μιας και ελληνικης μακεδονιας γιατι αν ητανε μια δεν θα την μοιραζατε με την σερβια και την βουλγαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΖΕΨΤΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ,ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ .....................

      Διαγραφή
    2. Κατ΄αρχήν ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. Τι κοινό έχουν οι Σλάβοι του κράτους των Σκοπίων και οι Σλάβοι της Νότιας Βουλγαρίας με την ιστορία, τον πολιτισμό, το μεγαλείο της αρχαίας Ελληνικής Μακεδονίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου ;Απλώς κατοικούν σε γη που ανήκε τότε στην Μακεδονία. Οι χώρες όμως ονομάζονται με τους κατοίκους που έχουν τώρα γι΄αυτό και η Τουρκία δεν έχει το όνομα Βυζαντινή Αυτοκρατορία κι ας είχε πάνω απο 1000 χρόνια τα εδάφη της. Γι΄αυτό δεν ειναι παραμύθι αλλά ειναι η αλήθεια, οτι η Μακεδονία ειναι μόνο μια και ειναι Ελληνική.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.