Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Πέντε συλλήψεις για παράνομο τζόγο


Συνελήφθη σήμερα (31 Δεκεμβρίου 2018) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή του Δήμου Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 45χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα διαπιστώθηκε να επιτρέπει και να συμμετέχει σε τυχερό παιγνιόχαρτο με χρήματα, μαζί με άλλους 4 ηλικίας από 38 έως 53 ετών, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν. Στον χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ και μία τράπουλα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Σοβαρη δουλεια εκανε η αστυνομια ολο το βραδυ ασχολιοντουσαν με πεντε ανθρωπους λες και ηταν εγκληματίες που παιζανε χαρτια. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανωνυμε των5.57 ,πολυ καλα εκανε η Αστυνομια την δουλεια της.Εσυ τι ζορι τραβας; η μηπως, ειναι συγγενης σου ο καταστηματαρχης ,η καποιος απο τα λουλουδια, τους θαμωνες; ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,υπαρχουν κι αλλα πολλα μαγαζια τετοια στα Γιαννιτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλά έκανε και επιασε 2-3 φτωχαδακια και το αστρονομικο ποσο των 150 ευρω. Παραδιπλα οι αρχι-φρουτακηδες του νομού κάνουν τζιρους εκατομυριων εδω και εικοσι χρονια.

      Διαγραφή
    2. ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨¨ΝΟΜΙΜΟΥ ΤΖΟΓΟΥ¨¨ π.χ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΚΑΖΙΝΟΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ¨΄ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΖΟΓΟ¨¨ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΟΥΝ ΕΣΟΔΑ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΑΔΕΙΩΝ ΝΟΜΙΜΟΥ ΤΖΟΓΟΥ.
      ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟ.ΠΟ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.
      ΞΥΠΝΑ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ 2019

      Διαγραφή
  3. Εσυ μηπως εισαι αστυνομικος και σε ενόχλησε?κοιτα που εχουν ανοιξη παντου φρουτακια. Και για ποια αστυνομια μιλαμε του γραφειου?αντε γεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσυ 7:09 εισαι ο εξυπνος του χωριου σου; αντε ασχοληθειτε με τιποτα σοβαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.