Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακοίνωση δήμου Αλμωπίας για διακοπές και επανασυνδέσεις παροχών ηλεκτρικής ενέργειας

Ενημερώνουμε τους δημότες και κατοίκους του Δήμου Αλμωπίας ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 222, παρ. 2, του Ν. 4555/2018 (ΦΕΚ 133/Α/19-07-2018), προκειμένου να απαλλαγούν από τα δημοτικά τέλη για ακίνητα στα οποία διακόπτουν την ηλεκτροδότηση, θα πρέπει να προσκομίσουν στο αρμόδιο τμήμα Εσόδων και Δημοτικής Περιουσίας – γραφείο ΤΑΠ τα παρακάτω δικαιολογητικά: 
1. Βεβαίωση διακοπής ηλεκτροδότησης από τον ΔΕΔΔΗΕ, ή Βεβαίωση κλειστού ακινήτου μέσω των ΚΕΠ 
2. Υπεύθυνη δήλωση περί μη χρήσης του ακινήτου 

Σε περίπτωση που επιθυμούν διόρθωση των τμ στο πρόγραμμα του ΤΑΠ και αποφυγή μελλοντικής επιβάρυνσης από διαφορές τμ , πρέπει να προσκομίσουν και αντίγραφο του τίτλου ιδιοκτησίας. Εφόσον η κατάθεση των παραπάνω δικαιολογητικών δεν έχει γίνει μέχρι την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου, πρέπει να υποβληθούν μέσα σε προθεσμία έξι (6) μηνών, δηλαδή έως και 18 Ιανουαρίου 2019. Ποσά που έχουν καταβληθεί δεν αναζητούνται.

Για όσους έχουν ήδη καταθέσει τα παραπάνω δικαιολογητικά, δεν απαιτείται εκ νέου υποβολή. Σημείωση: Κάθε μεταβολή του ακινήτου, όπως διακοπή ηλεκτροδότησης, ηλεκτροδότηση εκ νέου του ακινήτου, αλλαγή χρήσης, αλλαγή τμ, αλλαγή καταναλωτή κλπ πρέπει να δηλώνεται στο Δήμο στο γραφείο ΤΑΠ εντός δύο μηνών από την μεταβολή του ακινήτου για την αποφυγή στο μέλλον αναδρομικών χρεώσεων, ταλαιπωρίας συγκέντρωσης απαιτούμενων δικαιολογητικών παρελθόντων ετών και χρονικής καθυστέρησης διεκπεραίωσης των υποθέσεων.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…