Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακοίνωση δήμου Αλμωπίας για διακοπές και επανασυνδέσεις παροχών ηλεκτρικής ενέργειας


Ενημερώνουμε τους δημότες και κατοίκους του Δήμου Αλμωπίας ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 222, παρ. 2, του Ν. 4555/2018 (ΦΕΚ 133/Α/19-07-2018), προκειμένου να απαλλαγούν από τα δημοτικά τέλη για ακίνητα στα οποία διακόπτουν την ηλεκτροδότηση, θα πρέπει να προσκομίσουν στο αρμόδιο τμήμα Εσόδων και Δημοτικής Περιουσίας – γραφείο ΤΑΠ τα παρακάτω δικαιολογητικά: 
1. Βεβαίωση διακοπής ηλεκτροδότησης από τον ΔΕΔΔΗΕ, ή Βεβαίωση κλειστού ακινήτου μέσω των ΚΕΠ 
2. Υπεύθυνη δήλωση περί μη χρήσης του ακινήτου 

Σε περίπτωση που επιθυμούν διόρθωση των τμ στο πρόγραμμα του ΤΑΠ και αποφυγή μελλοντικής επιβάρυνσης από διαφορές τμ , πρέπει να προσκομίσουν και αντίγραφο του τίτλου ιδιοκτησίας. Εφόσον η κατάθεση των παραπάνω δικαιολογητικών δεν έχει γίνει μέχρι την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου, πρέπει να υποβληθούν μέσα σε προθεσμία έξι (6) μηνών, δηλαδή έως και 18 Ιανουαρίου 2019. Ποσά που έχουν καταβληθεί δεν αναζητούνται.

Για όσους έχουν ήδη καταθέσει τα παραπάνω δικαιολογητικά, δεν απαιτείται εκ νέου υποβολή. Σημείωση: Κάθε μεταβολή του ακινήτου, όπως διακοπή ηλεκτροδότησης, ηλεκτροδότηση εκ νέου του ακινήτου, αλλαγή χρήσης, αλλαγή τμ, αλλαγή καταναλωτή κλπ πρέπει να δηλώνεται στο Δήμο στο γραφείο ΤΑΠ εντός δύο μηνών από την μεταβολή του ακινήτου για την αποφυγή στο μέλλον αναδρομικών χρεώσεων, ταλαιπωρίας συγκέντρωσης απαιτούμενων δικαιολογητικών παρελθόντων ετών και χρονικής καθυστέρησης διεκπεραίωσης των υποθέσεων.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.