Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΓΕ Πιερίας - ΑΟΚ Ίκαροι Γιαννιτσών 76-73


Οι Ίκαροι Γιαννιτσών γνώρισαν την ήττα στην χθεσινή  εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα της ΑΓΕΠ Κατερίνης στο δημοτικό στάδιο της Κατερίνης για  την 12η αγωνιστική της Α’ Εκασκέμ.

Σε έναν αγώνα ο οποίος κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του μέχρι το τέλος, ένας αγώνας ντέρμπι και κανονική διαφήμιση του αθλήματος για την 4η θέση στο πρωτάθλημα της Α’ Εκασκέμ η ομάδα του Λούση Λάκη βρέθηκε να είναι πίσω στο σκορ με διαφορά μέχρι και 16 πόντους, παρ’όλα αυτά δεν τα παράτησε ποτέ και με λειτουργική άμυνα και αποτελεσματικότητα στην επίθεση έφερε το παιχνίδι στα ίσια στα μέσα του 4ου δεκαλέπτου, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό και η ομάδα της ΑΓΕΠ κέρδισε το ματς με τελικό σκορ 76-73.


Αμφίρροπο ήταν το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ και να εναλλάσονται στο προβάδισμα με την ολοκλήρωση να βρίσκει την ΑΓΕΠ να προηγείται με 23-18.

Η ομάδα των Γιαννιτσών στην δεύτερη περίοδο μπήκε δυνατά και με καλή άμυνα και αποτελεσματική επίθεση  απέτρεψαν τους αντιπάλους τους να σκοράρουν για 3μιση λεπτά παίρνοντας προβάδισμα με 23-27. Η ομάδα του Γιώργου Χρυσανθόπουλου βρήκε λύσεις, έχοντας σε καταπληκτική βραδιά τον Μυωσίδη, κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι με τελικό σκορ ημιχρόνου 41-41.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα του Λούση Λάκη για 6 λεπτά σκόραρε μόνο 3 πόντους και δείχνοντας απειθαρχία και ασυνεννοησία στην άμυνα, κατάφερε η ΑΓΕΠ να τρέξει ένα σερί 12-1 και να ξεφύγει στο σκορ με 59-46 με την ολοκλήρωση του δεκαλέπτου.

Οι Ίκαροι αντέδρασαν στο τέταρτο δεκάλεπτο, κράτησαν με την σειρά του την ΑΓΕ Πιερίας στο μηδέν για 5’ μειώνοντας σε 65-61, 6 λεπτά πριν την λήξη και 73-71 στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Οι Ίκαροι είχαν την δυνατότητα να ισοφαρίσουν το ματς και το στείλουν στην παράταση όμως δεν κατάφεραν να ευστοχήσουν στις ευκαιρίες που τους δόθηκαν με αποτέλεσμα να φύγουν ηττημένοι απ την Κατερίνη με τελικό σκορ 76-73.

Διαιτητές: Ταρενίδης ΣΤ.- Χρυσάφης Β.

Δεκάλεπτα: 23-18, 41-41 ,59-46, 76-73

ΑΓΕ Πιερίας (Χρυσανθόπουλος): Παπάς, Μωυσίδης 38 (8), Χαρισσόπουλος 11 (1),  
Μέλιος, Καρυώτης, Βαιτσόπουλος 6 (2), Βαφόπουλος 3, Βουλγαράκης 3 (1),  
Σαββίδης, Κουρκούτας 15, Γαβάλας, Ζαπαντιώτης.

ΑΟΚ Ίκαροι Γιαννιτσών (Λούσης): Μαλλιάρης, Χαραλαμπίδης 10, Ελευθεριάδης  
11, Μπογδάνης 22 (2), Μαυρόπουλος 11 (3), Βουζίνας 3 Πολυχρονίδης 5,  
Υφαντίδης 11 (2), Στόγιος, Καρυπίδης, Βασιλειάδης

Γραφείο τύπου Ικάρων Γιαννιτσών

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.