Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας πρόκειται να συνεδριάσει στο Δημαρχείο, την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 κι ώρα 12:30΄, με τα εξής δώδεκα  θέματα στην ημερήσια διάταξη:

1. Έγκριση  της αριθ. 226/2018 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για καθορισμό τιμής οικοπέδου και κτισμάτων για τα εκτός σχεδίου ορίων οικισμών του Δήμου Σκύδρας.
2. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αποδοχή ποσού από κατανομή Τέλους Διαφήμισης –κατηγορίας Δ’ ποσού 47.950,00 και Τέλους Ακίνητης Περιουσίας ποσού 38.410,00 ευρώ από το ΥΠΕΣ και  αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2018.
3. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων 2018.
4. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής υπηρεσιών.

5. Διαγραφές δημοτικών τελών από τους φορολογικούς καταλόγους
6. Έγκριση  ανάληψης υποχρέωσης  για πληρωμή οφειλών πρώην ΔΗΚΕΣ στη Δ.Ο.Υ. ΕΔΕΣΣΑΣ.
7. Έγκριση απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για έγκριση Α’ Φάσης της μελέτης Τοπικού Χωρικού Σχεδίου Δήμου Σκύδρας , προσωρινή παραλαβή κύριας μελέτης και εντολή συνέχισης προς την ανάδοχη σύμπραξη Γραφείο μελετών ΓΑΙΑ ΑΕ Δ. ΜΑΜΟΥΝΗΣ & ΣΙΑ-ΑΝΔΡΕΑΣ Θ. ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ – Γ. ΤΣΑΚΟΥΜΗΣ &ΣΙΑ ΕΕ, με Δ.Τ.Α.Κ.Κ.Τ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΤΖΙΡΙΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ (Η μελέτη είναι δημοσιευμένη στο επίσημο SITE  του Δήμου Σκύδρας). 
8. Έγκριση της αριθ. 28/2018 μελέτης  με τίτλο «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ»
9. Έγκριση υποβολής πρότασης στο πρόγραμμα του ΥΠΕΣ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ»
10. Έγκριση ένταξης στο επιχειρησιακό πρόγραμμα του Δήμου του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ» .
11. Έγκριση απόφασης  Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για την πρόθεση για απευθείας 
 ανταλλαγή  της  αριθ. 561 δημοτικής  έκτασης στην Τ.Κ. Μαυροβουνίου.
12. Χορήγηση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας επιχειρήσεως προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…