Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΠΣΜ: Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε κατάχρηση εξουσίας για να δείξει μια «μαγική» εικόνα στην ομιλία του


Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 στην Θεσσαλονίκη φιλήσυχοι Έλληνες πολίτες (ΓΝΗΣΙΟΙ Μακεδόνες) εκδιώχθηκαν, προπηλακίστηκαν και συνελήφθησαν επειδή απλά ανταποκρίθηκαν στο δημόσιο (;) κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ για να ακούσουν την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα για την Μακεδονία (;) και την Δημοκρατία (;). Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για σεβασμό στην ύπαρξη γειτονικών λαών όταν ο ίδιος ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ τον δικό του λαό. Μίλησε για Δημοκρατία την ίδια στιγμή που στην δήθεν δημόσια ομιλία του επικρατούσε καθεστώς τρομοκρατίας για τους εκατοντάδες γνήσιους Μακεδόνες που θέλησαν να παρευρεθούν. Μίλησε για πατριωτισμό την ίδια στιγμή που έκανε άσκοπες συλλήψεις Ελλήνων πατριωτών για … προληπτικούς λόγους, προφανώς για να μην ακουστεί η αντίθετη άποψη στη δογματική του ομιλία. 


Στην είσοδο υπήρχε λίστα ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ προσώπων. Μεταξύ αυτών ήταν και ο Πρόεδρος της ΠΟΠΣΜ κ.Γεώργιος Τάτσιος, ο οποίος προσήχθη μάλιστα στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για … προληπτικούς λόγους μαζί με άλλους 30 γνήσιους Μακεδόνες. Όσοι πατριώτες κατάφεραν να περάσουν από τον αυστηρό έλεγχο εθνικών φρονημάτων της εισόδου εντοπίστηκαν από μαυροφορεμένους εντεταλμένους του ΣΥΡΙΖΑ που φορούσαν ένα κόκκινο περιβραχιόνιο θυμίζοντας σύγχρονους χαφιέδες φασιστικού καθεστώτος. Το αποτέλεσμα ήταν να καθυστερήσει η ομιλία περίπου 2 ώρες μέχρι να αδειάσει ο χώρος από τους εκατοντάδες Έλληνες πατριώτες που σίγουρα θα εξέφραζαν αντίλογο στα λεγόμενα του Αλέξη Τσίπρα. Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει μια στημένη ομιλία/φιάσκο, όπου ο Αλέξης Τσίπρας έπεισε τα ήδη πεπεισμένα 1500 κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που παρέμειναν στον χώρο ότι το ξεπούλημα της Μακεδονίας γίνεται για το καλό της … χώρας των Σκοπίων. 

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε κατάχρηση εξουσίας για να δείξει μια «μαγική» εικόνα στην ομιλία του. Έβαλε την Ελληνική Αστυνομία να συλλάβει ΑΚΙΝΔΥΝΟΥΣ Έλληνες πατριώτες και άφησε απροστάτευτους τους Έλληνες πολίτες στο έλεος των πραγματικών κακοποιών. Ήρθε να μιλήσει για την Μακεδονία και απέκλεισε με πρωτοφανή φασιστικό τρόπο του γνήσιους Μακεδόνες να παρευρεθούν. Συνεχίζει την καταστροφική πολιτική που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια τον ακρωτηριασμό της Ελλάδας βασιζόμενος σε πρακτικές ολοκληρωτικού καθεστώτος. Έχει χάσει την στήριξη του Ελληνικού λαού και αυτό φαίνεται από το ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΙΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ στην στημένη ομιλία του στο Παλαί ντε Σπορ.
Αλέξη Τσίπρα εμείς οι ΓΝΗΣΙΟΙ Μακεδόνες θα θυμόμαστε την αντιμετώπιση που είχαμε από τον κομματικό σου στρατό. Θα θυμόμαστε τις φασιστικές πρακτικές τρομοκρατίας που επέδειξες. Θα θυμόμαστε ότι θέλησες να τσαλακώσεις την αξιοπρέπειά μας. Να θυμάσαι όμως κι εσύ ότι θα διεκδικήσουμε το ΔΙΚΑΙΟ για την Μακεδονία και την Δημοκρατία μέχρι τέλους κι ότι ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ.

Ο Πρόεδρος                                                   Η Γραμματέας               
Τάτσιος Γεώργιος                                             Κωστίκα Άννα

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. H MAKEΔONIA THΣ ΔHMOKPATIAΣ KAI THΣ AΛΛHΛEΓΓYHΣ ΘA NIKHΣEI.
    TO MIΣOΣ KAI O EΘNIKIΣMOΣ ΘA HTTHΘEI.
    OI EΛAXIΣTOI XPYΣAYΓITEΣ ( OYTE 200) TΩN ΔHΘEN ANTIΣYΓKENTPΩΣEΩN ( ΠOY TOYΣ EΓPAΨAN KANONIKA OI ΠOΛITEΣ ME THN ΠEPIΦPONHΣH TOYΣ) ΘA ΞANAMΠOYN ΣAN ΣKEΛETOI ΣTA ΣENTOYKIA TOYΣ.
    ΣTΞN MAKEΔONIA ΔEN ΠEPNOYN ΠIA OI ΣYNEPΓATEΣ TΩN NAZI ΣTHM KATOXH, OI ΓKOTZAMANHΔEΣ ΠOY ΣKOTΩΣAN TON ΛAMΠPAKH, OI XOYNTIKOI ΠOY ΣKOTΩΣAN ΣTO ΠOΛYTEXNEIO KAI ΠPOΔΩΣAN THN KYΠPO.
    ΩΣ EΔΩ EMΠOPOI THΣ ΠATPIΔAΣ ΓEMATOI MIΣOΣ KAI ΔIXAΣMO!!
    ΩΣ EΔΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 6000 πολίτες της Θεσσαλονίκης σε ένα κατάμεστο Παλαί ντε σπόρ τέλειωσαν το μίσος και τον εθνικισμό των δήθεν "νεομακεδονομάχων" με τους αγκυλωτούς σταυρούς. Τέλειωσαν με την ΠΟΠΣΜ τους εγκάθετους του Σαμαρά που δηλητηριάζουν με μίσος και με παραπληροφόρηση όσους ελάχιστους ακόμα τους ακούνε από την Μακεδονία... χθές έπεισαν 200 με αγκυλωτούς σταυρούς και κουκούλες...να οργανώσουν αντισυγκεντρώσεις... και σε ανώτερα... άντε!!! οι δημοκρατικοί πολίτες της Μακεδονίας σας τέλειωσαν...
    Η Μακεδονία της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης θα νικήσει
    Η συμφωνία των Πρεσπών, που σώζει την Μακεδονία από τα τραγικά λάθη του Σαμαρά και των ομοίων του, θα γίνει πράξη.
    Οι σκελετοί θα ξαναμπούν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και η δυσοσμία τους δεν θα μολύνει πιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδιά γιατί τόσο βιασύνη να μιλήσετε πριν τους Μακεδόνες για τους Μακεδόνες ας έρθουν η εκλογές και θα μιλήσουμε εμείς η Μακεδόνες για εμάς στην κάλπη. Ελπίζω να ακούσατε τι είπε ο πρώην βουλευτής σας Πανάγουλης κάτι ξέρει γιαυτό μην βιάζεστε ο καιρός γαρ εγγύς

      Διαγραφή
  3. Τώρα εσύ νομίζεις οτι γράφοντας απο διαφορετικούς λογαριασμούς με σχεδόν πανομοιότυπα κείμενο, αυξανεις το πληθος των ευμενών σχολίων προς την παράσταση του θιάσου η αυξανεις το μεροκάματο σού??
    Πάντως και οι φωτογραφίες και τα πλάνα έδειξαν άδειες κερκίδες ,όταν δεν γεμιζετε ουτε το Παλέ που καποτε για Άρη και ΠΑΟΚ δεν έπεφτε καρφίτσα και.περίμεναν άλλοι τόσοι απ εξω που πατε ρε??
    Με τους ασφαλιτες και τους εισαγόμενους υποστηρικτές του θιάσου που φερατε με πούλμαν απο την Αθήνα προσπαθησατε να γεμίσετε το Παλέ??
    Άντε γεια ρε.
    Που δεν δειξατε και δεν επιτρεψατε να δείξουν ουτε ενα πλάνο απο την αντί διαδήλωση λέγοντας πως δεν ηταν ουτε 200 άτομα !!!
    Άντε γεια ρε
    Που οι ματατζηδες που θα καταργούσε ο Αλέξης ( δηλώσεις του ίδιου το 2015 )
    Και οι λοιποί ένστολοι αστυνομικοί ηταν σχεδόν όσοι ησαστσν μέσα στο Παλέ??
    Που δεν μπορείτε να σταθείτε πουθενά χωρίς διμοιρίες και ΜΑΤ ??
    Αντε γειά ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οσο και να σε τσουζει στο Ακεξανδρειο δεν επεφτε καρφιτσα και ξταν ολοι Θεσσαλονικεις, στην δηθεν αντισυγκεντρωση 200 φασισταρια με αγκυλωτους σταυρους και οτι και να κανετε πια ειστε τρεις και ο Κουκος.
      Ο ΣΥΡΙΖΑ παλι θα νικησει στις εκλογες ( 4,5% τωρα η διαφορα και με 20% αναποφασιστους που στην πκειοψηφια τους ειχαν ψηφισει ΣΥΡΙΖΑ και τα θετικα μετρα που ψηφιστηκαν θα φανουν στην τσεπη του κοσμου απο την νες χρονια).
      Τελειωσατε θλιβεροι πςτριδοκαπηλοι, ο κασμος πλεον θα ενημερωθει σωστα απο πολυ κοσμο που θεωρει τις Πρεσπες εξαιρετικα επωφελη συμφωνια για την χωρα μας.
      Οτι και να κανατε πεφτει στο απολυτο κενο.. περαστικα

      Διαγραφή
    2. Το ποιος τελείωσε και ποιος θα τελειώσει θα το δείτε.
      Νομίζετε οτι δίνοντας ψιχουλα στον κατακερματισμένο απο φόρους λαο θα πάρετε και την ψήφο τους για να τους λιωσετε ακόμα ποιο πολύ μετά ,είσαστε γελασμένοι.

      Διαγραφή
    3. Μάθε να γράφεις πρώτα ο πανικός σου φαίνεται

      Διαγραφή
    4. Με το σχόλιο πληρώνεσαι η με την ώρα;για σένα λέω τρολακι του τσιπρα

      Διαγραφή
  4. "ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ" Αν δεν είναι χρυσαυγίτικος λογος αυτός τότε τι είναι; Πάμε λοιπόν για καινούργιο εμφύλιο;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτη την ΠΟΕΜ θα μου πει καποιος που ειναι μελος καποιου συλλογου ποτε ψηφησε για να βγει πολυ υποτα την βλεπω γιατι ολο το προεδρειο εναι φασιστοειδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ποιος δεν ξέρει να γράφει και είναι γεμάτος ορθογραφικά φαίνεται.
      Αλλά στις καταλήψεις δεν μάθαιναν ορθογραφία βλέπεις

      Διαγραφή
    2. Η άλλη πλευρά των ΟΥΓΚ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.