Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ισχυρή έκρηξη βόμβας στον ΣΚΑΪ



Στόχος τρομοκρατών έγιναν τα ξημερώματα της Δευτέρας οι εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ στο Νέα Φάληρο.

Άγνωστοι τοποθέτησαν λίγο πριν τις 2.00 βόμβα και πραγματοποίησαν δύο προειδοποιητικά τηλεφωνήματα στην ιστοσελίδα zougla.gr και στον ΑΝΤ1, που έδιναν χρονικό περιθώριο 45 λεπτά για την έκρηξη.

Το σημείο αποκλείστηκε από την Αστυνομία και ακολούθησε ισχυρή έκρηξη. Η βόμβα ήταν τοποθετημένη μέσα σε σακίδιο πλάτης και αφέθηκε στο πεζοδρόμιο. Σύμφωνα με την Αστυνομία η βόμβα εξερράγη στις 2.40 το πρωί και προκάλεσε υλικές ζημιές στην πρόσοψη των εγκαταστάσεων του τηλεοπτικού σταθμού. Μάλιστα, έσπασαν τζάμια ακόμα και στον 5ο όροφο.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο  ΣΚΑΙ, από την πρώτη στιγμή ειδοποιήθηκαν να εγκαταλείψουν το κτήριο οι εργαζόμενοι και έτσι δεν σημειώθηκε τραυματισμός.

Στο σημείο βρίσκονται από την πρώτη στιγμή άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, οι οποίοι έχουν αναλάβει την έρευνα, όπως και άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Οι αστυνομικοί κάνουν ήδη τις πρώτες εκτιμήσεις για το ποια τρομοκρατική οργάνωση μπορεί να βρίσκεται πίσω από την επίθεση, ενώ δεν αποκλείεται οι τρομοκράτες να είναι οι ίδιοι με αυτούς που είχαν τοποθετήσει στις 13 Νοεμβρίου βόμβα στο σπίτι του Εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου στο Βύρωνα.

Βίντεο ντοκουμέντο όπου διακρίνεται η στιγμή της έκρηξης που σημειώθηκε λίγο μετά τις 2.00 τα ξημερώματα:







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.