Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεργασία Τζάκρη - Αραχωβίτη για την χρηματοδότηση της κατασκευής σωληνωτών αρδευτικών δικτύων σε Σωσάνδρα και Άλωρο


Συνεργασία Θεοδώρας Τζάκρη - Σταύρου Αραχωβίτη για τη χρηματοδότηση της κατασκευής σωληνωτού αρδευτικού δικτύου στη Σωσάνδρα (προϋπολογισμού 107.000 ευρώ) και το Άλωρο (προϋπολογισμού 29.000 ευρώ) 


Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη είχε συνεργασία σήμερα με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σταύρο Αραχωβίτη με θέμα τη χρηματοδότηση της κατασκευής σωληνωτού αρδευτικού δικτύου για τις Τοπικές Κοινότητες Σωσάνδρας και Αλώρου.  

Πιο συγκεκριμένα η κ. Τζάκρη κατέθεσε στον κ. Αραχωβίτη Τεχνική Μελέτη για την κατασκευή του σωληνωτού αρδευτικού δικτύου στην Τοπική Κοινότητα Σωσάνδρας, που εκπόνησε ο Δήμος Αλμωπίας και της παρέδωσε ο Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος, η οποία περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες (εκσκαφή και επαναπλήρωση χανδάκων, στρώσεις έδρασης και εγκιβωτισμό σωληνών), καθώς και προμήθειες σωληνώσεων (σωληνώσεων πιέσεως από σωλήνες πολυαιθυλενίου PE 100, ειδικά τεμάχια σωληνώσεων από ελατό χυτοσίδηρο σφαιροειδούς γραφίτη, ειδικά τεμάχια σωλήνων πολυαιθυλενίου δομημένου τοιχώματος, ειδικά τεμάχια σωλήνων πολυαιθυλενίου και πολυπροπυλενίου δομημένου τοιχώματος) και συσκευών δικτύων σωληνώσεων (δικλίδες χυτοσιδηρές συρταρωτές, σύνδεση νέου αγωγού άρδευσης κατ’ επέκταση υφισταμένου,  προκατασκευασμένα φρεάτια από συνθετικά υλικά) για την ολοκλήρωση του έργου, συνολικού  προϋπολογισμού (με ΦΠΑ) 107.000 ευρώ. 


Επίσης κατέθεσε Τεχνική Μελέτη για την κατασκευή σωληνωτού αρδευτικού δικτύου στην Τοπική Κοινότητα Αλώρου, που εκπόνησε ο Δήμος Αλμωπίας, η οποία περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και την προμήθεια σωληνώσεων και συσκευών δικτύων σωληνώσεων που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του έργου, συνολικού προϋπολογισμού 29.000 ευρώ (με το ΦΠΑ). 

Πιο συγκεκριμένα η κ. Τζάκρη ενημέρωσε τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης ότι πρόκειται για έργα ζωτικής σημασίας για τον αγροτικό κόσμο των δύο Κοινοτήτων, εφόσον η κατασκευή τους θα συμβάλει καθοριστικά στην αύξηση των αρδευόμενων μέσω δικτύου εκτάσεων και κατά συνέπεια στην αύξηση της παραγωγής και ζήτησε την ένταξη των δύο έργων στο ΠΑΑ. Ο κ. Αραχωβίτης συμμερίστηκε την αναγκαιότητα της χρηματοδότησης των δύο έργων, εφόσον αφορούν τις σημαντικότερες υποδομές που έχει ανάγκη ο αγρότης, το αρδευτικό δίκτυο και δεσμεύτηκε να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα για τη χρηματοδότηση των δύο έργων από το ΠΑΑ. 

Οι σύμβουλοι του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης σε συνεργασία με την αρμόδια Διεύθυνση Τεχνικών Έργων θα εξετάσουν την πληρότητα του φακέλου των μελετών και θα βρίσκονται σε διαρκή συνεργασία με την κ. Τζάκρη για την ολοκλήρωση όλων των απαιτούμενων ενεργειών για την χρηματοδότηση των έργων.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Ας γινόταν να έχουμε κάθε έξι μήνες εκλογές να ακούγαμε για δήθεν έργα και ας μην γίνεται τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε έξι μήνες εκλογές που χρόνος για καλοπερασει μετά; θα τους γινόταν ο πάτος σουρωτήρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δωστε εμπαργκο στους αγροτες που δικαιουνται και αφηστε τα προεκλογηκα σας τεχνασματα τα οποια μαλιστα θα αποδειχθουν πληρως αναποτελεσματικα.
    Γεμησατε de minimis και ξεφυτρωνουν και αλλα καθε μερα και στερουμεθα οι υπολοιποι τα δικαιως οφειλουμενα.
    Δωστε εμπαργκο κυριοι.
    Στηριξτε τον Ελληνα αγροτη για να σας στηριξει και αυτος,διαφορετικα πειτε αντιο στο κοινοβουλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμπάργκο Ντόρα αλλιώς στις εκλογές θα σας κάνουμε εμείς εμπάργκο τα άλλα είναι γνωστά ψίχουλα ξυπνάτε πάτε για μηδέν βουλευτές στο νόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέτοια κάνει η Θεοδώρα και θα βγαίνει ακόμα και με τον Λεβέντη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην ελληνική γλώσσα υπάρχει και μια λέξη που λέγεται ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΡΟΕΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΜΕΝΗ ΓΕΩΤΡΗΣΗ Ο ΑΒΡΑΜΙΚΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗΝ ΣΩΣΑΝΔΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.