Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας αντάλλαξε τις συντάξεις με μια μείζονα εθνική υποχώρηση


«Αυτό είναι το τελευταίο μας συνέδριο πριν από τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που περιμένει η ελληνική κοινωνία και θα επισφραγίσουν οι επόμενες εκλογές» δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στην έναρξη της ομιλίας του στο 12ο συνέδριο του κόμματος.

Όπως τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, "η ΝΔ είναι ένα κόμμα που αναγνωρίζει ότι υπάρχουν ηθικές αξίες... Είμαστε η παράταξη που έχτισε την μεταπολίτευση και έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη σε πείσμα πολλών. Η μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας λέει στους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: «φύγετε» και μας καλεί να προχωρήσουμε μπροστά. Να τελειώσει η παρακμή και να πάει η Ελλάδα μπροστά".

Και επεσήμανε: "Μπαίνουμε σ' αυτήν την εκλογική χρονιά στην οποία θα κριθεί το μέλλον της χώρας για δεκαετίας, ενωμένοι όσο ποτέ".

«Γνωρίζουμε τα λάθη μας γι' αυτό τολμάμε και αλλάζουμε. Στόχος μας ένα καλύτερο αύριο. Εκλογικός μας αντίπαλος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να ηττηθεί στις επόμενες εκλογές. Γιατί μισούν τη μεσαία τάξη. Θέλω να τελειώνουμε με τον ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο γι'αυτά που κάνει, αλλά και γι'αυτά που πιστεύει» υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ.


«Σήμερα μας παρακολουθούν εκατομμύρια Έλληνες, που στρέφουν όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον και τις ελπίδες τους προς εμάς. Άνθρωποι που δεν μας είχαν ψηφίσει ποτέ στο παρελθόν, σήμερα μας αντιμετωπίζουν με πιο θετική διάθεση. Δεν θα τους απογοητεύσουμε» είπε και συνέχισε:

«Ο κ. Τσίπρας διάλεξε την ημέρα του τακτικού μας συνεδρίου με μια φθηνή λογική αντιπερισπασμού. Ας με ακούσει καλά πριν απευθυνθεί στους Μακεδόνες. Ο κ. Τσίπρας δίχασε. Δεν επιχείρησε ποτέ να δημιουργήσει εθνική συναίνεση. Είπε ναι εκεί που έξι πρωθυπουργοί είπαν όχι: στην αναγνώριση δήθεν «μακεδονικής» γλώσσας και εθνότητας. Και σήμερα προσβάλλει τον πατριωτισμό της μεγάλης πλειονότητας του λαού», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

"Δουλειά μας είναι να υπηρετήσουμε την κοινωνία, με αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα τους πιο αδύναμους. Να γεφυρώσουμε παλιά και νέα ρήγματα. Να κλείσουμε τις πληγές του διχασμού. Να εντοπίσουμε τις ανισότητες και τις αδικίες, και να τις θεραπεύσουμε" σημείωσε και πρόσθεσε: «Ελλάδα μπορούμε» και σήμερα το σύνθημα του συνεδρίου μας είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Με την ΝΔ στην κυβέρνηση θα τα καταφέρουμε για να κάνουμε τις ζωές των Ελλήνων καλύτερες. Σε έναν κόσμο που αλλάζει τόσο γρήγορα δεν επιτρέπεται να είμαστε από την μεριά αυτών που μένουν πίσω. Η Ελλάδα ήταν πάντα με την σωστή πλευρά της ιστορίας».

"Δεσμεύομαι να καταργηθεί άμεσα ο υποκατώτατος μισθός" ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης βάζοντας στόχο ο κατώτατος μισθός να φθάσει στα 703 ευρώ.

"Ο κατώτατος μισθός θα αυξάνεται με ποσοστό διπλάσιο της αύξησης του ΑΕΠ" υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ επισημαίνοντας ότι «πρέπει η ανάπτυξη να επουλώσει τα ρήγματα. Να γίνει εργαλείο μιας νέας κοινωνικής συνοχής. Διότι το μέρισμα της ανάπτυξης πρέπει να επιστρέφει στην κοινωνία ώστε να προχωράμε όλοι μαζί μπροστά και να μη μένει κανείς πίσω»

"Υπάρχει ανάγκη αντιμετώπισης του δημογραφικού προβλήματος, ανέφερε. «Δεσμεύομαι για στήριξη των νέων ζευγαριών από τη γέννηση του πρώτου παιδιού και θα χορηγείται επίδομα 20000 ευρώ για κάθε παιδί που θα γεννιέται, σύμφωνα με εισοδηματικά κριτήρια. Θα επαναφέρουμε τα επιδόματα που έκοψε ο ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

20 comments:

  1. Εφόσον, σύμφωνα με τον Μητσοτάκη,ο Τσίπρας ανταλλαξε τη Μακεδονία με τις συντάξεις, από αύριο ΟΛΟΙ οι συνταξιούχοι που το πιστεύουν να πάνε στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και να καταθέσουν το ποσό που θα εχαναν με το νόμο Κατρουγκαλου και δεν το εχασαν.κι αυτή να τα επιστρέψει στο γενικό λογιστήριο.. απλά τα πράγματα..πειτε οχι στα λυτρα της ανταλλαγής..μη γίνεται συνεργοί του Τσίπρα..εισαι Νεοδημοκρατης; Αποδειξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΩ ΕΣΥ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΡΑΧΟΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.
    ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή το όνομα το δίνεις .Γιατί το κρύβεις και δεν το αναφέρεις;Να το πεις ντόμπρα και καθαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΝΤΟΜΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ............
      ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.
      ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΘΑΡΑ, ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΕΙ ΣΤΟΥΠΑ......ΖΙΜΕΝΣ

      Διαγραφή
  4. Οι έξι πρωθυπουργοί δεν έδωσαν το όνομα κάτι που εσύ δίνεις.Κανείς από αυτούς δεν μίλησε για γλώσσα και εθνότητα.Ο Τσίπρας έβαλε τουλάχιστον γεωγραφικό όρο Βόρεια εσύ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή ο Σαμαράς είπε όχι ακοκουθωντας την πολιτική Μητσοτάκη (του αειμνηστου) του οποίου την κυβέρνηση έριξε για το Μακεδονικό; Ρε αυτόν τον Κούλη τον έψαχναν πολύ εκεί στη Νουδουλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε νούμερο
    Φαίνεται απο το στυλ και το ύφος σου οτι είσαι ο ίδιος σχολιαστής .
    Κάτι χειροπιαστό θα μας πεις??
    Τοσα θα ουτε ο Αντρέας.
    Δεν κοψατε παραπάνω τις ηδη χιλιοκομμενες συντάξεις.
    Βαφτισατε τα αναδρομικά των ένστολων και των συνταξιούχων αυτών δώρο.
    Δηλαδή ποσο ποιο γελοίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το νούμερο πρέπει να ναι πολύ προσκυνημενο

      Διαγραφή
  7. εχετε εμπιστοσύνη στον πολιτικό απατεώνα, τον Μητσοτάκη; αυτός εξαγοράστηκε από τη SIEMENS για μια οικοσκευή. Πουλημένος δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου έχω καλύτερο
      < χαβιάρι και φαγοπότι με Άρη Βελουχιώτη... >

      Πατέρας Ν παππα - διευθυντής ΟΑΣΘ
      Καρανικας ειδικός σύμβουλος του Τσίπρα
      Πετσιτης σύμβουλος Τσίπρα, στελεχος σε εταιρείες που χρωσταγαν δάνεια εκατομμυρίων και < διακανονιστηκαν >
      Χρηστος Φωτιάδης,άνεργος και αιώνιος φοιτητής, ταυτισμένος στον Σύριζα.
      Φίλος ??? ρ Σβίγκου διορισμένος στο υπουργείο ναυτιλίας σαν σύμβουλος.

      Ελένη Γιαννακοπούλου: σύζυγος του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Παιδείας (επί Αριστείδη Μπαλτά) Δημήτρη Χασάπη. Διορίστηκε διευθύνουσα σύμβουλος του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) στις 17 Μαΐου 2017 με υπογραφή του υφυπουργού Παιδείας Δημήτρη Μπαξεβανάκη.

      Μαρία Κατέχη: ανιψιά του Κώστα Γαβρόγλου (σύζυγος του γιου του αδελφού του) τοποθετήθηκε πριν από δύο χρόνια και εργάζεται στα ευρωπαϊκά προγράμματα του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών.

      Σοφία Αυγητίδου: σύζυγος του γενικού γραμματέα του υπουργείου Παιδείας Γιώργου Αγγελόπουλου. Υπηρετεί ως καθηγήτρια στο Τμήμα Νηπιαγωγών της Παιδαγωγικής Σχολής Φλώρινας. Καταγγέλλεται ότι ψηφίστηκε στον νόμο Γαβρόγλου για τα πανεπιστήμια το καλοκαίρι φωτογραφική ρύθμιση που της δίνει το δικαίωμα να «μετακινηθεί» στο Αριστοτέλειο Θεσσαλονίκης, από το οποίο προέρχεται και ο σύζυγός της.

      Μαρία Κυπριανίδου: η νέα γενική γραμματέας Ερευνας και Τεχνολογίας Ματρώνα Κυπριανίδου είναι αδελφή της αντιπεριφερειάρχου Αττικής Ερμίνας Κυπριανίδου.

      Ελισάβετ Σίσκου: ανιψιά της πρώην αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας Σίας Αναγνωστοπούλου. Μόλις τρεις ημέρες μετά την εκλογή της Αναγνωστοπούλου για πρώτη φορά ως βουλευτού Αχαΐας, αποφασίστηκε ο διορισμός της νεαρής ανιψιάς της στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου. Υστερα από μερικούς μήνες, και όταν ορίστηκε ως αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, τοποθετήθηκε ο ανιψιός της Στέφανος Σίσκος σε θέση διοικητικού μετακλητού υπαλλήλου στο υπουργείο Παιδείας (που σήμερα έχει μετακινηθεί σε άλλο υπουργείο).

      Χαράλαµπος Πανοτόπουλος: προσωπικός φίλος του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, διορίστηκε αντιπρόεδρος του νοσοκομείου Σαντορίνης με μισθό 3.800 ευρώ μηνιαίως. Διατηρούσε συνεργείο βουλκανιζατέρ στην Αθήνα ενώ επί 29 χρόνια ήταν διοικητικός υπάλληλος σε εφημερίδα.

      Διονύσης Τεµπονέρας: είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και τον Φεβρουάριο του 2015, έναν μήνα μετά τις εκλογές, διορίστηκε σύμβουλος του υφυπουργού Εργασίας. Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους διορίστηκε σύμβουλος του διοικητή του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ και τον Απρίλιο του 2017 μετακινήθηκε στο υπουργείο Ναυτιλίας, όπου σήμερα είναι γενικός γραμματέας.

      Γιώργος Μητράκος: Σύμβουλος στο ΥΠΕΞ και σύντροφος της κόρης του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά. Από το 2017 διευθύνει και το Διεθνές Κέντρο Μελετών Ευξείνου Πόντου (ΔΙΚΕΜΕΠ).

      Γιώργος Τσίπρας: Πρώτος εξάδελφος του Πρωθυπουργού, είχε διοριστεί τον Ιανουαρίου 2015 στο γραφείο του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά σε θέση ειδικού συμβούλου και τον Απρίλιο του 2015 τοποθετήθηκε γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Οικονομικής Συνεργασίας του ΥΠΕΞ. Από τον Οκτώβριο του 2017 είνια διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού.

      Αθανασία Ψαρουδάκη: είναι σύζυγος του Γεωργίου Τσίπρα, εξαδέλφου του Πρωθυπουργού. Η διαδρομή της στον κρατικό μηχανισμό είναι αρκετά… μεγάλη. Αρχικά τον Ιανουάριο του 2015, λίγες εβδομάδες μετά τις εκλογές, διορίστηκε ειδική σύμβουλος του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη. Μετά τις δεύτερες εκλογές διορίζεται στο γραφείο του Παναγιώτη Κουρουμπλή στο υπουργείο Εσωτερικών και μετά τον ανασχηματισμό του 2016 επιστρέφει ως ειδική σύμβουλος του Χρήστου Σπίρτζη.

      Πέτη Πέρκα: η σύντροφος του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρη Βίτσα, έχει τοποθετηθεί γενική γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας, μετακινούμενη από τη θέση της γενικής γραμματέως του υπουργείου Μεταφορών.

      Ευαγγελία Καµίδου: Είναι ανιψιά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα και διορίστηκε το 2015 ειδική σύμβουλος στο υπουργείο Εσωτερικών.


















      Διαγραφή
    2. Όχι ρε, έχουμε εμπιστοσύνη στον άλλο ,τον μεγάλο,ανεπανάληπτο,φιλαλήθη,αξιοπρεπή,τίμιο........που έσκισε τα μνημόνια,κατάργησε τον ΕΝΦΙΑ,τίμησε το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος,δεν έκανε την άξια γυναίκα του καθηγήτρια πανεπιστημίου,δεν στέλνει τα παιδιά του σε ιδιωτικά σχολεία,δεν κάλυψε αδέλφια,ξαδέρφια όταν πλαστογράφησαν φορολογικές ενημερότητες,δεν τρώεει χαβιάρι και αστακούς στο πρωθυπουργικό αεροπλάνο,δεν λέει παπαριές δεν,δεν,δεν...Αυτόν θα ψηφίσουμε ..ουι

      Διαγραφή
    3. Συνέχεια διορισμών με άρωμα Βελουχιώτη

      Ιφιγένεια Κατσιµίδου: είναι σύντροφος του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου και από τον Μάρτιο του 2015 βρίσκεται στη θέση της προέδρου του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης.

      Ελένη Παπαδοπούλου: είναι κόρη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θανάση Παπαδόπουλου και έχει τοποθετηθεί στη θέση της γενικής γραμματέως Οικονομικής Πολιτικής στο υπουργείο Οικονομίας.

      Παναγιώτα Φασούλα: ανιψιά του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή. Από το 2015 είναι μετακλητή υπάλληλος στο γραφείο του… θείου της. Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός έχει παραδεχθεί – ύστερα από καταγγελία της αντιπολίτευσης – τον διορισμό, υπεραμυνόμενος των προσόντων της ανιψιάς του.

      Αργύρης Αργυρίου: σύζυγος της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Χαράς Καφαντάρη. Τον Ιανουάριο του 2016 διορίστηκε διευθύνων σύμβουλος στη Δημόσια Επιχείρηση Ενεργειακών Επενδύσεων.

      Γιώργος Καλπαδάκης: ανιψιός του Προέδρου της Βουλής και αδελφός του προϊσταμένου του Διπλωματικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, διορίστηκε στις 2 Φεβρουαρίου 2015 στη θέση του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη. Από τον Σεπτέμβριο του 2015 διατηρεί θέση ειδικού συμβούλου στο πολιτικό γραφείο του Δραγασάκη.

      Παυσανίας Παπαγεωργίου: υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία. Αφού δεν εξελέγη, διορίστηκε το 2015 ειδικός σύμβουλος του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη.

      Τζαννέτος Φιλιππάκος: από το 2012 προσπαθεί να εκλεγεί βουλευτής με τους ΑΝΕΛ, χωρίς επιτυχία. Ομως, μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015, διορίστηκε γενικός γραμματέας Συντονισμού στο υπουργείο Εσωτερικών.

      Μαρία Γιαννακάκη: πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, διορίστηκε αμέσως μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 γ.γ. Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

      Γιάννης Μπασκόζος: από τον Τομέα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ στον κρατικό μηχανισμό. Διορίστηκε γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας και πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Υγείας.

      Κώστας Πουλάκης: υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος βουλευτής στη Β" Αθηνών. Απέτυχε να εκλεγεί και διορίστηκε γενικός γραμματέας στο υπουργείο Εσωτερικών.

      Μαρία Καραµεσίνη: ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δεν κατόρθωσε να εκλεγεί και από τον Ιανουάριο του 2015 είναι διοικήτρια του ΟΑΕΔ.

      Φωτεινή Κούβελα: από την ευρωλίστα του ΣΥΡΙΖΑ και την Κεντρική Επιτροπή του κυβερνώντος κόμματος βρέθηκε στη Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων.

      Ιούλιος Συνοδινός: ένα ακόμη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στην κρατική μηχανή. Διορίστηκε το 2015 γ.γ. Αθλητισμού.

      Γιάννης Μπενίσης: σύντροφος της περιφερειάρχου Αττικής Ρένας Δούρου. Το 2015 διορίζεται στο γραφείο του τότε υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά ως ειδικός σύμβουλος. Η σύμβασή του έληξε το 2016 και δεν ανανεώθηκε καθώς προτιμήθηκε η τοποθέτησή του στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΥΔΑΠ.

      Θανάσης Καποτάς: μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος διορίστηκε πρόεδρος του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών.

      Ευρυδίκη Κουρνέτα: απέτυχε να εκλεγεί στη Βοιωτία με τους ΑΝΕΛ και τον Δεκέμβριο του 2016 διορίστηκε γενική γραμματέας Τουρισμού στη θέση του παραιτηθέντος Γεράσιμου Ζαχαράτου. Τώρα βρίσκεται στο κατώφλι της νέας θέσης του διοικητικού γραμματέα του υπουργείου Τουρισμού με τετραετή θητεία. Σημειώνεται ότι η προκήρυξη της θέσης απαιτεί απλώς και μόνο γνώση της αγγλικής και πενταετή άσκηση δικηγορίας, προσόντα τα οποία διαθέτει η συγκεκριμένη υποψήφια.

      Και αυτοι δεν είναι ουτε οι μισοί.
      Αν μιλήσουμε για μικροκοματικές προσλήψεις σε διάφορες θέσεις προκειμένου να κάνετε στρατό ψηφοφόρων, τοτε θέλουμε εγκυκλοπαίδειες...

      Διαγραφή
    4. Οι εικοσι διορισμοί που προανέφερες δεν εμπόδισαν την έξοδο από τα μνημόνια!!! Μήπως μπορείς αναφέρεις τι οδήγησε τον Μαιο του 2010 την είσοδο της χώρας στα μνημόνια;

      Διαγραφή
    5. Ξέρεις το μπλογκ επιτρέπει ποστ μέχρι 4.000 και κάτι χαρακτήρες.
      Αν συνέχιζα να ανεβαζω ονόματα θα έπεφτε ο σέρβερ.
      Αλλά με αυτό που είπες φαίνεται το ποιόν σας.
      - και τι έγινε δηλαδή,που βολευτηκαν τόσοι άχρηστοι ,άεργοι ακαματηδες.Την στιγμη που βαρανε τα νταουλια και οι αγορές χορεύουν τσιφτετέλι,
      Εγώ ξέρω τι μας οδήγησε στα μνημόνια,αλλά εκεί που χρειαζόμασταν 10 ,δανειστηκαμε 1000 και θα πληρώνουν και τα δισέγγονα μας

      Διαγραφή
    6. Προς 9.06 Φίλε δεν μπορείς να επικαλείσαι χιλιάδες προσλήψεις για να κατηγορήσεις τον ΣΥΡΙΖΑ όταν κυβερνά μετά το '15 .ενώ στα μνημόνια μπήκαμε το ' 10.Δεν ταιριάζει χρονικά .Οσο για το εξάμηνο με τον Βαρουφάκη που όπως θα μου απαντούσες κόστισε από 90 δις εως 200δις ,εγώ γνωρίζω ότι και το '15 αλλά και σήμερα το '18 χρωστάμε περίπου 330 δις.

      Διαγραφή
    7. Δώσε ονόματα
      Όχι γενικά και αόριστα.
      Και αν 2010 με 2018 330 δις
      Και απο αυτά τα 200 την τριετία του Αλέξη αρα 330 - 200 = 130 πριν
      Και 200 με Αλέξη
      Μόνος σου καρφώθηκες

      Διαγραφή
    8. Προς 4:19 Το ρίξαμε στην τρελίτσα !!!

      Διαγραφή
    9. Ουτε να μιλάς
      Ούτε να απαντας
      Ουτε και μαθηματικά
      Που να τα μάθεις αυτά?
      Στις καταλήψεις με τους συντρόφους??

      Διαγραφή
  8. Καποτε ο μικρος Γιωργακης ρωτησε τον παππου:Παππου;πεταει ο γαιδαρος;Μα τι λες βρε παιδακι μου φυσικα και οχι..Μα παππου το ειπε ο ριζοσπαστης..ε τοτε πεταει παιδακι μου. Απορω γιατι καποιος νοημων ανθρωπος να προσπαθησει να συζητησει με εσας και καλα τους αριστερους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.