Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το σπίτι της Νέας Δημοκρατίας της Αλμωπίας άνοιξε τις πόρτες του

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις των εγκαινίων των νέων γραφείων της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Αλμωπίας το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Με μία μεγαλειώδη και γιορτινή συγκέντρωση στο κατάμεστο από κόσμο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο της Αριδαίας,  ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις των εγκαινίων,  των γραφείων της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αλμωπίας της Νέας Δημοκρατίας. Είχε προηγηθεί αγιασμός εγκαινίων στα νέα γραφεία της Δημ.ΤΟ Αλμωπίας στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, εκεί που ενώνονται ο μικρός και ο μεγάλος πεζόδρομος, δίπλα στη Τράπεζα Πειραιώς. 

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ως επίσημοι προσκεκλημένοι: ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης και η Βουλευτής Β Αθηνών, Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, και υποψήφια Ευρωβουλευτής κα Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Παρευρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Αλμωπίας κος Δημήτρης Μπίνος, ο Βουλευτής Πέλλας κος Γιώργος Καρασμάνης, ο Δήμαρχος Έδεσσας κος Γιάννου Δημήτρης, οι πρώην Βουλευτές κος Διονύσης Σταμενίτης, κος Δάνης Τζαμτζής, η κα Πόπη Φουντουκίδου, και Ημαθίας κος Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο π. Ευρωβουλευτής κος Γιάννης Γκλαβάκης, οι  περιφερειακοί Σύμβουλοι, κ.κ. Λάκης Βασιλειάδης, Μαρία Ζωγράφου Τσαντάκη και Γιάννης Ανδρίτσος, ο πρώην Δήμαρχος Αλμωπίας αλλά και πρώην Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης κος Χρήστος Μπίνος καθώς και ο επίσης πρώην Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης κος Χρήστος Μήτκας, αντιδήμαρχοι σύμβουλοι και πολιτευτές του Νομού πολλοί άλλοι και πλήθος κόσμου.


Το παρόν έδωσαν σύσσωμα όλα τα τοπικά στελέχη του κόμματος, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΠΕΛΛΑΣ ΝΔ κος Ουραηλίδης Θεοδόσης, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής κος Νίκος Θωμαίδης, όλοι οι Πρόεδροι Δήμ.ΤΟ του Νομού Πέλλας, Γιαννιτσών κ.Λύσανδρος Αμιτζόγλου, Σκύδρας κ.Μάκης Δημητριάδης, Εδέσσης κ.Κώστας Μπατσίρης, όλοι οι Πρόεδροι ΟΝΝΕΔ ΠΕΛΛΑΣ και πλήθος στελεχών, μελών και φίλων του κόμματος.
Κατά την προσέλευση του κόσμου στην γιγαντιαία οθόνη του Ξενιτιδείου υπήρχε το σύνθημα "Αλλάζουμε τη ΝΕΑ Δημοκρατία για να αλλάξουμε την Ελλάδα" ενώ την έναρξη της εκδήλωσης σήμανε η προβολή του βίντεο "Η ιστορία της Νέας Δημοκρατίας".
Τον ρόλο του συντονιστή της εκδήλωσης ανέλαβε ο Αντιπρόεδρος της Δημ,ΤΟ Αλμωπίας κος Σταύρος Καραγεωργιάδης ο οποίος καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και αναφερόμενος στην προβολή του βίντεο είπε ότι: " η αναδρομή στις μεγάλες ιστορικές παρακαταθήκες της παράταξής μας, μας γεμίζει περηφάνια. Τα διαχρονικά μηνύματα των ιστορικών ηγετών της παράταξης είναι μηνύματα τα οποία παραμένουν επίκαιρα. Συγχρόνως όμως έχουμε και μια ιδιαίτερη περηφάνια που νοιώθουμε για τη σημερινή Νέα Δημοκρατία."
Τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος κος Γιώργος Τζάτσης,  ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους στην εκδήλωση, σε ενωτικό κλίμα, ευχαρίστησε όλες τις προηγούμενες διοικήσεις της Τοπικής Οργάνωσης Αλμωπίας από ιδρύσεώς της. Αναφερόμενος στην σημερινή κυβέρνηση είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η χειρότερη Κυβέρνηση όλων των εποχών και η ζημιά που έχει κάνει κυρίως στην οικονομία και στην παιδεία είναι τεράστια, μετατρέποντας την Ελλάδα σε αποθήκη μεταναστών ενώ η ανομία βασιλεύει στις τοπικές κοινωνίες.  Είπε: " Προσπάθησαν να αλλάξουν τα ήθη και έθιμά μας, την παράδοσή μας και την πίστη μας.  Η "Κυβέρνηση των Εθνομηδενιστών", όπως την αποκάλεσε ο δικός τους Μίκης Θεοδωράκης, προσπαθεί να ξεπουλήσει την Μακεδονία μας, κάτι που εμείς δεν θα το επιτρέψουμε. Τελευταία ακούσαμε από τους αρχικαταληψίες του ΣΥΡΙΖΑ ότι τους ενόχλησαν οι μαθητικές καταλήψεις για το Μακεδονικό. Ο Πρόεδρος κλείνοντας τόνισε " Ανοίξαμε το σπίτι μας, στην Αριδαία,  το σπίτι της Νέας Δημοκρατίας για όλη την Αλμωπία, και σας καλούμε σε συστράτευση,  να αγωνιστούμε όλοι μαζί για να εκλέξουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως τον καλύτερο πρωθυπουργό που θα βάλει τέλος στην καταστροφικότερη κυβέρνηση όλων των εποχών". 
Ειδικά για την εκδήλωση χαιρετιστήριο μήνυμα απέστειλε ο Γενικός Γραμματέας της Π.Ε της Νέας Δημοκρατίας κος Λευτέρης Αυγενάκης, το οποίο ανέγνωσε από το βήμα ο Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης κος Γιάννης Τριανταφυλλίδης.
Χαιρετισμούς έδωσαν οι κ.κ., Δήμαρχος Αριδαίας κος Δημήτρης Μπίνος, ο κος Πρόεδρος ΝΟΔΕ κος Θεοδόσης Ουραηλίδης, ο Βουλευτής του Νομού κος Γεώργιος Καρασμάνης και η υποψήφια Ευρωβουλευτής κα Άννα μισέλ Ασημακοπούλου.
Στην ομιλία του ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης πήρε τον λόγο και με αφορμή το Μακεδονικό και τις σημερινές καταλήψεις των παιδιών στα σχολεία είπε:
Αυτή μάλιστα είναι συγκέντρωση πρόεδρε μπράβο γιατί έχω δει κάποιες φωτογραφίες στο διαδίκτυο με κάτι συγκεντρώσεις που έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και έχουνε τρεις τέσσερεις μέσα στις αίθουσες, 


Αγαπητέ Δήμαρχε, πανοσιολογιότατε, γέροντα την ευχή σας, κυρίες κύριοι, Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική ! θα το λέμε μέχρι την τελευταία πνοή του σώματός μας και δε θα ζητάμε την άδεια της αριστεράς γι αυτό. Όσον αφορά τη δέσμευση για τη συμφωνία θέλω να σας υπενθυμίσω,  για όσους τυχών δε το είδαν, την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη φέτος στην διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης όπου αυτά τα είπε όχι μόνο στο εγχώριο ακροατήριο αλλά και στο  διεθνές ακροατήριο.  Μέσα στην ομιλία ήταν οι πρεσβευτές όλων των χωρών και των ΗΠΑ και της Ευρώπης, είπε αυτό ακριβώς,  ότι όσων αφορά τη Νέα Δημοκρατία,  αυτή η συμφωνία είναι εθνικά επιζήμια και εμείς δεν πρόκειται να την ψηφίσουμε ποτέ. 
Σήμερα συνέβη ένα εκπληκτικό γεγονός.  Απίστευτο γεγονός. Συνελήφθησαν κάποια παιδιά και γονείς στο Αγρίνιο,  γιατί κάποια παιδιά συμμετείχαν λέει στις καταλήψεις και σκέπτομαι,  κυρίες και κύριοι,  τι θα είχε συμβεί στον τόπο αυτό εάν,  από άλλη κυβέρνηση του παρελθόντος,  σε άλλες μαθητικές καταλήψεις είχαν συλληφθεί παιδιά και γονείς ! Τι θα συνέβαινε εάν κάποια παιδιά είχαν κάνει κατάληψη θα είχε ξεσηκωθεί το σύμπαν στην Ελλάδα το σύμπαν για τους φασίστες ότι τόλμησαν να συλλάβουν δεκαπεντάχρονα παιδιά και δεκαεξάχρονα παιδιά. Σήμερα όμως πρέπει τα παιδιά αυτά να ακούνε όλη την Αριστερά να τα καθυβρίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ γιατί; Γιατί είχαν το θράσος να σηκώσουν την Ελληνική σημαία και να ψάλλουν τον εθνικό ύμνο. Εκεί φτάσαμε !  Εάν τα ίδια παιδιά δεν σήκωναν την Ελληνική σημαία,  αλλά σήκωναν την σημαία του ΣΥΡΙΖΑ ή μία σημαία με σφυροδρέπανο ή οποιαδήποτε άλλη σημαία, οι ίδιοι που σήμερα βρίζουν τα παιδιά μας,  θα τα  έλεγαν ήρωες. Αυτή είναι η Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ.  Εμείς σαν Νέα Δημοκρατία δεν θέλουμε κλειστά σχολεία κύριε Δήμαρχε. Εμείς σαν Νέα Δημοκρατία θέλουμε ανοιχτά σχολεία. Είμαστε κατά των καταλήψεων εν γένη. Γιατί πιστεύω ότι σκοπός και ιερό καθήκον των παιδιών είναι να σπουδάζουνε και να μαθαίνουν γράμματα,  όμως δε μπορώ να μη σας πω την αλήθεια. Εγώ ως γονέας αν έβλεπα τον γιό μου να κρατάει την ελληνική σημαία και να ψάλει τον Εθνικό ύμνο θα αισθανόμουν πολύ μεγάλη περηφάνια. Αυτή είναι η αλήθεια.". 
Απευθυνόμενος στον Πρόεδρο είπε "Γιώργο, δεν πρέπει να αφήσουμε να χαθεί ούτε μισή ψήφος. Θα πρέπει να πάμε πόρτα πόρτα.  Πρέπει να βρούμε τους φίλους μας που την περασμένη φορά ψήφισαν κάποια άλλα κόμματα γιατί ήταν πικραμένοι,  γιατί κάναμε και εμείς λάθη. Και να τους πείσουμε ότι δεν υπάρχει περιθώριο για την Ελλάδα,  να χαθεί,  ούτε μισή ψήφος από τη Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες εκλογές.
Για τις Ευρωεκλογές είπε: Πρέπει να σταλεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φεύγει".
Για τα νέα Γραφεία στην Αριδαία είπε: "Για να πετύχουμε αυτή τη νίκη Πρόεδρε χρειαζόμαστε τοπικές σαν τη δική σας και θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στη νέα τοπική. Τα γραφεία ήταν καταπληκτικά  !! Από τα ωραιότερα γραφεία τοπικής που έχω δει στην Ελλάδα !!  Σας συγχαίρω από καρδιάς.  Αν κρίνω από τη σημερινή παρουσία τόσου κόσμου εδώ,  είμαι πεπεισμένος ότι θα έχετε μεγάλη επιτυχία."
Απευθυνόμενος στους προσκεκλημένους είπε: "Να πηγαίνετε στα γραφεία της τοπικής,  να βοηθάτε την τοπική !!  Οι άνθρωποι που προσφέρουν στην παράταξή μας το κάνουν αφιλοκερδώς !! διαθέτουν χρόνο και χρήμα για να μπορεί η παράταξη να είναι ισχυρή και όρθια. Πρέπει να στηρίζεται τις Τοπικές μας Επιτροπές, να στηρίζεται την Νομαρχιακή μας οργάνωση, να είμαστε όλοι μια γροθιά μια οικογένεια. Έτσι θα πετύχουμε τη νίκη.".

Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

4 σχόλια:

 1. που ειναι ρε ο προεδρος της Ονεδ,γιατι δεν τον καλεσατε, ο μονος εκλεγμενος,απο καλπη,ποιοι ολοι οι πρόεδροι της Ονεδ πελλας ; στήθηκε καμια καλπη ; ΠΟΤΕ,μηπως στηθηκε καλπη,για τον πρόεδρο της δημτο σκυδρας; αυτοδιοριστηκε, και εχει και τον τιτλο του τομεαρχη του διορισμενου αυτοδιοίκησης Ονεδ,προεδρος δημτο και τομεαρχης Ονεδ, πως γινεται; λιγη τσιπα δεν υπαρχει; ντροπη και μονο ντροπη,ειστε βαθεια νυχτωνενοι, μόνοι σας μεινατε ,την Ν.Δ. την κανατε πολιτικη ανοιξη,.ΝΤΡΟΠΗ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η νδ με το χειρότερο πρόσωπο στην ιστορία της
  Με ακροδεξιούς ,φασίστες,χουντικούς, μιζαδορους,καταχραστές δημόσιου χρήματος κλπ Διαλαλούν να ανοίξουν σπίτια αφού πρώτα τα έκλεισαν. Δεν πείθει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. φιλαράκο καλά τα λες, αλλά δεν κατάλαβες, ότι τα τελευταία χρόνια, το ζευγάρι απο την Αθήνα, έφερε νέα ήθη και νοοτροπίες, το διαίρει και βασίλευε , ποιος σοβαρός άνθρωπος θα ασχοληθεί με τα κομματικά πόστα, ταν ξέρει, θα αντιμετωπίσει ίντριγκες, κλίκες και συκοφαντίες...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΟΝΕΔ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ Ν.Δ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΝΕΔ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ; ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΙΛΟΥΝ; ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ,ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ,ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΛΙΚΑΔΟΡΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ.ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ,ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΙΚΑΚΙΑ ΤΟΥ. ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…