Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε ένα μήνα η νέα δίκη του Θόδωρου Θεοδωρίδη που θα κρίνει τις εξελίξεις (και) στις δημοτικές εκλογές


Για τις αρχές Φεβρουαρίου 2019 ορίστηκε η δίκη του (εν αργία) αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και πρώην δημάρχου Κρύας Βρύσης Θεόδωρου Θεοδωρίδη σχετικά με την υπόθεση της «Αναπτυξιακής Πέλλας ΑΕ» για την οποία είχε καταδικαστεί σε δεύτερο βαθμό (εφετείο) και είχε προσφύγει στον Άρειο Πάγο. 
Υπενθυμίζουμε ότι η αίτηση αναίρεσης της απόφασης του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου στη Θεσσαλονίκη που καταδίκασε τον Θεόδωρο Θεοδωρίδη για υπόθεση χρηματισμού του με την ιδιότητα του προέδρου της διοίκησης της «Αναπτυξιακή Πέλλας ΑΕ», είχε γίνει δεκτή από τον Άρειο Πάγο και για αυτό η εν λόγω υπόθεση θα εκδικαστεί εκ νέου στο Τριμελές Εφετείο, με άλλη σύνθεση δικαστών. 


Σύμφωνα με πληροφορίες, η μέρα που θα (επαν)εκδικαστεί η υπόθεση ορίστηκε για τις αρχές Φεβρουαρίου στο Τριμελές Εφετείο στη Θεσσαλονίκη. 
Με δεδομένο ότι ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κινείται στην κατεύθυνση κατάρτισης ψηφοδελτίου για την διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου στο δήμο Πέλλας στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου 2019, είναι προφανές ότι η απόφαση του δικαστηρίου (αν η δίκη πραγματοποιηθεί και δεν πάρει αναβολή) θα επηρεάσει καθοριστικά τις εξελίξεις και την υποψηφιότητα του κ. Θεοδωρίδη στο δήμο. Αν η απόφαση του δικαστηρίου είναι αθωωτική για τον ίδιο, η κάθοδός του ως υποψήφιος δήμαρχος Πέλλας πρέπει να θεωρείται βέβαιη. Σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρξει κώλυμα εκλογιμότητας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment