Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κάλεσμα Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων


Η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων καλεί τις Ενωτικές Ομοσπονδίες, τους Αγροτικούς και Κτηνοτροφικούς Συλλόγους να συμμετέχουν στην Πανελλαδική Σύσκεψη που πραγματοποιείται την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι στο Πολιτιστικό Κέντρο στην Νίκαια-Λάρισας. 
Σε μια περίοδο που τα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν δεκάδες χιλιάδες μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι οξύνονται από την πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, και η αναθεώρηση της ΚΑΠ της Ε.Ε θα κινείται σε ακόμη χειρότερη κατεύθυνση με μείωση των ενισχύσεων,  είναι απαραίτητο το οργανωμένο αγροτικό κίνημα να δώσει την δική του αγωνιστική απάντηση. 
Να συζητήσουμε και να οργανώσουμε την πάλη μας για τις σύγχρονες ανάγκες μας που δεν χωράνε στις πολιτικές που μειώνουν το εισόδημα μας, παίρνουν από την τσέπη μας πάνω από το 50% του εισοδήματος μας. 
 Να συζητήσουμε για  την άγρια φοροληστεία, τις υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές σε ΕΦΚΑ  χωρίς αντίκρισμα στις εξευτελιστικές συντάξεις των 320€, στην ποιότητα της υγείας και πρόνοιας, την εγκατάλειψη Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας, τον ΕΛΓΑ με ελάχιστες ή καθόλου αποζημιώσεις για τις καταστροφές στην παραγωγή, ενάντια στον ΕΝΦΙΑ και σε κάθε είδους χαράτσια που επιβάλλουν συνεχώς. 

Το συνεχώς αυξανόμενο κόστος παραγωγής στα μέσα και εφόδια, τις ανοιχτές και χαμηλές τιμές στα προϊόντα μας που φτάνουν πανάκριβα στην λαϊκή κατανάλωση για να κερδοσκοπούν βιομηχανίες και έμποροι σε βάρος παραγωγών και καταναλωτών. 
Να οργανώσουμε τον αγώνα μας με το δυνάμωμα των αγροτικών και κτηνοτροφικών συλλόγων ώστε να αποτελέσουν πραγματικά εργαλεία συσπείρωσης και κινητοποίησης των αγροτών. Να συγκροτήσουμε νέους αγροτικούς συλλόγους σε όλη την χώρα ώστε να γίνεται πιο αποτελεσματική η δράση μας. 
Να συντονίσουμε πανελλαδικά την δράση και τους αγώνες μας με μαζική δυναμική συμμετοχή το επόμενο διάστημα αξιοποιώντας όλες τις μορφές πάλης. Όσοι λένε ότι ο αγώνας μας δεν έχει αποτέλεσμα, στους θιασώτες της απογοήτευσης, της ηττοπάθειας και της μοιρολατρίας, απαντάμε πως ότι κερδίσαμε ήταν αποτέλεσμα σκληρών αγώνων, πολυήμερων μπλόκων, μαζικών κινητοποιήσεων. Καμία κυβέρνηση και ποτέ δεν μας χάρισε τίποτα χωρίς αγώνα. Πάλι με τους αγώνες θα έχουμε νέες κατακτήσεις και θα ανακόψουμε την μεγαλύτερη επίθεση στην τσέπη μας και να ακυρώσουμε τα μέτρα που έχουν στα σκαριά. 
Να βρεθούμε και να παλέψουμε μαζί με τους εργαζόμενους και τους αυτοαπασχολούμενους των πόλεων με τους οποίους έχουμε κοινά συμφέροντα και κοινό αντίπαλο και αυτή η συμμαχία μπορεί να δώσει μεγαλύτερη δύναμη, αποτελεσματικότητα και προοπτική στους αγώνες μας. 
Να διεκδικήσουμε άμεση υλοποίηση των δεσμεύσεων της κυβέρνησης από τα περυσινά μπλόκα όπως το ακατάσχετο των τραπεζικών λογαριασμών, την επιστροφή του φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα από το 2016, την κατάργηση του φόρου στο κρασί. 
Να επικαιροποιήσουμε το αγωνιστικό πλαίσιο διεκδίκησης των δίκαιων αιτημάτων επιβίωσης που έχουμε. 
Σε αυτή την σύσκεψη θέση έχει ο κάθε συνάδελφος που αγωνιά για το σήμερα και το αύριο της παραγωγής τους, που μοχθεί αλλά δεν πληρώνεται τον ιδρώτα του, που έχει την διάθεση να κρατήσει ψηλά το κεφάλι και πιστεύει στην δύναμη του οργανωμένου κινήματος και των αγώνων του. Να συμβάλει με τις προτάσεις του και τους προβληματισμούς του. 
Όλοι την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στην Νίκαια-Λάρισας

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΠΛΟΚΩΝ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. άντε και αργήσατε φέτος οι καντίνες και τα σκυλάδικα αγωνιούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλλον πας και συ στα σκυλαδικα και στις καντινες για να βλεπεις εκει μεσα αγροτες ΠΑΠΑΡΑ

      Διαγραφή
  2. Τρέξτε να γίνονται βουλευτές οι αγροτοπατέρες του κκε στην πλάτη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι "αγροτοπατέρες του κκε" αν έβγαιναν γιατί τρέχουν οι αγρότες στα μπλόκα, θα ήταν τουλάχιστον πενταπλάσιοι πανελλαδικά με τα τόσα μπλόκα και τα τόσα χρόνια. Άλλοι κάνουν καριέρα στις πλάτες των αγροτών και των υπολοίπων και μετά τους γυρίζουν τις πλάτες.Οι "αγροτοπατέρες του κκε" δεν έλειψαν από τους αγώνες.

      Διαγραφή
  3. Δυστυχώς η αγροτοκτηνοτροφία πεθαίνει κανένας δεν νοιάζεται και όταν δεν έχει χρήμα ο αγρότης-κτηνοτροφος μαύρες μέρες έρχονται για όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δίκαια τα αιτήματά σας, δεν υπάρχει αμφιβολία γιαυτό. Αλλά με το να κλείνετε δρόμους ταλαιπωρείται τον απλό λαό που πάει κάθε πρωί για το μεροκάματο. Τους αδυνάτους καταπιέζετε . Γιατί δεν κλείνετε κανά δρόμο εδώ σε όλους τους βουλευτάδες μας όλων των παρατάξεων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πότε επί τέλους θα κάτσουν να κουβεντιασουν πως θα αντιμετωπίσουν τα διαρθρωτικά προβλήματα στον αγροτικό τομέα:Με κομματικές "διαδηλώσεις "δεν πείθουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΧΩ ΣΑΝ ΑΓΡΟΤΗΣ ΠΟΤΕ ΔΝ ΠΗΓΑ Σ ΜΠΛΟΚΑ Κ ΓΙΑΤΙ. ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΕΥΩΝΤΑΙ ΟΛΟΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ. ΠΟΛΟΙ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΆΔΙΚΟΙΜΕΝΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΚΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΟΡΓΩΜΑΤΑ ΡΑΝΤΙΣΜΑΤΑ ΚΛΠ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χμμμ,μαλλον περιμενεις να αγωνιστουν καποιοι αλλοι για σενα,
      εγω θα ντρεπομουν στη θεση σου

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.