Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: Η εκδήλωση ευαισθητοποίησης για τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (φωτο)


Τιμώντας την σημερινή παγκόσμια ημέρα αναπηρίας το  Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Αριδαίας διοργάνωσε στο κλειστό της Αριδαίας εκδήλωση ευαισθητοποίησης, με αθλητικά δρώμενα στο πλαίσιο του μαθήματος Φυσικής Αγωγής.

Η εκδήλωση περιελάμβανε αγώνα επίδειξης καλαθοσφαίρισης με αναπηρικό αμαξίδιο, παρουσίαση των παραολυμπιακών αθλημάτων Boccia, Goalball και Βόλλευ καθημένων, καθώς και βιωματικές δράσεις για τους μαθητές/τριες των σχολικών μονάδων της Β/θμιας Εκπ/σης του Δήμου Αλμωπίας. Συμμετείχαν η ομάδα καλαθοσφαίρισης με αναπηρικό αμαξίδιο του Πανσερραϊκού και παίκτες της ομάδας του Μ. Αλεξάνδρου Θεσ/νίκης.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με το Ειδικό Σχολείο Αριδαίας να διοργανώνει δράσεις ευαισθητοποίησης των μαθητών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης .
Για δύο μέρες, 3 και 4 Δεκεμβρίου, οι μαθητές του Ειδικού Σχολείου θα ανοίξουν τις πόρτες του σχολείου τους και θα περιμένουν με ανυπομονησία και χαρά να κάνουν νέους φίλους, να δημιουργήσουν, να παίξουν μαζί τους και να τους δείξουν τις ικανότητές τους! 

Το ΚΔΑΠ με Α ¨ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ¨ συμμετέχει στη δράση ευαισθητοποίηση και ενημέρωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία και από το πρωί βρίσκεται στο ΚΑΠΗ Αριδαίας όπου μέχρι τις 13:00 ώρα διαθέτει και  διανέμει έντυπο ενημερωτικό υλικό που περιλαμβάνει:
-Οδηγό κανόνων συμπεριφοράς καθημερινής επικοινωνίας με άτομα με αναπηρία
-Καλειδοσκόπιο (ιστοσελίδες, blogs, ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, animations, μουσικές και βιβλία)
pagkhman

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Μπραβο σας για τον δυναμισμο που εκπεμπετε και ειλικρινα μας προκαλειτε συγκινηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.