Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη Ιρανός ύστερα από καταδίωξη για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών


Στη σύλληψη 25χρονου, υπηκόου Ιράν, μέλους συμμορίας, ο οποίος ενέχεται σε υπόθεση παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών, προχώρησαν αστυνομικοί, έπειτα από καταδίωξη στην Εγνατία Οδό.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στάθμευσης στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 25χρονος, ο οποίος, αντί να σταματήσει ανέπτυξε ταχύτητα. Ύστερα από καταδίωξη, το όχημα ακινητοποιήθηκε κοντά στον οικισμό του Σχολαρίου.

Έπειτα από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι, ο 25χρονος μετέφερε παράνομα δέκα αλλοδαπούς, από τους οποίους οι τέσσερις - τρεις ανήλικοι ένας ενήλικας- βρίσκονταν στον χώρο των αποσκευών του αυτοκινήτου. Οι επιβαίνοντες στερούνταν των απαραιτήτων εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Επιπροσθέτως, σε αγροτική περιοχή μεταξύ Ασπροβάλτας και Κερδυλίων, εντοπίστηκαν οκτώ μετανάστες - ο ένας στο χώρο των αποσκευών - τους οποίους όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μετέφερε συνεργός του 25χρονου, μέλος της συμμορίας, ο οποίος τους εγκατέλειψε και διέφυγε. Ο τελευταίος αναζητείται.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι αλλοδαποί, (Αιγύπτιοι και Σύριοι) εισήλθαν παράνομα στη χώρα από περιοχή του νομού Έβρου, έχοντας ως τελικό προορισμό την Θεσσαλονίκη, ενώ για τη μεταφορά τους κατέβαλαν χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.