Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Θα εξαντληθεί κάθε δυνατότητα για τη χορήγηση ενισχύσεων de minimis και στους παραγωγούς συμπύρηνων ροδάκινων


Αναφορικά με την εξέλιξη ότι οι ποικιλίες συμπύρηνων ροδάκινων δεν συμπεριλήφθηκαν στην απόφαση για τη χορήγηση ενισχύσεων de minimis στους ροδακινοπαραγωγούς σημειώνονται τα εξής:
Η κ. Τζάκρη θεωρεί άδικη και χωρίς επιστημονική τεκμηρίωση την εξαίρεση των ποικιλιών συμπύρηνων ροδάκινων που καλλιεργούνται με σκοπό τη μεταποίηση και επλήγησαν από τις βροχοπτώσεις του φετινού καλοκαιριού από τη χορήγηση ενισχύσεων de minimis και για το λόγο αυτό ανέλαβε ήδη πρωτοβουλίες για να διορθωθεί αυτή η κατάσταση. 


Η βουλευτής σε συναντήσεις που είχε ήδη με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Αραχωβίτη τον ευχαρίστησε για τη θετική συμβολή του στη χορήγηση ενισχύσεων de minimis για τα επιτραπέζια ροδάκινα και νεκταρίνια που επλήγησαν φέτος από τις βροχοπτώσεις και επανέλαβε τα δίκαια αιτήματα των ροδακινοπαραγωγών να συμπεριληφθούν και οι ποικιλίες συμπύρηνων ροδάκινων που επλήγησαν από τις βροχοπτώσεις του φετινού καλοκαιριού στην καταβολή των ενισχύσεων, τονίζοντας ότι αρχικά ο ΕΛΓΑ είχε εγκρίνει τον κατάλογο των ποικιλιών που είχαν προτείνει οι παραγωγικοί φορείς, στον οποίο συμπεριλαμβάνονταν και οι ποικιλίες συμπύρηνων ροδάκινων.
Στο πλαίσιο αυτό ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων δεσμεύτηκε να επανεξετάσει το θέμα ώστε με τη νέα χρονιά να ενισχυθούν και οι παραγωγοί συμπύρηνων ροδάκινων, των οποίων οι ποικιλίες επί του παρόντος δεν έχουν συμπεριληφθεί.
Η κ. Τζάκρη θα διεκδικήσει την πλήρη δικαίωση των παραγωγών συμπύρηνων ροδάκινων, εξαντλώντας όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν.
Σημειώνεται ότι η καταβολή των ενισχύσεων de minimis θα εξελιχθεί κανονικά για όσους έχουν κριθεί δικαιούχοι των συγκεκριμένων ενισχύσεων.
Στο προσεχές χρονικό διάστημα θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση επί του θέματος.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Το χρήμα ΔΏΣΤΕ μας πρώτα φως Ν δουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμάς πάντως η υπομονή μας εξαντλήθηκε θα σας δώσουμε αυτό που σας αξίζει σύντομα στης εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμπάργκο Ντόρα μας τελειώσατε ταψευτοdeminimis είναι ψυχούλα.Μας τελειώσατε εκλογές έρχονται θα σας τελειώσουμε.Δεν πάει άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΞΑΝΤΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ. ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΝΤΕΣ ΠΟΚΙΛΙΕΣ ΣΥΜΠΥΡΗΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΑΤΕ (ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΣΗΦΑΚΗΣ). ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ..........
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ........ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΑΤΕ. ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ. ΖΗΣΕ ΜΑΗ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΣ ΤΡΥΦΙΛΛΙ............. ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.