Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επαγγελματικό Μedia μακιγιάζ υπό τα φλας των φωτογράφων του ΔΙΕΚ Έδεσσας (φωτο)


Άλλη μια ξεχωριστή εκπαιδευτική δράση έλαβε χώρα την Τετάρτη 28/11/2018 στο Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας. Ο ψυχρός και μουντός σχολικός χώρος του κτιρίου της πρώην ΕΠΑΣ Έδεσσας, γέμισε ζωντάνια και ομορφιά από τους σπουδαστές του ΙΕΚ. Εκτυφλωτικά φλας έπεφταν πάνω σε μακιγιαρισμένες άψογα κοπέλες, προβολείς, φωτογραφικές ομπρέλες, τρίποδες και φωτογραφικές μηχανές που δούλευαν ασταμάτητα, συνέθεσαν ένα αξιοζήλευτο σκηνικό που έφερνε λίγο από την αύρα των τηλεοπτικών (και όχι μόνο) πλατό.

Δυο από τις πιο ωραίες "τέχνες" του Δημοσίου ΙΕΚ Έδεσσας, η Αισθητική και η Φωτογραφία, ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μια μοναδική εκπαιδευτική δράση, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Οι κοπέλες της ειδικότητας "Τέχνη Αισθητικής" στα πλαίσια του μαθήματος "ΜΑΚΙΓΙΑΖ MEDIA", υπό την επίβλεψη της εκπαιδεύτριας κ. Μάρτσιου Γεωργίας, περιποιήθηκαν επαγγελματικά τα πρόσωπά τους, και πόζαραν μπροστά στις φωτογραφικές μηχανές και τα φλας των σπουδαστών της "Τέχνης Φωτογραφίας". 


Η εκπαιδευτικός φωτογραφίας κ. Χούμου Ελένη, έστησε το κατάλληλο ντεκόρ με τα απαραίτητα φωτογραφικά αξεσουάρ, συντόνισε καλλιτεχνικά την όλη διαδικασία, και εξήγησε στους σπουδαστές, τα μυστικά μιας επαγγελματικής φωτογράφισης στο χώρο της ομορφιάς. Έτσι, τα μαθήματα της Έγχρωμης, Ασπρόμαυρης και Διαφημιστικής Φωτογραφίας, προσομοιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο δείχνοντας στους σπουδαστές της Φωτογραφίας τη δυναμική και τις λεπτομέρειες μιας επαγγελματικής φωτογράφισης.

Η ανταλλαγή απόψεων και τεχνικών συμβουλών ανάμεσα στις δύο ειδικότητες, ο παλμός και το μεράκι με το οποίο αγκάλιασαν οι σπουδαστές τη διαθεματική αυτή δραστηριότητα, "έντυσαν" τους χώρους του ΙΕΚ Έδεσσας με εικόνες που συναντάμε μόνο στα media και την τηλεόραση. Η κοινή αυτή δράση χάρισε στο ΙΕΚ Έδεσσας λίγη από τη λάμψη των χώρων των media και το έκαναν να ξεχωρίζει για μια ακόμη φορά.  
fdieked
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.