Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συναντήσεις Γ. Σηφάκη για την έξοδο της Πέλλας προς Βορρά ( Πρόμαχοι – Kavadarci)


Ο Γιάννης Σηφάκης για την έξοδο της Πέλλας προς Βορρά ( Πρόμαχοι – Kavadarci) στον πρόεδρο Απ. Αντωνούδη και στον Γενικό Διευθυντή Ανάπτυξης Μιχ. Τσιτώτα της ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ κατόπιν συνεννόησης με τον Γενικό Γραμματέα του Υπ. Υποδομών Θανάση Βούρδα

Στόχος η ωρίμανση του θέματος μέσω της ένταξης της αναλυτικής προμελέτης στο πρόγραμμα διασυνοριακών συνδέσεων που ήδη υλοποιεί η ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ.

Μαζί του ο Βαγγέλης Κυριακού, μέλος της Γραμματείας Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ.

Η αναλυτική προμελέτη ( που θα βασίζεται στην προσκομισθείσα αρχική προμελέτη που παρουσίασαν οι Γιάννης Σηφάκης και Βαγγέλης Κυριακού και η οποία είναι κοινή μαζί με τον Δήμαρχο του Kavadarci, τοπικό βουλευτή και εμπειρογνώμονα από την γειτονική χώρα) θα εξασφαλίσει πλήρη τοπογραφικά διαγράμματα, αναγκαία τεχνικά έργα καθώς και κόστος κατασκευής.
Οι διαδικασίες αυτές θα γίνονται παράλληλα με τις ενέργειες του Υπουργείου Εξωτερικών για την διμερή συμφωνία μετά Ελλάδας- ΠΓΔΜ που θα οριστικοποιεί και επισημοποιεί την προφορική συμφωνία των δύο χωρών για την διάνοιξη διασυνοριακής σύνδεσης από τους Προμάχους προς το Kavadarci μήκους 80 km ( πάνω στην χάραξη υφιστάμενης οδού Πρόμαχοι – Pulievo – Kavadarci με βελτίωση γεωμετρικών στοιχείων μήκους 27 km στην Ελλάδα και 54 km στην ΠΓΔΜ εκ των οποίων τα 45 ασφαλτοστρωμένα) που είναι προαπαίτηση για να προχωρήσουν οι οριστικές μελέτες και αργότερα η κατασκευή του έργου.

Στόχος η ένταξη του έργου ( μελέτη και κατασκευή) , μετά τις οριστικές αποφάσεις, σε διασυνοριακό πρόγραμμα ή σε άλλη χρηματοδότηση με δεδομένο είναι το έργο πρέπει να χαρακτηριστεί εθνικής σημασίας.

Φορέας ωρίμανσης και υλοποίησης του έργου θα είναι η ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ μαζί με το Υπουργείο Υποδομών.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. Αντέ πάλι τρένα αέρια τελωνεία τίποτα καινούργιο λίγο θάλασσα καμία παραλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το αναπτυξιακο εργο της εξοδου προς τον Βορρα προχωρα, για πρωτη φορα, πρακτικα με ισχυρη πολιτικη βουληση και σοβαροτητα.
      Καποιοι απο το παλιο συστημα, (οπως και ο 6:06) εμαθαν τοσα χρονια μονο να υποβαθμιζουν την Πελλα θεωρωντας οτι δεν μπορει να μπει σε Εθνικους σχεδιασμους αλλα να ειναι περιοχη Β' κατηγοριας.
      Αυτα τελειωσαν μαζι με αυτους.Και σε πεισμα τους προχωρουν και θα γινουν πραξη απο τον ΣΥΡΙΖΑ.
      Καντε στην παντα κυριοι, δοκιμαστηκατε και αποτυχατε,η δικη σας αποτυχια δεν θα καταδικασει την Πελλα στο διηνεκες

      Διαγραφή
    2. Ενώ η έξοδος προς σκοπιά Μακεδονία για εσάς θα φέρει ανάπτυξη; εγώ επιμένω φέρτε μας θάλασσα είναι ποιο εύκολο από το να γίνει ο δρόμος που λέτε μην ξεχνάμε το περίφημο τρένο και το αέριο απλές έκθεσης ιδεών για ολα

      Διαγραφή
    3. Και το φυσικο αεριο ηρθε στην Πελλα ( στα Γιαννιτσα ξεκινα η διανομη και μελετωνται Εδεσσα, Σκυδρα κσι Αριδαια), και η προαστιακη συνδεση Θεσσαλονικης- Εδεσσας μεσω Γιαννιτσων με παρακαμψη προς Αριδαια υποβαλεται η μελετη- κατασκευη του στο Ευρωπαικο προγραμμα μεταφορων τον Φεβρουαριο - Μαρτιο 2019. Και η εξοδος προς Βορρα ωριμαζει, δεν ειναι αφρος οπως στο παρελθον.
      Ακομη προχωρουν οι παρακαμψεις Χσλκηδωνας και Γισννιτσων με τις απαλλοτριωσεις που θα τελειωσουν σε λιγοτερο απο ενα χρονο.
      Η Πελλα μπαινει στους Εθνικους σχεδιασμους μετα απο πολλες δεκαετιες πληρους απουσιας και υποβαθμισης

      Διαγραφή
    4. Σε αυτες τις εκλογες θα κερδισει η πολιτικη απεναντι στα ρουσφετια και τις φωτο ανφας και προφιλ, οσο και να ονειρευεστε στο γνωστο ΚΕΠ

      Διαγραφή
    5. Έλεος κύριε σηφακη τη ακριβώς θα εξυπηρετεί ο προαστιακος μας έχετε κάνει να μην μπορούμε να βγούμε από το σπίτι το έχετε καταλάβει δεν παίρνουμε τους δικούς σας μισθούς εμείς έλεος πια

      Διαγραφή
  2. όλα τα λεφτά είναι ο 6.45 σχολιαστής του γραφείου! νέα ήθη στο προσκήνιο! δεκάδες εκατοντάδες αποσπασμένοι με ένα πληκτρολόγιο να προστατεύουν το κυβερνητικό πρόγραμμα γκεμπελικά κόλπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σηφάκη έλεος πια. Μην μας κουράζεις άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΗΦ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΕΝΑ ΕΥΠΡΕΠΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΟΥΛΑΖΙΣΤΟΝ ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΝΟΒΟΥΡΤΕΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ Η ΟΔΗΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ.
    ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η ΑΘΗΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΑΓΕΨΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟ ΤΡΑΒΑΝΕ ΟΙ ΔΓΗΓΟΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.