Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Mε επιτυχία η ημερίδα για "Το νομικό πλαίσιο για την ακύρωση της "Συμφωνίας" των Πρεσπών


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ημερίδα με τίτλο «Το Νομικό Πλαίσιο για την Ακύρωση της «Συμφωνίας» των Πρεσπών την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών. Στην κατάμεστη από ευαισθητοποιημένους πολίτες αίθουσα οι ομιλητές καθήλωσαν το κοινό με τις εύστοχα τεκμηριωμένες τοποθετήσεις τους. Την εκδήλωση χαιρέτισε η Συντονίστρια των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου κα Νίνα Γκατζούλη, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων κ.Γεώργιος Τάτσιος και ο Αντιπρόεδρος της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών κ. Γεώργιος Πουρνάρης.
Πλήρως κατατοπιστικές ήταν οι εισηγήσεις σχετικά με το υπόβαθρο της «συμφωνίας» των Πρεσπών από τον συγγραφέα-ερευνητή κ.Γεώργιο Ρωμανό και τον κ.Βενιαμίν Καρακοστάνογλου. Ο καθηγητής γεωστρατηγικός αναλυτής κ.Κωνσταντίνος Γρίβας εξήγησε με σαφήνεια τον λόγο για τον οποίο η Ελλάδα είναι αντικείμενο «πόθου» από αντικρουόμενα συμφέροντα στα ευρύτερα Βαλκάνια. Την εκδήλωση έκλεισε το νομικό επιτελείο της ΠΟΠΣΜ και των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου, ο κ.Χρήστος Παπασωτηρίου και η κα Ειρήνη Μαρούπα, που ανέλυσαν τους 20 λόγους για τους οποίους οι κ.δικαστές  στο ΣτΕ ΟΦΕΙΛΟΥΝ να ακυρώσουν την «συμφωνία» στις 7 Δεκ. 2018 και να δικαιώσουν τον μακεδονικό Ελληνισμό.
Το ενδιαφέρον του κοινού εκφράστηκε με τις υψηλού επιπέδου ερωτήσεις προς τους ομιλητές και η εκδήλωση έκλεισε με το σύνολο των παρευρισκομένων να ψάλει τον Εθνικό Ύμνο.
Σε όλους τους παρευρισκομένους διανεμήθηκε το εξαιρετικό σύγγραμμα του Γιώργου Ρωμανού με τίτλο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών παραχώρησε την αίθουσα ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ!
Εκπρόσωποι Τύπου ορίζονται:
1. ο πρόεδρος της ΠΟΠΣΜ κ.Γεώργιος Τάτσιος (τηλ 6983498377)
2. η ποινικολόγος κα Ειρήνη Μαρούπα (τηλ. 6977429977)
Ο Πρόεδρος                                                   Η Γραμματέας              
Τάτσιος Γεώργιος                                            Κωστίκα Άννα

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΤΕ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΕΙΤΕ ΕΙΧΕ ΩΣ ΚΡΥΦΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
    ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΘΟΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ.

    ΣΗΜ. ΕΝΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΑΛΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.avgi.gr/article/10811/9399293/-lypoumaste-an-ta-scholia-zaeph-parermeneutekan-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε τι άλλο θα έλεγε η αυγή?
      Οτι ο ζαεφ εννοούσε αυτό ακριβώς που είπε??

      Διαγραφή
    2. Ειναι επισημη ανακοινωση του κυβερνητικου τους εκπροσωπου. Ο Προεδρος της Δημοκρατιας και ο Πρωθυπουργος μας εστειλαν μηνυμα οτι μονο με απαρεγκλιτη εφαρμογη της Συνθηκης των Πρεσπων σε ολα τα σημεια θα καταστει δυνατη η ενταξη τους σε διεθνεις οργανισμους.
      Η πατριωτικη και εθνικη σταση της κυβερνησης θα νικησει τους εθνικισμους και τους συνηθεις φοβους των πατριδοκαπηλων

      Διαγραφή
    3. Και σήμερα ο ίδιος ο ζαεφ απο ρο βήμα της βουλής του ,είπε αυτά ακριβώς ποθ εσείς αποκρύπτεται, περί μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα, μακεδονικής γλώσσας και διδασκαλίας αυτής και στην Ελλάδα στην οποία μέχρι τώρα θεωρούνταν ταμπού.

      https://youtu.be/tJCkAz66Zd8


      Δηλαδή παλι σανό θέλετε να ταισετε στον κοσμακη??
      Η κυβέρνηση του κάνω το μαυρο άσπρο το κρέας ψάρι και το όχι ναι προσπαθεί να μας πεισει οτι δεν εννοούσε αυτό που είπε αλλά κατι άλλο.
      Φτανει πιά η κοροϊδία.

      Διαγραφή
  3. Δεν υπάρχει κσμια δικαιολογία. Όσοι ψηφισουν την επικυρωση της συμφωνίας θα είναι συνυπεύθυνοι του εγκλημστος της εσχατης προδοσίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.