Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συγκλονίζει το «My Brother» για τα άτομα με αναπηρία (βίντεο)


Μια ιστορία που προκαλεί συγκίνηση και προβληματισμό κάνει το γύρο του διαδικτύου με δεκάδες χρήστες να το έχουν αγκαλιάσει με θέρμη. Πρόκειται για μια μίνι ταινία του σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη ο οποίος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, στέλνει ένα συγκλονιστικό μήνυμα.

Πρωταγωνιστής, είναι ένα ανήλικο αγόρι το οποίο φορώντας κουκούλα και κρατώντας ένα λοστό προκαλεί αναστάτωση σε έναν πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο. Η κάμερα καταγράφει το καταστροφικό του αμόκ ενώ στη συνέχεια, η ιστορία μας γυρίζει πίσω εξηγώντας γιατί είναι δικαιολογημένη η οργή αυτού του νεαρού.


Δείτε το βίντεο:




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Εμείς είμαστε απαράδεκτοι,ο νεαρός και λιγα έκανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι οι άνθρωποι που έχουν στην επιμέλεια τους άτομα που χρειάζονται προστασία έχουν έρθει πολύ κοντά στο σημείο του νεαρού, είμαστε απαράδεκτος λαός,πέρα απ την δική μας καλοπέραση και την παρταρα μας δεν μας νοιάζει ΤΙΠΟΤΕ.
    Αλλα εν δυνάμει κάνεις δε ξέρει ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι οι άνθρωποι που έχουν στην επιμέλεια τους άτομα που χρειάζονται προστασία έχουν έρθει πολύ κοντά στο σημείο του νεαρού, είμαστε απαράδεκτος λαός,πέρα απ την δική μας καλοπέραση και την παρταρα μας δεν μας νοιάζει ΤΙΠΟΤΕ.
    Αλλα εν δυνάμει κάνεις δε ξέρει ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αλλά αγαπάμε πάρα πολύ την πατρίδα μας (παρτίδα).

      Διαγραφή
    2. Αν αγαπάτε την πατρίδα σας κατ επέκταση αγαπάτε και σέβεστε και τους πολίτες της. Αλλά δεν το βλέπω .
      Επιλεκτική αγάπη μηδέν αγάπη.

      Διαγραφή
  4. Για να φτάνουμε να σκηνοθετούμε τέτοια video μπας και συγκινηθούν κάποιοι συμπολίτες μας, πάει να πει πως κάποιες υπηρεσίες που πληρώνονται για να βάζουν στη «θέση» τους αυτούς τους συμπολίτες μας, δε κάνουν τη δουλειά τους. Εγώ πάντως αν ήμουν σκηνοθέτης θα έβαζα τον νεαρό να σπάει το αστυνομικό κτίριο και το δημαρχείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.