Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

O Κοτζιάς καλεί τον Τσίπρα να αποδοκιμάσει τη θέση του Καμμένου για το σκοπιανό


Με ανακοίνωσή της η κίνηση ΠΡΑΤΤΩ, της οποίας επικεφαλής είναι ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, καλεί τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου από το βήμα της Βουλής «περί πιθανής ύπαρξης μυστικής συμφωνίας Κοτζιά-Ζάεφ» και τονίζει ότι θα εναντιωθεί στον ευτελισμό της δημόσιας ζωής.

Συγκεκριμένα, το ΠΡΑΤΤΩ σημείωσε ότι «καλούμε τον υπουργό Εξωτερικών και Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, να αποδοκιμάσει, άμεσα και δημόσια, τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ για τη συκοφαντική δήλωσή του, χθες, στη Βουλή των Ελλήνων, περί "πιθανής ύπαρξης μυστικής συμφωνίας Κοτζιά-Ζάεφ".

Η δήλωση του εταίρου της κυβέρνησης, υιοθετεί ως προς τη Συμφωνία των Πρεσπών, πλήρως τα ακροδεξιά μυθεύματα για "Μυστική Διπλωματία της ελληνικής Κυβέρνησης", καθώς και την απαράδεκτη ύβρι της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί "συναλλαγών".

Το ΠΡΑΤΤΩ, για άλλη μια φορά, δηλώνει, ότι θα εναντιωθεί με όλες του τις δυνάμεις στον ευτελισμό της δημόσιας ζωής που υιοθετεί τμήμα του πολιτικού προσωπικού της χώρας».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Δεν ντρέπεστε όλοι σας, πολιτικοί αλήτες, να ξεφτιλίζετε τη Χώρα μας και τη Χώρα που ζω εγώ με τέτοιες πράξεις που φανερώνουν ανεύθυνους ανθρώπους και μάλιστα σε θέση Υπουργού; Πόσο μεγαλύτερη καταστροφή να κάνετε στον τόπο; Ότι κάνετε μου θυμίζετε παιδιά του νηπιαγωγείου. Πιστεύω ότι το κράτος από τα τόσα ατοπήματα ο Θεός το κρατάει όρθιο και όχι οι άνθρωποι που το κυβερνούν. Φτάνει πια η κατρακύλα. Δεν αντέχει άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φλιπαρες και σολαρεις; τελειωσε η δικια σας κλεψια, το μουχτι, η ρεμουλα, η διαπλοκη. Η οικονομια ανεβαινει...Λυνονται τα Εθνικα θεματα.. Δεν το αντεχετε... Και τι να κανετε με τον κακομοιρη τον Κουλη..
      Ο ΣΥΡΙΖΑ θαναι αλλες δυο τετραετιες κυβερνηση

      Διαγραφή
    2. Ότι πεις κύριε βουλευτα μας ο καιρός γαρ εγγύς θα πέσει πολύ γέλιο το βράδυ των εκλογών θα ψάχνεις τον ψήφο σου

      Διαγραφή
    3. Προς 6:34 Oι Τζιχαντιστές πριν ανατιναχθούν φωνάζουν ο Αλλάχ είναι μεγάλος.Αναρωτήθηκες σε τι διαφέρεις από αυτούς; Αυτών η καρδιά τουλαχιστον το λέει!!! Η δικής σου μόνο κλάψα και γκρίνια , γαλουχημένος από τις πρωινές τηλοπτικές εκπομπές.

      Διαγραφή
  2. Φίλε των 704 είσαι εκτός τόπου και χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΕΝΑ ΝΕΟ ΓΟΥΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά που θα ζεις μέχρι τότε. Απλά θα σκάσεις από το κακό σου!!!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.