Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

O Γ. Σηφάκης ευχήθηκε στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιωήλ, σε κοινωνικές δομές και σώματα ασφαλείας στην Έδεσσα



O Γιάννης Σηφάκης ευχήθηκε στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Ιωήλ, στο Κ.Υ. Έδεσσας, στο Γηροκομείο, στον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης και στον Διοικητή της Πυροσβεστικής Έδεσσας

Μαζί με τις ευχές συζήτησε μαζί τους για τα θέματα που απασχολούν τις κοινωνικές υπηρεσίες και τις υπηρεσίες των σωμάτων ασφαλείας και ζήτησε συνεργασίες για την δρομολόγηση λύσεων.

Μητρόπολη

Στην συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Ιωήλ , πέραν των προσωπικών ευχών, συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούν τις σημαντικές υπηρεσίες αλληλεγγύης που προσφέρει η Εκκλησία της Πέλλας.

Ο βουλευτής ευχήθηκε το 2019 να ευοδωθούν οι προσπάθειες Πολιτείας και Εκκλησίας για συναινετικές λύσεις στα θέματα που ξεκίνησε, με τους καλύτερους οιωνούς, ο διάλογος. Η συμφωνία θα βοηθήσει την Εκκλησία να αξιοποιήσει εκκλησιαστική περιουσία που δεν ήταν δυνατόν να διαχειριστεί αλλά και η πολιτεία να έχει όφελος από αυτή την αξιοποίηση.


Κέντρο Υγείας Έδεσσας

Ο βουλευτής συναντήθηκε με γιατρούς και νοσηλευτές, ενημέρωσε για την προκήρυξη της πρόσληψης τριών μόνιμων γιατρών ( παθολόγου, παιδιάτρου και οδοντιάτρου) και την έγκριση προμήθειας νέου ακτινολογικού μηχανήματος καθώς και ότι θα προκηρυχθούν και περισσότερες θέσεις ιατρών σύντομα.

Οι γιατροί και νοσηλευτές έθεσαν στην συζήτηση τα θέματα που απασχολούν το Κέντρο Υγείας.

Γηροκομείο Έδεσσας

Ο βουλευτής ευχήθηκε στους ωφελούμενους ηλικιωμένους και στο προσωπικό και εξήρε την κοινωνική σπουδαιότητα του ιδρύματος. Είπε ότι είναι χρέος όλων να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα, η μακροημέρευση και η επέκταση, με αύξηση των ωφελούμενων, λειτουργίας του καθώς και η διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων του προσωπικού.

Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας

Ο βουλευτής ευχήθηκε στον Αστυνομικό Διευθυντή Σπύρο Διόγκαρη καθώς και στους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και αστυφύλακες.

Εξήρε την προσπάθεια που γίνεται σε συνθήκες υποστελέχωσης ( με δεδομένη και την μετακίνηση σημαντικής δύναμης από την Διεύθυνση στα νησιά και στον Έβρο) καθώς και την ανάγκη επιπλέον μεταφορικών μέσων.

Ανέφερε ότι πρέπει να επιδιωχθεί η ενίσχυση με προσωπικό και μέσα στην Διεύθυνση καθώς και εξασφάλισης μικρού λεωφορείου για την μετακίνηση του προσωπικού από και προς την πόλη συμφερόντων του στο σημείο που υπηρετεί με σκοπό την μείωση των εξόδων των αστυνομικών υπαλλήλων, όπως συμβαίνει σε κάποιες άλλες Διευθύνσεις.

Ενημερώθηκε ότι η επιστροφή των αναδρομικών ανακούφισε τους αστυνομικούς υπαλλήλους.

Πυροσβεστική

Ο βουλευτής συναντήθηκε με τον Διοικητή της Υπηρεσίας Γιώτη Ζώη και πολλούς πυροσβέστες στους οποίους ευχήθηκε για τις γιορτές. Εξήρε την ετοιμότητα τους εκφράζοντας την έμπρακτη συμπαράσταση της κυβέρνησης που αποδεικνύεται με την ικανοποίηση αιτημάτων τους σε σχέση με την στελέχωση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών.

Δεσμεύτηκε ότι θα προσπαθήσει για την αναβάθμιση της Υπηρεσίας. Οι πυροσβέστες ζήτησαν ενίσχυση ( κατά το δυνατόν), ακόμη εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την επιστροφή των αναδρομικών.






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Να παραπεμφεθει αμεσως στο πειθαρχικο του ΣΥΡΙΖΑ για διαγραφή. Τι δουλειά εχει με την παπαδοκρατία???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Του τα εψαλες του δεσπότη Κ Βουλευτά που δεν καταλαβαίνει πόσο επωφελής είναι για το έθνος Η αναγνώριση μακεδονικής ταυτότητας και γλώσσας στους Σλάβους?,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο Κ.Υ Αριδαίας γιατί δεν πήγε??
    Μήπως του ειπαν οτι είναι ψυγείο και φοβήθηκε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο βουλευτής ενημερώθηκε δυστυχώς μόλις χθές, ήδη επικοινώνησε με την ΥΠΕ και υπήρξε συνεννόηση Πέμπτη να υπάρξει τροφοδοσία με πετρέλαιο. Έίναι γνωστό ότι έχουν εγκριθεί 150.000,00 € για το Κέντρο Υγείας Αριδαίας που θα αναβαθμίσει ουσιαστικά τις υποδομές του. Ο Γιάννης Σηφάκης θα επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας την Δευτέρα 31/12

      Διαγραφή
  4. Ο Γιάννης έχει καρδιά μικρού παιδιού και μυαλό δυνατού άντρα. Ότι βλέπετε είναι. Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Η πολιτική γι αυτόν δεν είναι δουλειά, είναι πάθος. Του εύχομαι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και να χαμογελά πάντα. Αντοχές και πείσμα. Εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Γιαννης αγωνίζεται εντιμα με αγάπη και πάθος για τον Νομό σας. Σας εκπροσωπεί επαξια στο Ελληνικό Κουνοβουλιο. Του αξίζουν μόνο συγχαρητήρια και σεβασμός. Δεν τον αγγίζουν τα πικρόχολα και κατευθυνομενα πικρόχολα σχολια. Ξέρει καλα ποιος είναι και τι προσφέρει. Γιαννη συνέχισε δυναμικά όπως μόνο εσύ ξέρεις ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιάννη ο καμμένος λέγει ότι παραδίδεται Η Μακεδονία στους Σκοπιανούς. Έχει άδικο ο υπουργός σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.