Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συγκίνηση, χαρά και αναμνήσεις με ζεστές αγκαλιές στο reunion αποφοίτων 1980 του Γυμνασίου Πέλλας (φωτο)


Αποφοίτησαν από το Γυμνάσιο Πέλλας το 1980 και την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018, μετά από… 38 χρόνια(!) συναντήθηκαν και πάλι όλοι μαζί σε οικογενειακό κέντρο στη Νέα Πέλλα.
Όπως είναι λογικό η συγκίνηση αλλά και η χαρά των παλιών συμμαθητών από την Πέλλα και τη Νέα Πέλλα με πέντε (5) από τους καθηγητές τους, ήταν απερίγραπτη και όλοι τους είχαν να μοιραστούν πολλά.
Η (85χρονη σήμερα) Γυμνασιάρχισσα Σοφία Πετροπούλου και οι εκπαιδευτικοί Γιώργος Πάτκος (Φιλόλογος), Δέσποινα Γιαλατζή (Μαθηματικός), Χριστόφορος Κοφίδης (Γυμναστής) και Φωτεινή Παπαντωνίου (Φιλόλογος) -όλοι συνταξιούχοι σήμερα- ήταν η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς, αφού είχαν να συναντήσουν τους «μαθητές» τους από το 1980!
Η συνάντηση αυτή στην ταβέρνα του «Πελώριου» είχε από όλα: Συναισθήματα συγκίνησης και νοσταλγίας, χαρά, αναμνήσεις ατέλειωτες και φυσικά γλέντι και χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.
Όλοι γεροί και δυνατοί και με το καλό όλοι παρόντες στο επόμενο reunion...
apgp
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.