Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Swarovski βραχιόλια: Το απαραίτητο στοιχείο στο layering κοσμημάτων


Το layering στα κοσμήματα και ιδιαίτερα στα βραχιόλια κυριαρχεί στη μόδα εδώ και αρκετά χρόνια. Το να φοράει μια γυναίκα διάφορα βραχιόλια στον καρπό της της δίνει στυλ και μια μοντέρνα κομψότητα που αναδεικνύει την εμφάνισή της. Αυτή η επιλογή μπορεί να γίνει με διάφορα βραχιόλια, ενώ οι σχεδιαστές τονίζουν ότι μπορούμε να συνδυάσουμε μαζί ακόμα και υπερμεγέθη statement βραχιόλια. Η αλήθεια, βέβαια, της απλής καθημερινής γυναίκας, που δεν κάνει πασαρέλα αλλά βγαίνει έξω για διασκέδαση ή για δουλειά, είναι ότι ο καλύτερος τρόπος να εφαρμόσει το layering αποτελείται από κομψά και διακριτικά βραχιόλια, όπως τα Swarovski βραχιόλια. Η λάμψη του κρυστάλλου μαζί με τη διαχρονικότητα και την αριστοκρατικότητά του καθιστούν αυτά τα κομμάτια πρωταγωνιστές μιας υπέροχης εμφάνισης. Πώς, μπορούμε, όμως, να τα φορέσουμε πολλά μαζί, για να μαγνητίσουμε τα βλέμματα χωρίς να υπερβάλλουμε;
Με ρολόι

Πολλές γυναίκες προτιμούν να συνδυάζουν το ρολόι με διάφορα βραχιόλια, μια επιλογή που αποτελεί ουσιαστικά το πρώτο βήμα, για να συνηθίσετε τη θέα του layering στον καρπό σας. Είτε φοράτε ρολόι με μπρασελέ είτε με λουράκι, ένα λεπτό βραχιόλι με Swarovski θα τονίσει το σύνολο, ενώ για τις πιο τολμηρές μπορείτε να προσθέσετε παραπάνω.
Χρυσά και ασημένια βραχιόλια μαζί

Τα πράγματα πλέον δεν είναι τόσο αυστηρά, ώστε να πρέπει να συνδυάζετε τα μέταλλα αυστηρά μεταξύ τους. Αφεθείτε στο mix’ n’ match και μη φοβηθείτε να φορέσετε μαζί στο ίδιο χέρι χρυσά και ασημένια βραχιόλια με κρύσταλλα Swarovski.
Παρόμοιο μέγεθος

Σίγουρα το mix’ n’ match είναι τάση και οπωσδήποτε μας ωθεί να απελευθερωθούμε και να πειραματιστούμε σε όλα τα επίπεδα. Ωστόσο, πρέπει να έχουμε ταυτότητα όταν φοράμε κάτι και αυτό δεν θα το καταφέρουμε, αν απλώς φοράμε το ένα βραχιόλι δίπλα στο άλλο χωρίς να προσέχουμε το στυλ τους. Για αυτό, ο συνδυασμός πολλών Swarovski βραχιολιών, που έχουν το ίδιο στυλ, είναι ο χρυσός κανόνας, όμως και εδώ θέλει προσοχή, ώστε να μη φορέσετε μαζί βραχιόλια που έχουν εντελώς διαφορετικό μέγεθος και άρα στυλ. Αν διαλέξατε βραχιόλι με μακραμέ ή λεπτό σκοινάκι, μείνετε σε αυτό, ενώ το ίδιο ισχύει για το δέρμα ή τη χειροπέδα με Swarovski.

Πολλά διαφορετικά χρώματα

Η μίξη διαφόρων χρωμάτων στα κρύσταλλα είναι όμορφη και επιθυμητή, αρκεί φυσικά τα χρώματα να ταιριάζουν μεταξύ τους. Αν θέλετε να προσθέσετε τα χρώματα της ίριδας στο χέρι σας, καλό είναι να φορέσετε ουδέτερα ρούχα, για να μπορέσετε να τα αναδείξετε, αλλά και για να μη μοιάζει η εμφάνιση υπερβολική. Σας προτείνουμε, πάντως, να διαλέξετε χρώματα που ταιριάζουν στους τόνους του δέρματός σας. Αν αυτοί είναι ψυχροί, τότε βραχιόλια σε διάφορα χρώματα, όπως μωβ, μπλε και ροζ, θα δέσουν όμορφα μεταξύ τους αλλά και με το δέρμα σας, ενώ αν οι τόνοι του είναι θερμοί, επιλέξτε βραχιόλια με κρύσταλλα σε πορτοκαλί, κόκκινες και κοραλλί αποχρώσεις.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.