Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βελτιώσεις στον "Κλεισθένη 1" ζητά ο Πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ


Βελτιώσεις και συμπληρώσεις των εκλογικών διατάξεων του "Κλεισθένη 1", βάσει των οποίων θα διενεργηθούν οι επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ζητά, με επιστολή του στον υπουργό Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, Λάζαρος Κυρίζογλου. 

Στην επιστολή του ο κ. Κυρίζογλου επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι έχει παρέλθει διάστημα μεγαλύτερο του ενός μήνα από την διεξαγωγή του Συνεδρίου της ΚΕΔΕ στην διάρκεια των εργασιών του οποίου ο κ. Χαρίτσης προανήγγειλε βελτιώσεις και συμπληρώσεις των εκλογικών διατάξεων του νόμου "Κλεισθένης 1", χωρίς όμως, μέχρι στιγμής, όπως αναφέρει, να έχουν ενσωματωθεί στο κείμενο του νόμου οι εξαγγελθείσες αλλαγές και τροποποιήσεις. 
Παράλληλα, εκτιμά, ότι η "παρατεινόμενη αυτή εκκρεμότητα δυσχεραίνει την προετοιμασία και συγκρότηση συνδυασμών και υποψηφίων και επιτείνει την αβεβαιότητα ως προς το τελικό και οριστικό περιεχόμενο των υπό βελτίωση - συμπλήρωση κρίσιμων διατάξεων". 

Ζητά, επίσης, να ολοκληρωθούν οι όποιες βελτιώσεις χωρίς καθυστερήσεις, να ληφθούν υπόψη και οι παρατηρήσεις της ΠΕΔ-ΚΜ και ενόψει των εκλογών να δοθούν οι κατάλληλες οδηγίες στους δήμους ώστε η διαδικασία να κυλήσει ομαλά. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.