Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύλληψη 18χρονου για διαρρήξεις 7 καταστημάτων σε Κουφάλια και Χαλκηδόνα


Συνολικά επτά καταστήματα είχε διαρρήξει νεαρός που συνελήφθη, χθες το πρωί, σε περιοχή των Κουφαλίων. Πρόκειται για 18χρονο, η δράση του οποίου αποκαλύφθηκε έπειτα από τη σύλληψή του. 

Συγκεκριμένα, ο νεαρός εντοπίστηκε και συνελήφθη σε περιοχή των Κουφαλίων, ενώ νωρίτερα, διέρρηξε κατάστημα ίντερνετ-καφέ στην περιοχή των Κουφαλίων και αφαίρεσε χρηματικό ποσό. Τα χρήματα βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος. 

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν από την έρευνα ότι ο νεαρός τον τελευταίο μήνα διέρρηξε επιπλέον έξι καταστήματα στις περιοχές των Κουφαλίων και της Χαλκηδόνας, απ’ όπου αφαίρεσε χρηματικά ποσά. Επιπλέον, σε βάρος του 18χρονου εκκρεμούσε ένταλμα βίαιης προσαγωγής του Ανακριτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Βόλου για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών στην περιοχή του Βόλου.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.