Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αλμωπός - ΠΟ Τρίγλια 2-0


Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις ο Αλμωπός αυτή τη φορά απέναντι στην ομάδα της Τρίγλιας όπου κέρδισε με σκορ 2-0 στο γήπεδο της Αριδαίας. Ο Αλμωπός, αρκετά αποφασιστικός και με πάθος μπήκε στον αγώνα σκεπτόμενος μόνο τους 3 βαθμούς και μόνο και το έδειξε από το 1ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Αλμωπός πίεζε χωρίς να καταφέρει να πετύχει κάποιο τέρμα στο 1ο ημίχρονο παρά τη μεγάλη ευκαιρία του Τσαβάρι. 

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Αλμωπό να πετυχαίνει ένα γρήγορο γκολ και να λύνει τα πόδια των παικτών. Στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ελευθεριάδης μετά από ωραία προσπάθεια έσπασε την μπάλα στο σημείο του πέναλτυ και ο Προύντσης με ωραίο σουτ έκανε το 1-0. Λίγα λεπτά αργότερα ο Ελευθεριάδης σαν σε επανάληψη του 1ου γκολ έσπασε τη μπάλα από πλάγια στον Ξόμπλιο που με πολύ ωραίο πλασέ έκανε το 2-0 για την ομάδα του. Ο αγώνας τελέιωσε με τον Αλμωπό να παίρνει τους 3 πολύτιμους βαθμούς. Επόμενος αγώνας και πάλι εντός έδρας, την Τετάρτη 23/01 με τον ΑΣ Γιαννιτσά στις 15:00 για την εμβόλιμη αγωνιστική.

Οι διαιτητές: Πολυχρονίου, Πρεσπάρης & Σιδερίδης

Οι συνθέσεις:

Αλμωπός Αριδαίας: Μένιος, Αργυρίου, Ελευθεριάδης Λ (83’ Κιουλτζόπουλος), Σαμαρόπουλος (Τζιμογιάννης), Προύντσης (Ασλαμπάλογλου), Τσαβάρι (63’ Στάμπιλε), Μεντής, Ξόμπλιος (81’ Στογιαννίδης), Κυριακίδης (90’ Ιωάννου)

ΠΟ Τρίγλιας: Παλαμβράκης, Ζώτος, Λιόνης, Μπέσσας (83’ Βελισσάρης), Σγουρής (65’ Καρατζάογλου), Μουτζίκος (65’ Μενεγκάλι), Σουάνης, Σαρβανίδης, Σταυρόπουλος, Ντούγκα, Πάλλας (83’ Κεχαγιάς).


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.