Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συμμετοχή της ΕΓ του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Πέλλας στην 24ωρη απεργία


Η ΕΓ του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Πέλλας συμμετέχει δυναμικά στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση για όλο το Δημόσιο την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 με αίτημα: «την άμεση απόσυρση του συστήματος διορισμών στην εκπαίδευση», που η Κυβέρνηση προωθεί για ψήφιση στη Βουλή. Η ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις στις 14 Γενάρη, στην Αθήνα και σε πολλές ακόμα πόλεις όλης της Ελλάδας, δίνει αποφασιστικό μήνυμα συνέχισης και κλιμάκωσης του αγώνα για την απόσυρση της τροπολογίας των «απολύσεων», για την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος της μονιμοποίησης όλων των συμβασιούχων - αναπληρωτών εκπαιδευτικών, για την πραγματοποίηση 30 χιλιάδων μόνιμων διορισμών εκπαιδευτικών. Γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο το ψέμα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ περί «διορισμών» και αποκαλύπτεται ότι στην ουσία μιλάμε για σχέδιο απολύσεων!


Χιλιάδες εκπαιδευτικοί, μόνιμοι και αναπληρωτές, με τη μαζική τους συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις στέλνουν το μήνυμα πως καμία «ψήφο εμπιστοσύνης» δεν πρόκειται να δώσουν στην κυβέρνηση και την πολιτική της. Καταδικάζουμε την πολιτική της κυβέρνησης που υπερασπίζεται την ελαστική εργασία, τη δουλειά χωρίς δικαιώματα.

Δεν μας φοβίζει, αντίθετα μας πεισμώνει ακόμα περισσότερο η κυβερνητική βία και καταστολή!

Κατάργηση του νόμου ν. 3848 και όλου του αντιδραστικού νομοθετικού πλαισίου, που οδηγεί σε λογική προσόντων για τους διορισμούς. Το πτυχίο να είναι το μοναδικό εφόδιο για την εργασία.

Άμεσοι μόνιμοι διορισμοί για να καλυφθούν οι στοιχειώδεις ανάγκες των σχολείων. Μόνο έτσι μπορεί να ανοίξει και ο δρόμος στους νεότερους συναδέλφους!

Θα δώσουμε τη μάχη για σχολεία που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες των παιδιών μας.

Για την Ε.Γ. του Ν.Τ.

ΑΔΕΔΥ Πέλλας

Ο Πρόεδρος                         Η Γ. Γραμματέας
Σουκιούρογλου Γιάννης        Χρυσανθίδου Λεμονιά

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Βάλτε χωρίς ΑΣΕΠ χωρίς παιδαγωγική επάρκεια να φάει ο κόσμος ψωμί στις πλάτες των εργαζομένων φορολογουμένων. Να κάνουν Κ φροντηστηρια εκβιαστικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαγωνισμός και αυστηρά κριτήρια, διαρκής αξιολόγηση, απόλυση όσων διορισμενων κάνουν φροντηστηρια για να πάει μπροστά η δευτεροβάθμια εκπαίδευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.